- 12 Temmuz 2006
- 57.256
- 218.957
- 1.223
- 53

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tabi ki üzülüyorum sadece o kadar yıl konuş evlen böyle olsun
Yanlız değilsin bunu yaşayan ilk kişi de değilsin kuzum benim.Öyle tabi ki üzülüyorum sadece o kadar yıl konuş evlen böyle olsun
Dul olarak belirtme sebebim şu yazmamışım bu kadın eşimin akrabasıyla on sene evli kaldı boşandı
Pemppeee Calcifer haklı sizin mutlaka bir uzman desteği almanız lazım, kadının yazdıkları n’apıyorsun, karın yanında mı, neden evde bırakıyorsundan ibaretse belki eskiden tanıyor olmanın samimiyetiyle sıradan bir konuşmadır, siz hem yaşadığınız bebek kayıpları hem de eşinize olan sevginizden olayı yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.
O süreçte korkutuyor beniYanlız değilsin bunu yaşayan ilk kişi de değilsin kuzum benim.
Ben misal 8 ay evli kaldım tıpkı senin gibi bir evladım kaybettim.
Ama geçiyor, yapman gerekeni yaptığında yepyeni bir hayat başlıyor.
Evet çok desteği olduPeki bebeklerinizi kaybettiğiniz süreçte eşiniz size destek oldu mu? Yanınızda mıydı?
Çabaladı ama güven geri gelmiyor galibaHım güveniniz yok eşinize, bunu düzeltmek için çabalamadı mı hiç ?
Evet yaşım küçük yaşadıklarım ağır geldiİlk önce tedavinizi olun. Eş durumunu sonra düşünürsünüz. Sizin sağlığınız önemli olan. Akıl ve bedenen sağlığınıza kavuştuğunuzda daha net göreceksiniz. O zaman bu boşanma ya da devam etmeye daha net karar vereceksiniz.
Her şey üst üste gelmiş ve siz bu yükü kaldıramayacak duruma gelmişsiniz. Yaşınızda daha küçük
Adam aldattı mı seni?Çabaladı ama güven geri gelmiyor galiba
Git belli etmeden takip et aldatırsa boşan aldatmazsa mutluluklar.Olmadı ama düğüne gidersek kesin aldatılırım bizde boşanırız bu olay güvenimi çok sarstı
Mesajı görmesem aldatırdıAdam aldattı mı seni?
Hiç derdimiz yokmuş gibi evlendik bir de uğraşıyoruz bu işlerleGit belli etmeden takip et aldatırsa boşan aldatmazsa mutluluklar.
Korkma hiç, bu dünya da herşey insanlar için derler. Yaşıyoruz herşeyi, emin ol bu durumda olmadan daha iyi olacaksın.O süreçte korkutuyor beni
Bak erkek milletine zerre güvenmem ama suan kocanın günahını alıyosun yapardı ya yapsaydı diye hayat gecmez git uzmana burdaki kadınların tecrübelirni hafıfe almaMesajı görmesem aldatırdı
Görüşme planı felan yokEşiniz ne cevap vermiş konuşma uzun sürmüş mü görüşme planı vs yapmışlar mıydı
Peki ailenizde sizi etkileyen bir aldatma vakası yaşandı mı? Babanızın annenizi aldatması vb gibi.Evet çok desteği oldu
İnşallah bu olaydan sonra sürekli kafamda ayrılma var atamıyorum kafamdan haliyle bi şeylere odaklanmamı da engelliyoKorkma hiç, bu dünya da herşey insanlar için derler. Yaşıyoruz herşeyi, emin ol bu durumda olmadan daha iyi olacaksın.