Akıl verin lütfen

Napıyosun yazmış eşim dışardayım yazmış karın nerde demiş evde demiş niye karını evde yalnı bırakıyorsun felan demiş

Ben mi abartıyorum aceba
Yazışma bu kadarsa evet siz abartıyorsunuz, kadın eşinden boşanmış diye mi onu tehlikeli buldunuz, eşiniz sizi onunla aldatır sandınız?
Yaşınız daha çok genç, bebeklerinizin kaybı da var o yüzden sağlıklı düşünemiyorsunuz bana göre, insanlar hakkında bir hüküm vermeden önce tanıyın karakterini ölçün tartın, bir yazışmayla karar vermeyin, ki yazışma bu haliyle 2 tanıdığın sıradan konuşması, kadın belki sizi düşünerek eşinize niye karını evde yalnız bırakıyorsun dedi.

Ben mi abartıyorum aceba
Diğer yazdiklarına göz attım şimdi. Çevrende kötü örnekler olduğu için içinde böyle bı korku oluştu sanırım. Ama bazı cevaplarında eşinde o potansiyel varmış gibi bı izlenim bırakıyorsun. Daha önce böyle bi hatası olmadıysa düğüne git her şey normalmiş gibi davran bı bak bakalm abes bı durum oluyor mu şayet olmuyorsa didiklemenin bı anlamı yok. Ama baktın ki mesajlar devam ediyor eşinde karşılık veriyor o niyetle o zaman kararını verirsin. Eşin aldatmasa bile ona guvenmeden çocuk vs. Yapma o zaman bağları koparmak daha zor olur

Ya da... Valla düşünüyorum şimdi eşimle Bi düğüne gitsem, normalde iletişimim olmayan bi erkek (akrabam kuzenim vs) değilse bana mesaj atsa kocan yanında mı nerdesin diye benim herif gider o adamı vurur. 😂😂😂 Bence mesaj atan da cevap veren de masum değil.
Benim herifte gider vurur valla😂 Bende kızı bulur hayırdır kocama mesaj atmışsın derdim yani 😂 ikisindede suç var mesaj atandada yazandada

Konu sahibi içim şişti höfff . Allah aşkına şu olayı tam anlatta millet puzzle yapar gibi parça birleştirmeye çalışmasın. Mıymıymıy bi tarzın var bu konuda. Tam anlat olanı biteni ne yazıldı ne konuşuldu söyle ona göre yorum yapsınlar.
Ay yazık cevap verenler de sabırla sorup cevap bekliyorlar

24 yaşında koca da ne bileyim çok küçük değil mi kocalık için 😕

Düğüne giderdim ben olsam, hiç umursamam.
Gidecek adamı kontrol edemezsinz.

Çok iyi niyetlisiniz hanımlar. ♥️😂
Konuşmada hiçbir şey yok, alp00’ın eşinin arkadaşı bu kadın, belli ki sosyal medyadan yazmış, sosyal medyayı çok bilmesem de sizde ekli değilse biri size mesaj atamaz, demek ki kadın delikanlının sosyal medyasında ekli, kadın ve erkek arkadaş olabilir, birbirine hal hatır sorabilir, aldatmaya meyilli birisi yazışmalarından belli eder, bana göre konu sahibesi bebeklerini kaybettiği için zaten zor bir dönem geçirmiş, ki Allah sabır versin bir daha böyle bir şey yaşamasın inşaallah, diğer kadının da boşanmış olması alp00‘ın gözünde potansiyel tehlike gibi görünmesine sebep olmuş, teyzesi de aldatılmış, bu da ben de aldatılırsam psikolojisine girmesine neden olmuş.

He elinde seni çok özledim bana gel hasret giderelim gibi bir yazışma varsa başka.

Böyle bir yazışma var mı Pemppeee Pemppeee ?

24 yaşında koca da ne bileyim çok küçük değil mi kocalık için 😕

Düğüne giderdim ben olsam, hiç umursamam.
Gidecek adamı kontrol edemezsinz.

Şu erkeklere bebek muamelesi yapyın yahu. 40 yaşındaki adamlar bile biz daha olgunlaşmadık demeye başladı.

Şu erkeklere bebek muamelesi yapyın yahu. 40 yaşındaki adamlar bile biz daha olgunlaşmadık demeye başladı.
Ne ilgisi var hanımefendi 24 yaşındaki kişiden koca mı olur diyorum.
22 yaşında dah yeni mezun. İşe girecek de adam olacak da.

Ay şimdi bunları yazdım ama o adamlar benim mesajdan sonra iyice küçülmesinler tüh.

Ne ilgisi var hanımefendi 24 yaşındaki kişiden koca mı olur diyorum.
22 yaşında dah yeni mezun. İşe girecek de adam olacak da.

Ay şimdi bunları yazdım ama o adamlar benim mesajdan sonra iyice küçülmesinler tüh.

Siz tercih etmiyorsunuz diye koca olmuyor değiller.

Konuşmada hiçbir şey yok, alp00’ın eşinin arkadaşı bu kadın, belli ki sosyal medyadan yazmış, sosyal medyayı çok bilmesem de sizde ekli değilse biri size mesaj atamaz, demek ki kadın delikanlının sosyal medyasında ekli, kadın ve erkek arkadaş olabilir, birbirine hal hatır sorabilir, aldatmaya meyilli birisi yazışmalarından belli eder, bana göre konu sahibesi bebeklerini kaybettiği için zaten zor bir dönem geçirmiş, ki Allah sabır versin bir daha böyle bir şey yaşamasın inşaallah, diğer kadının da boşanmış olması alp00‘ın gözünde potansiyel tehlike gibi görünmesine sebep olmuş, teyzesi de aldatılmış, bu da ben de aldatılırsam psikolojisine girmesine neden olmuş.

He elinde seni çok özledim bana gel hasret giderelim gibi bir yazışma varsa başka.

Yok alpin eşinin arkadaşı değilmiş. Alpin eşinin arkadaşının nişanlısının kuzeniymiş. Arkadaşı olsa zaten kesinlikle sorun yok bence de. Ama kel alaka biri Selam Bile yazmış olması iyi niyetli değildir. Bence. Tabi ki medeni duruma bağlı değil kesinlikle evli ya da bekar da olsa karşıdaki kadın ben bu durumda iyi niyet aramazdım.

Konu sahibi içim şişti höfff . Allah aşkına şu olayı tam anlatta millet puzzle yapar gibi parça birleştirmeye çalışmasın. Mıymıymıy bi tarzın var bu konuda. Tam anlat olanı biteni ne yazıldı ne konuşuldu söyle ona göre yorum yapsınlar.
Ay yazık cevap verenler de sabırla sorup cevap bekliyorlar
Hay ağzına sağlık biz burada acaba şöyle mi böyle mi diye yorum getiriyoruz. Açık açık yazsa ya o şunu yazmış bu bunu demiş diye. 😂

Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
sürekli aldatılacağını düşünen insanlarda ciddi bir özgüven eksikliği oluyor,aldatılan demiyorum,aldatılacağını düşünen,bu yüzden hayatı kendilerine ve eşlerine zindan ediyorlar,mutsuz ve sorgulayıcı oluyorlar,kadının biriyle karşılaşmamak için arkadaşının düğününe gitmicek kadar kıskanç olmayın,yani eşlerimiz bizim esirimiz değil o bakmasın bu slm vermesin,napalım adamları müzeleremi koyalım,kendinize ve eşinize güvenin,burada eşinin iç çamaşırını kontrol eden kadınlarda oldu,allah bu duruma düşürecek kadar takık hale getirmesin kimseyi,öncelik sizsiniz,aldatırsa ayrılın,bir insanla doğmadık bir insanlada ölmicez,kendiniz için yaşayın,olacak olan zaten olur,düğün olmaz iş yerinde olur,orda olmazsa cafede bulur,eş herkesten saklanacak cansız bir nesne değil insan o,siz engelleyemezsiniz o yuzden salın gitsin,bu şekilde yaşanmaz.

Böyle yok ama niyet iyi değildi

Diğer yazdiklarına göz attım şimdi. Çevrende kötü örnekler olduğu için içinde böyle bı korku oluştu sanırım. Ama bazı cevaplarında eşinde o potansiyel varmış gibi bı izlenim bırakıyorsun. Daha önce böyle bi hatası olmadıysa düğüne git her şey normalmiş gibi davran bı bak bakalm abes bı durum oluyor mu şayet olmuyorsa didiklemenin bı anlamı yok. Ama baktın ki mesajlar devam ediyor eşinde karşılık veriyor o niyetle o zaman kararını verirsin. Eşin aldatmasa bile ona guvenmeden çocuk vs. Yapma o zaman bağları koparmak daha zor olur
Teşekkür ederim yorumunuz için

Yok alpin eşinin arkadaşı değilmiş. Alpin eşinin arkadaşının nişanlısının kuzeniymiş. Arkadaşı olsa zaten kesinlikle sorun yok bence de. Ama kel alaka biri Selam Bile yazmış olması iyi niyetli değildir. Bence. Tabi ki medeni duruma bağlı değil kesinlikle evli ya da bekar da olsa karşıdaki kadın ben bu durumda iyi niyet aramazdım.
Hiç iyi niyetli değildi o yüzden taktım

Back
X