Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Bahsettiğim arkadaş benim Üniversiteden arkadaşım,
Üniversiteyi bitirdikten sonra ailesinin yanına Almanya ya gitti.
Burada amcasının evindeydi, ailesi tüm eğitim hayatını Türkiye de bitirip öyle gelmesini istemiş Almanya ya.
Aile de gideli 10 yıl olmuş neyse,
3 sene önce ki mezunlar toplantımız da Türkiye'deydi (tesadüfi) hoş sohbet filan.
2 oğlu varmış eşinden boşanmış ahhh vahhh dedik.
Ertesi gün birlikte olalım dertleşelim derken,
Ertesi gün başladı anlatmaya, Kız kardeşi 15 yaşındaymış bizimki evlendiğinde hiç şüphelenmemiş,
Enişte abla eve gelince eli ayağı titriyormuş, Kocası da sık sık gitmek istiyormuş eşinin ailesinin evine,
Böyle böyle 12 sene geçmiş tabi bu arada kız kardeşte evlenmiş onun da 1 kızı olmuş,
Bunların ilişkisi 9 sene sürmüş biri karısını diğeri kocayı aldatarak
Kızın kocası mesajlaşırken yakalıyor bunları,
O gece kocası ailesini arıyor gelip alın kızınızı vs.... Kız o arada kızını alıyor kaçarcasına çıkıyor evden, eniştesini arıyor kaçıyoruz diyerek, çıkıp gidiyor bunlar.
Aradan 15-20 gün geçiyor her ikisi de evlerine gidip anlatıyorlar eşlerine durumu
Çıkıp gidiyorlar Almanya nın farklı bir şehrine, boşanma şu bu derken onlar evleniyor.
Yazın arkadaşımla görüştüğümde kardeşinin hamile olduğunu duyduğunu söylemişti.
Belki şimdiye kadar doğurmuştur bile.
Kızcağız beni sevmemiş, kardeşimi sevmiş ne yapalım bu da benim yazımmış dediğinde çok üzülmüştüm. :KK43:

Ay ne üzüldüm yaa... Onca sene... bir yalanı yaşamak :(
ne biçim kızkardeşler var ya :(

Ay ne üzüldüm yaa... Onca sene... bir yalanı yaşamak :KK43:
ne biçim kızkardeşler var ya :KK43:

Dur anacım en acısına geliyorum,
Kız kardeş ilk cinsel ilişkisini enişte ile yaşıyor,
Ablasına gelip ilk erkek arkadaşıma verdim Bekaretimi abla ben bu adamla evlenemem diyor,
Ablası da sen adama bir şeyler hissettiysen onu çözeriz merak etme diyor.
Jinekoloğa gidip yumurtalıklarında sorun varmışta dr gözetiminde bekaretini kaybetmiş raporu alıyor. :kızgın:

Ablasına gelip ilk erkek arkadaşıma verdim Bekaretimi abla ben bu adamla evlenemem diyor,
Jinekoloğa gidip yumurtalıklarında sorun varmışta dr gözetiminde bekaretini kaybetmiş raporu alıyor. :kızgın:

Ay aman yaaa demeyin :(
Bu nasıl bir iç yaralayıcı hikaye...
Ne yılan insanlar var kardeş de olsa...
Ya hayata bir kere geliyoruz, ne enişteymiş ya sanki başkası yok.
Yok anam yok bu ruh hastalığı bence,
kınamak istemiyorum bu arada
ama bu nasıl bir vicdansızlık...
Aman Rabbim korusun kollasın böylelerinden bizi de yuvalarımızı da...

Bu arada bu süreçte kadının kocası da hiç bir şey olmadan takılıyor, öyle mi???

Alintilanmadi bir türlü,nasil kötü yurekler bunlar,Allahim korusun,toplum ne hale geldi:110:

Tıpkı sizin s
Notmelde kısa giyer fakat enişten geliyo git üstünü değiştir dediğimde nolcak bişey olmaz deyip dgistrmiyor anneme söylüyorum onu uyardım dye bana kimse karışamaz babam bile karışmıyor kimseyi ilgilendirmez diyor
Normalde kısa giyiyorsa neden kocanıza özel üstünü değiştirsin ki zihniyet çok fena.

Kardeşiniz normalde de rahat biri mi.Mesela kuzenlerinin yanında filan uzanmaz mı hiç yada kısa giyinmez mi?Yani uzanması olayına bu kadar tepki vermeniz bana göre saçma.Bende yeğenimle oynarken şekilden şekile girerdim,kimin kucağında olsa severdim ve benzer sevgi sözcükleri kullanırdım.

Midem bulandı yazdıklarınızdan, belli ki eniştesine özel giyinmiyor ne kadar ayıp ya kocanızın kardeşinize bu gözle bakabileceğini düşünüyorsanız yine söylüyorum evliliğinizi sorgulayın. Ayrıca eşinizin böyle düşünmediğine de kanaat getirdim ben söylediklerinizden, ben onun yerinde olsam sizi boşardım, kocanızı sapkınlıkla suçluyorsunuz çünkü.

Lütfen git tedavi ol!!!
Ay evet Ya dışarıya çıkarken yada başkası geldiğinde verilmeyen tepki eşe gelince veriliyor.Bence de sorgulanması gereken kişi bayan ve eş.İnşallah bu tarz insanlar olmamıştır etrafımda be değişik bir düşünce tarzı

Bence kardeşiniz evli olmanıza, aile kurmanız özeniyor o da bunları yasamak istiyor. Kız kardesim yok ama kızkardesler arasında hep bu tarz seyler olmaz mı? Taklit, özenme ve bazen de kıskanma (Bu yasa kadar bitmesi gerekirken bitmemiş sadece)

Ya ben de yeğenlerimi çok severim. Ölürüm bayılırım yani o derece😂 kendi kızımda var ağız alışkanlığı annem de diyorum bazen. Benim kızıma da annem diye sever kaynanam eltim filan. Bana siz abartıyorsunuz gibi geldi. Belli ki kardeşiniz birqz rahat bir tip, olabilir. 22 küçük bir yaş. Yeni jenerasyon genel olarak rahat zaten🤦🏻‍♀️ Abartı bir şey görmedim ben. Size öyle geliyordur. Bende yeğenlerim varsa gitmeyeceğim varsa da giderim anneme. Kocnız bulunmasın kadın ortamında pek. Geç gelsin sizi almaya gelsin hatta arabadan inmesin. O zaman anlarsınız olay yeğende mi. Birde eşinizin yaşı kaç? Çok yaş farkı var mı?

Konu sahibi nerede? Yazılanlar çok memnun etmedi sanırım ki hiçbirine geri dönüş yapmıyor.

Giyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgsti
büyümüş olabilir mi? 6-7 senelik evliysen sen evlenmeden önce bu kız 14-15 ergen asi yaşındaydı.gelmiş 22 yaşına koca kız, benim yeğenim benim öz evladımdan farksızdır be.ne biçim şeyler düşünüyorsunuz neymiş şort giymiş.biz her geldiğimizde orda diyorsun ee sen geliyorsun diye yaşadığı evden mi gidecekti?git bir psikiyatriye eğer fake değilsen.

Acil psikiyatrist e gidin kız kardeşiniz o sizin tabi evde istediği gibi giyer otururkardesiniz siz ablasiysaniz eşinizde abisi sayılır iğrenç düşünceler nasıl kız kardeşinize bunu yakistirdiniz?

Türkiye’de yaşıyoruz. Maalesef bir çok TV kanalında bu tarz konulara sürekli denk geliyoruz. Ülkemiz bu konuda kendini çok geliştirdi maşallah! O yüzden şüpheleriniz varsa eşinizle konuşun gitmeyin bir süre. Bu sürede de ailenizle konuşun rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Back
X