- 13 Ağustos 2022
- 7.630
- 34.631
- 478
İyi tanımadan mı evlendin ?Hiç derdimiz yokmuş gibi evlendik bir de uğraşıyoruz bu işlerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tanımadan mı evlendin ?Hiç derdimiz yokmuş gibi evlendik bir de uğraşıyoruz bu işlerle
Keşke banam gibi bi adam olsaydı ama teyzem yakın zamanda aldatıldı ondan çok etkilenmiştimPeki ailenizde sizi etkileyen bir aldatma vakası yaşandı mı? Babanızın annenizi aldatması vb gibi.
Yanlış mı değerlendiriyorum bilmiyorum ama kadının yazışmalarından aktardığınız kısım bana aldatmayı kesin kılacak bir yazışma gibi gelmedi![]()
Yok olmadı ama olacaktı eminim kadınlar hissediyor karın yanında mı karını neden evde yalnız bırakıyorsun falan saçma sapan şeyler
Tanıyamamışım demek ki beş yıl sevgililik dönemimiz olduİyi tanımadan mı evlendin ?
Bilmiyorum napacağımıKadınlar hissediyor diye bir şey yok. Müneccim falan değiliz. Orta yolunda olmayan bir şey varsa onu akıl süzgecinden doğru bir şekilde geçirmesek yanlışta hissedebiliriz. Kendini yalanlara inandırıp mutlu hisseden bir çok kadın var.
Eşin yüz verdi mi öyle biri mi yani kadının öyle bı niyeti olsa bile eşin yesil ışık yakar mı ? Eşime güveniyorum diyorsan git tabiki kocanın dibinden ayrılma gayette mutluyuz seviyoruz imajı çiz. Ama guvenmiyorsan tek meseleniz bu olarak kalmaz sürekli bı güven sorunu yaşarsın öylede evlilik zaten yürümez.Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
Kesinlikle netliğe kavuşmasını bekleİnşallah bu olaydan sonra sürekli kafamda ayrılma var atamıyorum kafamdan haliyle bi şeylere odaklanmamı da engelliyo
Veremiyorum işte düğüne az kaldı bu konuyu eşimle konuşmam lazım karar vermem lazım bi an önce o yüzden buraya yazdım
Yok güvenmiyorum ama gidiyim mi ?Eşin yüz verdi mi öyle biri mi yani kadının öyle bı niyeti olsa bile eşin yesil ışık yakar mı ? Eşime güveniyorum diyorsan git tabiki kocanın dibinden ayrılma gayette mutluyuz seviyoruz imajı çiz. Ama guvenmiyorsan tek meseleniz bu olarak kalmaz sürekli bı güven sorunu yaşarsın öylede evlilik zaten yürümez.
Karın yanında mı selam söyle yazsa sorun yok tabi de Munecim eğer karın yanında mı görmesin diyince yok merak etme uyuyor yazdıysa olay bitmiştir. Eminim konu sahibinin bu kadar dert etmesinin Bi sebebi vardır. Yoksa tabi dediğin gibi masum Bi yazışmaysa konu sahibinin destek alması gerekebilir.Peki ailenizde sizi etkileyen bir aldatma vakası yaşandı mı? Babanızın annenizi aldatması vb gibi.
Yanlış mı değerlendiriyorum bilmiyorum ama kadının yazışmalarından aktardığınız kısım bana aldatmayı kesin kılacak bir yazışma gibi gelmedi![]()
Yani gidiyim mi öyle mi diyorsunKesinlikle netliğe kavuşmasını bekle
Anladım, teyzenizin aldatılması sizi etkilemiş, bebeklerinizi kaybetmeniz zaten oldukça kötüKeşke banam gibi bi adam olsaydı ama teyzem yakın zamanda aldatıldı ondan çok etkilenmiştim
Napıyosun yazmış eşim dışardayım yazmış karın nerde demiş evde demiş niye karını evde yalnı bırakıyorsun felan demişKarın yanında mı selam söyle yazsa sorun yok tabi de Munecim eğer karın yanında mı görmesin diyince yok merak etme uyuyor yazdıysa olay bitmiştir. Eminim konu sahibinin bu kadar dert etmesinin Bi sebebi vardır. Yoksa tabi dediğin gibi masum Bi yazışmaysa konu sahibinin destek alması gerekebilir.
Ben mi abartıyorum acebaAnladım, teyzenizin aldatılması sizi etkilemiş, bebeklerinizi kaybetmeniz zaten oldukça kötüAllah bir saha yaşatmasın
yazışmaları da görünce ben de teyzem gibi aldatılıyor muyum diye içinizde büyütmüşsünüz.
Evet, git ve gözlemle ondan sonra napacağına karar verirsin.Yani gidiyim mi öyle mi diyorsun
Geç değil bu kadar güvenmiyorsan çocuk yokken yolları ayırabilirsin. Kendine boşuna hayatı zehir etmeTanıyamamışım demek ki beş yıl sevgililik dönemimiz oldu
Bu kadar mı? Eşin ne cavep vermiş niye yalnız bırakıyorsun sorusuna? Yani burda kestiyse konuşmayı çok da şaapma bence. Tanıdık diye Cevapsız bırakmak istememiştir. Niyetini anlayınca konuşmayı kesmiştir.Napıyosun yazmış eşim dışardayım yazmış karın nerde demiş evde demiş niye karını evde yalnı bırakıyorsun felan demiş
Gitme dicem ama eşine güvenmiyosun eşinle o zaman hiç bı ortama girmeyecek misin? Daha önce aldatma yalan gibi olayları mi oldu eşinin yenide evlisiniz şimdiden sonu ayrılık olur bosanirim modundasin gidersen eşinin yüz vereceğinden eminsin muhtemelenYok güvenmiyorum ama gidiyim mi ?
İçiniz rahat etmiycekse gitmeyin hiç kötü olmaya gerek yokHanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
Tanıyamamışım demek ki beş yıl sevgililik dönemimiz oldu