Akıl verin lütfen

Pemppeee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
568
137
18
Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben

Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben

Kocanıza güvenmiyorsanız gitmeyin.

Mesajda ne yazıyordu ki?

İlgili kişinin dul olmasının konuyla alakası nedir? Eşinizi fanuslarda saklayamayacağınıza göre yapacak erkek her türlü yapar. Hayatı kendinize zindan etmeyin şimdiden boşanın olsun bitsin. Bu kadar güvenmiyorduysanız evlenmeseydiniz. Ayrıca baskı ve yasaklar cezbedicidir. Kocanızın somut Bir hatası yokmuş kaldı ki.

Soru: Eşini görünce nasıl sakin kalıyorsun?
Eşine de güvenmiyorsun aldatacağına da eminsin ama kızı görünce sakin kalamıyorsun.
Eşimi görüncede sakin kalamıyorum ama daha büyük sorunlarım oldu bebeklerimi kaybettim felan onun üstü kapandı gibi oldu biz o düğüne gidersek kesin boşanırız gibi geliyor

Back
X