• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Uyelik yeni olunca konu alengirliyse inanasi gelmiyor insanin. Aklima dizi senaristleri bile geliyor buraya boyle bir konu atip biseyler cikar mi diye bekliyolar gibi.

Siz de bir alemsiniz,arkadaslariyla gorusmeye izin vermiyorsunuz ve o da yasaga uyuyor gitmiyor,adami delirtecekmisiniz?
Arkadaslari iyi değil kötü aliskanliklari var eşime kötü ornek bekar insan evli insanı yoldan cikarir
Türkiye’de yaşıyoruz. Maalesef bir çok TV kanalında bu tarz konulara sürekli denk geliyoruz. Ülkemiz bu konuda kendini çok geliştirdi maşallah! O yüzden şüpheleriniz varsa eşinizle konuşun gitmeyin bir süre. Bu sürede de ailenizle konuşun rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Zaten aileme bu konudan bahsettim ve aldığım cevap beni bı hayli üzdü .evinde de mi rahat edemicek kocanda buraya gelmemek için bahane mı arıyor kimsenin karismaya hakkı yok o daha çocuk dedi afedersiniz de herşeye aklı eriyor bn 26 yaşındayım kardeşim 22 yaşında olgunlaştı ve evlenmeye müsait yani çocuk sayıldığını ve bu şekilde davranmasının normal olduğunu söyleyen de bizzat annem ve bn kendi annemde de bu tarz tepki aldığım için şok saskinim diyedebilirdi tamam bn uyaririm güzelce bidaha o şekilde davranmaz demesini beklerdim ama annem bnm ve eşimin bu konuda haksız olduğumuzu izah etti ve bu yani daha bn ne yapayım eşimle saksiniz ve gitmeme kararı aldik

Uyelik yeni olunca konu alengirliyse inanasi gelmiyor insanin. Aklima dizi senaristleri bile geliyor buraya boyle bir konu atip biseyler cikar mi diye bekliyolar gibi.
Kusura bakmayın ama o kadarda değil yani bu şekilde burda boş vakit kaybı olurdu sanırım ama insan düşünmeyen bı durumda olunca nereye baş vursam ne yapsam nasıl çıkış yolu bulabilirim gibi sorularla baş başa kalınca çaresizlik ten dolayı derdimi paslama gereği duydum .bende böyle bı durum yaşamak istemezdim ama keşke yaşamamış olma imkanım olsaydı 😔

büyümüş olabilir mi? 6-7 senelik evliysen sen evlenmeden önce bu kız 14-15 ergen asi yaşındaydı.gelmiş 22 yaşına koca kız, benim yeğenim benim öz evladımdan farksızdır be.ne biçim şeyler düşünüyorsunuz neymiş şort giymiş.biz her geldiğimizde orda diyorsun ee sen geliyorsun diye yaşadığı evden mi gidecekti?git bir psikiyatriye eğer fake değilsen.
Kusura bakmayın ama herkesin bı saygısı bı terbiyesi vardır. Bnm psikiyatrik bı rahatsızlığım olduğunu da düşünmüyorum herkez tavrını düzeltmeli millet rahat takılacak dye bn eşimle aramda bişey yokken neden böyle bı durumda haksız oluyrm. Kardeşim yada başkası sen bı bayansin ve bnm eşimi kıskandığı mı bile bile kasten uyarmama rağmen yapmaya ve ilerlemeye calisiyorsan.bn bunun bana istinaden yapıldığını ve sırf benim tarsismam için özellikle yapıldığını düşünürüm. Ve bn gayette sağlıklıyım en önemlisi de bu bnm babam kardeşim eniştem diye kendimde istediğim rahatlıkla davranma gibi bı hakkım yok onunda olamaZ...

Bence kardeşiniz evli olmanıza, aile kurmanız özeniyor o da bunları yasamak istiyor. Kız kardesim yok ama kızkardesler arasında hep bu tarz seyler olmaz mı? Taklit, özenme ve bazen de kıskanma (Bu yasa kadar bitmesi gerekirken bitmemiş sadece)
Etrafta bı ton bekar insan var ozeniyosa seçsin birini evlensin. Ama insanda ablasının kocasina heveslenmez. Bende farkındayım evlilik çağı gelmiş olabilir ama bunu benim kocamın üstünden hayal kurarak yapamaz . Kendini benim yerime nasıl koyabilir. Bu düşünce olarakta yanlış öyle bı his duygu yaşaması yanlış. Bu bizim evliligimize zarar verir.

Etrafta bı ton bekar insan var ozeniyosa seçsin birini evlensin. Ama insanda ablasının kocasina heveslenmez. Bende farkındayım evlilik çağı gelmiş olabilir ama bunu benim kocamın üstünden hayal kurarak yapamaz . Kendini benim yerime nasıl koyabilir. Bu düşünce olarakta yanlış öyle bı his duygu yaşaması yanlış. Bu bizim evliligimize zarar verir.

Ama elinizde gerçekten tam bir delil yok, sizi anlıyorum ama bu kadar bilemeyin kendinizi iyice emin olmadan. Kul hakkına girmeyin zan üzerinden ilerleyip. Birebir hayal kuruyorum demeden kardeşiniz, böyle sözlerle kendinizi doldurmayın.

Ya ben de yeğenlerimi çok severim. Ölürüm bayılırım yani o derece😂 kendi kızımda var ağız alışkanlığı annem de diyorum bazen. Benim kızıma da annem diye sever kaynanam eltim filan. Bana siz abartıyorsunuz gibi geldi. Belli ki kardeşiniz birqz rahat bir tip, olabilir. 22 küçük bir yaş. Yeni jenerasyon genel olarak rahat zaten🤦🏻‍♀️ Abartı bir şey görmedim ben. Size öyle geliyordur. Bende yeğenlerim varsa gitmeyeceğim varsa da giderim anneme. Kocnız bulunmasın kadın ortamında pek. Geç gelsin sizi almaya gelsin hatta arabadan inmesin. O zaman anlarsınız olay yeğende mi. Birde eşinizin yaşı kaç? Çok yaş farkı var mı?
Bn 26 eşim 30 yaşında
Kardesimde 22 ve annem onun daha küçük çocuk olduğunu savunuyr. Bze 18 yaşındayken sen kocamın oldun biraz ağır ol diyen annem smdi 22 yaşındaki kızının hala küçük çocuk olduğunu söylemesine bı garp

Kusura bakmayın ama o kadarda değil yani bu şekilde burda boş vakit kaybı olurdu sanırım ama insan düşünmeyen bı durumda olunca nereye baş vursam ne yapsam nasıl çıkış yolu bulabilirim gibi sorularla baş başa kalınca çaresizlik ten dolayı derdimi paslama gereği duydum .bende böyle bı durum yaşamak istemezdim ama keşke yaşamamış olma imkanım olsaydı 😔
Bu kuskuyla yasayamazsin ki. Ya yaniliyorsan ki kendine hayati zehir ettiginle kalicaksin. Esinle ilgili bu dusunceye kapjldigin tek.kisi kardesin dimi? Asiri Kiskanclik gibi bir sorunun var mi? Esinede surekli bu konudan bahsedip asla olmayacak aklina gelmeyecek bir konuyu olabilirlestirmemek lazim

Ama elinizde gerçekten tam bir delil yok, sizi anlıyorum ama bu kadar bilemeyin kendinizi iyice emin olmadan. Kul hakkına girmeyin zan üzerinden ilerleyip. Birebir hayal kuruyorum demeden kardeşiniz, böyle sözlerle kendinizi doldurmayın.
Gerçekten öyle bişey yapmayacağı na inanmak istedim ama delil dediğiniz de ne bileyim eşimle olumsuz şekilde yakalasaydim Allah korusun ve evet herşey düşündüğüm gibi çıktı deseydim .peki bn ozmn ne yapabilirim. Şuan gördüklerim ve hissettiklerinde buna eminim anlatmak ve yasamk farklı bı duygu ve yaşayan yaşadığından anlar. Bı kadın bı kadının sezgileri sen anlar ve bn eşime dikkatini çekmek için bana odaklanması için böyle şort elbise vs. Giyerim. Yada ne bileyim karşına dikilip aldığım bişey göstermeye çalışırım bnide görmesini sağlarım bu şekilde dataylar var

Hiç inandırıcı değil kib kib

Gerçekten öyle bişey yapmayacağı na inanmak istedim ama delil dediğiniz de ne bileyim eşimle olumsuz şekilde yakalasaydim Allah korusun ve evet herşey düşündüğüm gibi çıktı deseydim .peki bn ozmn ne yapabilirim. Şuan gördüklerim ve hissettiklerinde buna eminim anlatmak ve yasamk farklı bı duygu ve yaşayan yaşadığından anlar. Bı kadın bı kadının sezgileri sen anlar ve bn eşime dikkatini çekmek için bana odaklanması için böyle şort elbise vs. Giyerim. Yada ne bileyim karşına dikilip aldığım bişey göstermeye çalışırım bnide görmesini sağlarım bu şekilde dataylar var

Sezgiler konusunda katılıyorum, sezgi çok ilginçtir, anlatılmaz yaşanır.
Sadece biraz daha gözlemleyin, ama objektif olarak.
Yani hata arayarak değil de dışarıdan biriymiş gibi.
Kendinizi de üzüyorsunuz böyle yaparsanız.
Eşinizle ilişkinize de yansır Allah korusun.

Bu kuskuyla yasayamazsin ki. Ya yaniliyorsan ki kendine hayati zehir ettiginle kalicaksin. Esinle ilgili bu dusunceye kapjldigin tek.kisi kardesin dimi? Asiri Kiskanclik gibi bir sorunun var mi? Esinede surekli bu konudan bahsedip asla olmayacak aklina gelmeyecek bir konuyu olabilirlestirmemek lazim
Herkesin kocasını kıskandığı gibi bende kıskanıyorum sevgiden kaynaklı bnm için özel olduguna inandığım için. Esimde bana karşı saygılı ama oda bazı şeylerin farkında ve bn üzülürüm diye belli etmiyor yada söylemekten cekiniyr .oda kardeşimin yaptiklarindan rahatsız ve anneme bizzat bnm söylememi ve uyarmami istedi ama aile esimn beni getirmemek için bahane uydurduğu gibi bı şey cikarti .öyle olsa eşim beni götürür girmez gidelim dediğimde gelir alır yani .bn eşime diyorum gel saygısızlık olmasın o yüzden geliyr yoksa zaten bn kıskanırım diye gitmek bile istemiyor sırf birbirimizle tartışmayı kim diye. Girmediği zmnda ailem seni getirdide içeri niye girmiyo onu yiyenmi var napiysak biz ona diyor

Sezgiler konusunda katılıyorum, sezgi çok ilginçtir, anlatılmaz yaşanır.
Sadece biraz daha gözlemleyin, ama objektif olarak.
Yani hata arayarak değil de dışarıdan biriymiş gibi.
Kendinizi de üzüyorsunuz böyle yaparsanız.
Eşinizle ilişkinize de yansır Allah korusun.
Zaten şuan gitmeme gibi bı karar aldık bundan sonrasında ne degisr bilmiyrm ailemde bizi haksız buldu yaptıklarının normal bişey olduğunu savundular cocukmus DHA o.yani bana kalkıp iç camasi gösterip al bunu sana veriym kocana fantazi yap diyen biri nasıl çocuk olur anlamdm

Herkesin kocasını kıskandığı gibi bende kıskanıyorum sevgiden kaynaklı bnm için özel olduguna inandığım için. Esimde bana karşı saygılı ama oda bazı şeylerin farkında ve bn üzülürüm diye belli etmiyor yada söylemekten cekiniyr .oda kardeşimin yaptiklarindan rahatsız ve anneme bizzat bnm söylememi ve uyarmami istedi ama aile esimn beni getirmemek için bahane uydurduğu gibi bı şey cikarti .öyle olsa eşim beni götürür girmez gidelim dediğimde gelir alır yani .bn eşime diyorum gel saygısızlık olmasın o yüzden geliyr yoksa zaten bn kıskanırım diye gitmek bile istemiyor sırf birbirimizle tartışmayı kim diye. Girmediği zmnda ailem seni getirdide içeri niye girmiyo onu yiyenmi var napiysak biz ona diyor
Ailen de bir alem,isim var desin,selam versin hatir sorsun ciksin ne olacakmış...

Fake de fake fake de fake bi bıkmadınız
Bu ülke damadına aşık kayınpeder gördü sanki olmayacak şey
Fake dglm ama normal yeni üyelik yaptığım için bn araştırma yaparken buldum bu sayasi internet üzerinden arastiriyrdum bana yardımcı olabilir diye üye oldum ama herksn görüşü farklı bn kmdmce yaşadığım şeyi belrttitm o suçlu bu haklı diye dgl ne yapabilirim diye sorma gereği duydum aile yaşantısı ailebaglari duygu ve düşünceler bir olmayablilir herkes farklı davranabilir bana bnm için normal dgl kardeşimle evlenmeden önce abla kardeş iliskiz iyi dgldi DHA doğrusu bnmle konuşmazdı bile beni aramzdi evlndm ve bu birden değişti

Back
X