- 8 Ekim 2019
- 237
- 185
- 18
önce sakın neyden korkarsanız basınıza gelır oncelıkle sız kocanızı kaybetmekten korkuyorsunuz bu ozguvensızlık neden farkında olmadan sız kardesınızın tarzını rahat yasantısını ve ınsanlarla olan dıyalogunu kıskanıyor olmayasınız yanı sız bu tavrınızla kocanızın aklına karpuz kabugu dusuruyorsunuz ha eger ıcten ıce kendınızı yıyceksenız aılenızle bı sure gorusmeyın esınız ıle beraber sız tek gıdın ama aıle olarak gorusmeyın kardesınız gelmek ıstedıgındede bahaneler uydur yalnız bence senın ozguven problemın var cok mu yakısıklı bır kocan var ya da sen cok mu bakımsız buluyorsun kendını sorunun oz kaynagı sensın dıyelım kı kardesının kafası karıstı bu tavırlarınla devam edersen kocanın kafasını da sen karıstırırsın yapma bunu kendıne bak kendıne deger ver esıne aılene cocuklarına deger ver kapıyı kapattın mı herkes dısarda yanı kardesını acık bır sekılde uyarıp konusamıyorsun ama kocana cok rahat bu konuyu konusuyorsun bence bu kıskanclıktan ote paranoyaklık kardesınle daha rahat konusman lazım uyar abın o senın ve tavırlarından rahatsız de ama en basta kendıne guven ben kıskancım dıyıp kabuguna cekılıp yaptıgını normallestırme anladıgım kadarıyla calısmıyorsun ve tek dunyan aılen cocukların ama bu saplantı senı ne hallere sokmus kendıne bı dısardan bakar mısın hemen sılkelen kocan bakmıyorsa bıle bakmaya baslıycak bu olayı kocanla konusarak degıl kardesın le konusarak cözmeye calıs ayrıca.İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım
Anlattığınız birçok şeyi ben de yapıyorum.
Ablam geldiğinde nerede olursam olayım eve gelirim. Hatta enişte tek geldiğinde de eve gelirim.
Çocuklarını sevme şeklini söylemeyeyim bile. Annem, canım, aşkım, bebeğim.... gibi bir çok sevme şeklim vardır.
Giyim-kuşam konusunda da abartılı birşey yok. Sizin yanınızda rahat hissettiği için şort ile durması bence normal.
Onun dışında abartılı gelen bir davranış sezemedim. Ama bazı şeyler hissedilir. Sizde de böyle olumsuz bir his varsa gitmeyin bu kadar basit bir çözüm.
Benim arkadaşım eniştesinin kucağına otururdu. Baba gibi abi gibi severdi. Yani bu gibi şeylerde kötü düşünmemek gerekir. Kıskanç bir karakteriniz varsa eğer, herşeyi yanlış anlamaya müsaitsiniz demektir.
Bunlar evet olabilir ve örnekleri olan şeyler. Ancak kardeşinizin ahlaksız olduğunu düşünüyorsanız dikkatli olun.
Mesela benim ablam bu hareketleri yapsa ki bir çoğunu yapar kötü düşünmem. Çünkü ablama güvenirim. Sizde kardeşinize karşı bir güven sorunu varsa görüşmeyin bir daha.
Enistenin kucagina oturmak ?
En son enistemin kucagina oturdugumda 4 yasindaydim.
Ben şok
Yalnız bu konudaki yorumları okuyunca psikolojisi baya bozuk, ciddi hastalık derecede takıntılı ve kötü niyetli kadınların olduğuna bir kez daha şahit oldum.
Hepiniz psikolojide birer inceleme adayısınız gerçekten, böyle bir şey olamaz. Yorumlara bak rezalet.
Olmayacak bir şey değil bu maalesef,
Hani derler ya bu gözler neler gördü, bu kulak neler duydu diye.
Benim Üniversite arkadaşım Öz kardeşi ile aldatıldı ve boşandı.
Ama kardeşi ve eski eşi evlendi. Bu arada ikisi de evliydi birliktelik süresince
Şimdi kız kardeşi 6 aylık hamile
Kucağına oturmakta abartı yani hadi 3-5 yaş neysedeEnistenin kucagina oturmak ?
En son enistemin kucagina oturdugumda 4 yasindaydim.
Ben şok
Çok yazık yaa insan kizkardesinede guvenemeyecekseAklima Gülden Karaböcek ve Neşe Karaböcek geldi.
Neşe Karaböcek cok ama cok guzel, bakimli , kulturlu bir kadin, sanatciydi.
Gülden Karaböcek enistesine cok duskundu. Hic kimse konduramadi,inanmadi. En basta Neşe Karaböcek kiz kardesinin bunu yapabilecegine inanmadi.
Gülden Karaböcek eniştesinden hamile kaldi.
Evlendiler. Yeniden hamile kaldi. 2 çocuklari oldu. Eniste ise , Nese Karabocek ten de ayrildi. Baska bir kadin ile 3.kez evlendi.
Nese karabocek ile gulden karabocek cenazede karsilasmis, Hic pisman olmadigini soylemis enistesiyle evlendigi icin.
Allah islah etsin.
Sehir degistiririm. Annem ve babam ile konusur kizkardesime tavir koyardim.
Yuvanizi dagitmayin.
Evet anlatmak istediğim de bu yani mesela git tedavi ol diyenler var . Neden bazı insanlar kim olursa olsun birinin psikolojisini bozdugunda o kişiler değilde bu konuyla ilgili sıkıntı çeken insanların tedavi olması öneriliyor anlamıyorum .zaten benim psikolojik sorunum olsa bunları normal karşılaştığında aptal olduğumu dusunurum normal olmayan bişey için neden ben tadavi olmalıyım karşımda insan bunu yapıyorsa onda bı sorun vardır .her kim olursa olsun ölçüsünü ve esafesini bilmeli. Ben sırf kardeşim diye bu şekilde davranmasına müsade edersem o zmn bu benim olacaklara göz yummama sebep olur ve en büyük kaybeden bn ölürüm o zmn hatayı kendimde bulurum eşime anlatmam da şu yüzden tepkisini ve düşüncesi ogrenmek için anlatma geregi duydum ve ben esimde su tavrı gördüm yakistirdigim için çok kızdı guvenmedigimi söylüyor evinden işine gidiyr işten eve geliyr bn izin vermiyorum diye arkadaşlarıyla bile gorusmuyr sadece kimseye bakmıyor ben uzulmeyeyim canım sıkılmasın dye ama kardeşim eşimin bu kadar kendini geri çekmesine rağmen bu şekilde davranması benim aklımı karistriyrBen fake olmadığınızı düşünüyorum ve size cok üzüldüm kimse böyle birşey düşünmek istemez. Sizi suçlayanları da haklı bulmuyorum. Bunu "düşündürtecek" derecede ölçüsüz davranan suçlu kardeşindir. Mesela bana ablam dese ki, enişten geliyor üstünü değiştir hemen değiştiririm, kıyafetimde sorun olmadığını düşünsem bile. Abla da anne gibi değil midir birşey diyorsa vardır bi bildiği.
Eşinize bu düşüncenizi belli etmeniz büyük hata olmuş. Bence hiç birşey yapmayın, kendinizi yıpratmayın. Sadece mesafe koyun. Annenize de gitmeyin. Zamanla birşeyler daha cok netleşecektir. Varsa da yoksa da....
Yanlış anlamayın kucağına demedim koltukta çocuklarım la eşim otururken kardesimde koltuğun boş oldugu yere yatarcasina uzanmış küçük çocuğumu koluna yatırıp annem oglumm yerim senin ağzını gibi cümleler kurarak seviyrduKucağına oturmakta abartı yani hadi 3-5 yaş neysede
Ablam geldiğinde nerede olursam olayım eve gelirim. Hatta enişte tek geldiğinde de eve gelirim.
Çocuklarını sevme şeklini söylemeyeyim bile. Annem, canım, aşkım, bebeğim.... gibi bir çok sevme şeklim vardır.
Giyim-kuşam konusunda da abartılı birşey yok. Sizin yanınızda rahat hissettiği için şort ile durması bence normal.
Onun dışında abartılı gelen bir davranış sezemedim. Ama bazı şeyler hissedilir. Sizde de böyle olumsuz bir his varsa gitmeyin bu kadar basit bir çözüm.
Benim arkadaşım eniştesinin kucağına otururdu. Baba gibi abi gibi severdi. Yani bu gibi şeylerde kötü düşünmemek gerekir. Kıskanç bir karakteriniz varsa eğer, herşeyi yanlış anlamaya müsaitsiniz demektir.
Bunlar evet olabilir ve örnekleri olan şeyler. Ancak kardeşinizin ahlaksız olduğunu düşünüyorsanız dikkatli olun.
Mesela benim ablam bu hareketleri yapsa ki bir çoğunu yapar kötü düşünmem. Çünkü ablama güvenirim. Sizde kardeşinize karşı bir güven sorunu varsa görüşmeyin bir daha.
Siz de bir alemsiniz,arkadaslariyla gorusmeye izin vermiyorsunuz ve o da yasaga uyuyor gitmiyor,adami delirtecekmisiniz?Evet anlatmak istediğim de bu yani mesela git tedavi ol diyenler var . Neden bazı insanlar kim olursa olsun birinin psikolojisini bozdugunda o kişiler değilde bu konuyla ilgili sıkıntı çeken insanların tedavi olması öneriliyor anlamıyorum .zaten benim psikolojik sorunum olsa bunları normal karşılaştığında aptal olduğumu dusunurum normal olmayan bişey için neden ben tadavi olmalıyım karşımda insan bunu yapıyorsa onda bı sorun vardır .her kim olursa olsun ölçüsünü ve esafesini bilmeli. Ben sırf kardeşim diye bu şekilde davranmasına müsade edersem o zmn bu benim olacaklara göz yummama sebep olur ve en büyük kaybeden bn ölürüm o zmn hatayı kendimde bulurum eşime anlatmam da şu yüzden tepkisini ve düşüncesi ogrenmek için anlatma geregi duydum ve ben esimde su tavrı gördüm yakistirdigim için çok kızdı guvenmedigimi söylüyor evinden işine gidiyr işten eve geliyr bn izin vermiyorum diye arkadaşlarıyla bile gorusmuyr sadece kimseye bakmıyor ben uzulmeyeyim canım sıkılmasın dye ama kardeşim eşimin bu kadar kendini geri çekmesine rağmen bu şekilde davranması benim aklımı karistriyr
konuştuğu birisi oluyr
Sevgilin mı diyorum yok diyor arkadan diyor.
Arkadaş :)Arkadan olan ne ben anlamadım? O ne demek?
ArkadaşArkadan olan ne ben anlamadım? O ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?