Akıl verin lütfen

Bu kadar kesin konuşmanız için eşinizin sevgiliyken ya da nişanlıyken aldatmış olması lazım, bir kadın n’apıyorsun yazdı diye güven sarsılıp aldatılırım denmez.
Yok olmadı ama olacaktı eminim kadınlar hissediyor karın yanında mı karını neden evde yalnız bırakıyorsun falan saçma sapan şeyler

Öyle şimdi napacağımı bilmiyorum
Ne zamana kadar peşinin çetelesini tutacaksın ki bu adamın. Onu boşver önce kendi ruh sağlığın için birşeyler yap canım benim.
Düğüne git ve kocanı gözlemle, önemli olan kocanın tavrı.

Göreceklerin sana bir yol çizmen için yardımcı olacaktır.

Çocuğunuzu kaybetmeniz travmaya sebep olmuş olabilir sizde, bence önce psikolojik destek alın. Ağustosa kadar kaç ay var. Boşanacaksanız bile daha sağlıklı düşünebilirsiniz.

Yok olmadı ama olacaktı eminim kadınlar hissediyor karın yanında mı karını neden evde yalnız bırakıyorsun falan saçma sapan şeyler
Karşı tarafın ne yazdığından ziyade eşinizin ne yaptığı nasıl karşılık verdiği önemli, sırf bir kadın yazdı diye eşinize güveninizi yitirmiş olamazsınız, bu hem size üzüntü hem eşinize haksızlık olur, eşiniz aldatacağını düşüneceğiniz bir karşılık vermiş olmalı, karşılık vermediyse kendinizi üzdüğünüze değmez.

Ne zamana kadar peşinin çetelesini tutacaksın ki bu adamın. Onu boşver önce kendi ruh sağlığın için birşeyler yap canım benim.
Düğüne git ve kocanı gözlemle, önemli olan kocanın tavrı.

Göreceklerin sana bir yol çizmen için yardımcı olacaktır.
Ne güzel konuştun öyle evde bi huzursuzluk yok eşimi seviyorum ama bu olaydan dolayı güvenmiyorum maalesef sevgide bi yere kadar düğüne gideriz gitmemizle de ayrılmamız bir olur gibi geliyor

Bu kadar rahatsız oluyorsanız gitmeyin ama öncelikle önerim psikolojik destek almanız yönünde. Bebeklerinizi kaybetmek eminim ki zor bir süreç olmuştur. Bunun için destek alın sonrasında olmadı çiftin evine gider hediyelerini verirsiniz.
Eşiniz ile de çift terapisi öneririm.

Eşiniz ne cevap vermiş konuşma uzun sürmüş mü görüşme planı vs yapmışlar mıydı

Ne güzel konuştun öyle evde bi huzursuzluk yok eşimi seviyorum ama bu olaydan dolayı güvenmiyorum maalesef sevgide bi yere kadar düğüne gideriz gitmemizle de ayrılmamız bir olur gibi geliyor

Bence fazla abartıyorsun. Bu olayı fazla takmışsın kafana ve takıntı olmuş sende. Kendine fazla dert ediniyorsun

Bu kadar rahatsız oluyorsanız gitmeyin ama öncelikle önerim psikolojik destek almanız yönünde. Bebeklerinizi kaybetmek eminim ki zor bir süreç olmuştur. Bunun için destek alın sonrasında olmadı çiftin evine gider hediyelerini verirsiniz.
Eşiniz ile de çift terapisi öneririm.
teşekkür ederim yorumunuz için

Bu senin hatandan kaynaklı bir ayrılık olmayacak ama bunu bil.
İnsanlar kendi eder kendi bulur.

Back
X