Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğim arkadaş benim Üniversiteden arkadaşım,
Üniversiteyi bitirdikten sonra ailesinin yanına Almanya ya gitti.
Burada amcasının evindeydi, ailesi tüm eğitim hayatını Türkiye de bitirip öyle gelmesini istemiş Almanya ya.
Aile de gideli 10 yıl olmuş neyse,
3 sene önce ki mezunlar toplantımız da Türkiye'deydi (tesadüfi) hoş sohbet filan.
2 oğlu varmış eşinden boşanmış ahhh vahhh dedik.
Ertesi gün birlikte olalım dertleşelim derken,
Ertesi gün başladı anlatmaya, Kız kardeşi 15 yaşındaymış bizimki evlendiğinde hiç şüphelenmemiş,
Enişte abla eve gelince eli ayağı titriyormuş, Kocası da sık sık gitmek istiyormuş eşinin ailesinin evine,
Böyle böyle 12 sene geçmiş tabi bu arada kız kardeşte evlenmiş onun da 1 kızı olmuş,
Bunların ilişkisi 9 sene sürmüş biri karısını diğeri kocayı aldatarak
Kızın kocası mesajlaşırken yakalıyor bunları,
O gece kocası ailesini arıyor gelip alın kızınızı vs.... Kız o arada kızını alıyor kaçarcasına çıkıyor evden, eniştesini arıyor kaçıyoruz diyerek, çıkıp gidiyor bunlar.
Aradan 15-20 gün geçiyor her ikisi de evlerine gidip anlatıyorlar eşlerine durumu
Çıkıp gidiyorlar Almanya nın farklı bir şehrine, boşanma şu bu derken onlar evleniyor.
Yazın arkadaşımla görüştüğümde kardeşinin hamile olduğunu duyduğunu söylemişti.
Belki şimdiye kadar doğurmuştur bile.
Kızcağız beni sevmemiş, kardeşimi sevmiş ne yapalım bu da benim yazımmış dediğinde çok üzülmüştüm.![]()
Ay ne üzüldüm yaa... Onca sene... bir yalanı yaşamak
ne biçim kızkardeşler var ya![]()
Dur anacım en acısına geliyorum,
Kız kardeş ilk cinsel ilişkisini enişte ile yaşıyor,
Ablasına gelip ilk erkek arkadaşıma verdim Bekaretimi abla ben bu adamla evlenemem diyor,
Ablası da sen adama bir şeyler hissettiysen onu çözeriz merak etme diyor.
Jinekoloğa gidip yumurtalıklarında sorun varmışta dr gözetiminde bekaretini kaybetmiş raporu alıyor.![]()
Bu arada bu süreçte kadının kocası da hiç bir şey olmadan takılıyor, öyle mi???
Yok aldatılan hanımınınkini sordumKız kardeşin eski eşini mi soruyorsunuz?
Alintilanmadi bir türlü,nasil kötü yurekler bunlar,Allahim korusun,toplum ne hale geldiDur anacım en acısına geliyorum,
Kız kardeş ilk cinsel ilişkisini enişte ile yaşıyor,
Ablasına gelip ilk erkek arkadaşıma verdim Bekaretimi abla ben bu adamla evlenemem diyor,
Ablası da sen adama bir şeyler hissettiysen onu çözeriz merak etme diyor.
Jinekoloğa gidip yumurtalıklarında sorun varmışta dr gözetiminde bekaretini kaybetmiş raporu alıyor.![]()
Normalde kısa giyiyorsa neden kocanıza özel üstünü değiştirsin ki zihniyet çok fena.Tıpkı sizin s
Notmelde kısa giyer fakat enişten geliyo git üstünü değiştir dediğimde nolcak bişey olmaz deyip dgistrmiyor anneme söylüyorum onu uyardım dye bana kimse karışamaz babam bile karışmıyor kimseyi ilgilendirmez diyor
Aşığım demiş ve halende çok aşıkmış karısına her yerde anlatıp geziyorMuş cibilliyetsizYok aldatılan hanımınınkini sordum
Ay evet Ya dışarıya çıkarken yada başkası geldiğinde verilmeyen tepki eşe gelince veriliyor.Bence de sorgulanması gereken kişi bayan ve eş.İnşallah bu tarz insanlar olmamıştır etrafımda be değişik bir düşünce tarzıMidem bulandı yazdıklarınızdan, belli ki eniştesine özel giyinmiyor ne kadar ayıp ya kocanızın kardeşinize bu gözle bakabileceğini düşünüyorsanız yine söylüyorum evliliğinizi sorgulayın. Ayrıca eşinizin böyle düşünmediğine de kanaat getirdim ben söylediklerinizden, ben onun yerinde olsam sizi boşardım, kocanızı sapkınlıkla suçluyorsunuz çünkü.
Lütfen git tedavi ol!!!
Yiğen çok Farklı bir duygu torun sevgisi gibi.Kardeşlerimle kanlı bıçaklı da olsam yiğenlerim benim için hep aynıdırGiyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgsti
büyümüş olabilir mi? 6-7 senelik evliysen sen evlenmeden önce bu kız 14-15 ergen asi yaşındaydı.gelmiş 22 yaşına koca kız, benim yeğenim benim öz evladımdan farksızdır be.ne biçim şeyler düşünüyorsunuz neymiş şort giymiş.biz her geldiğimizde orda diyorsun ee sen geliyorsun diye yaşadığı evden mi gidecekti?git bir psikiyatriye eğer fake değilsen.Giyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgsti