- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Kızlar. Benim kızım izin vermiyecegimi bildiği halde arkadaşınla anlaşmışlar yılbaşını arkadaşının evinde kutluyacaklarmış.evlerini bilmiyorum ,aile yaşantılarını,kim olduklarını dahil bilmiyorum.sadece kızı birkaç kere gördüm fazla tanımıyorum.kızım babasını aramış aramış sen bizi getirir diye esimde kızım benim işin var geç geleceğim eve arkadasin kalsın demis.kızda anne ve babasına sormuş hayır demişler.saygı duyarım izin vermemelerine çünkü bende güvenemiyorum tanımıyorum çünkü.ikisinde 14 yaşında.birazdan kızın babası gelecekmis sizi ben alırım demiş.ben kızımı yollamak istemiyorum.eşim kızım ısrarlarına karşı izin vermiş neyapayım kızlar.akıl verin dünyanın yüzbin türlü hali var.güvenemiyorum
Önce bana sordu hayır dedim.babanın izin vereceğini bildiği için onada sormuş.şimdi beni takmiyorBen olsam ben de yollamam.Ama eşiniz izin vermiş.Keşke önce size danışsaymış.
EvtKiziniz bugün mü haber veriyor?
Kızlar. Benim kızım izin vermiyecegimi bildiği halde arkadaşınla anlaşmışlar yılbaşını arkadaşının evinde kutluyacaklarmış.evlerini bilmiyorum ,aile yaşantılarını,kim olduklarını dahil bilmiyorum.sadece kızı birkaç kere gördüm fazla tanımıyorum.kızım babasını aramış sen bizi getirir diye esimde kızım benim işim var geç geleceğim eve arkadasin bizde kalsın demis.kızda anne ve babasına sormuş hayır demişler.saygı duyarım izin vermemelerine çünkü bende güvenemiyorum tanımıyorum .ikiside 14 yaşında.birazdan kızın babası gelecekmis sizi ben alırım demiş.ben kızımı yollamak istemiyorum.eşim kızımın ısrarlarına karşı izin vermiş neyapayım kızlar.akıl verin dünyanın yüzbin türlü hali var.güvenemiyorum
Kızım beni suçluyor anlatamıyorum ona bir türlüAsla izin vermem tanimadigim insanlar sonuçta.
Nasıl yapsamda kızımı vazgecirsem.arkadaşının yanında rencide etmeden kibarca.ben hayır diyince arkadaşının suratı asıldı.uff ne zor genç kız yetistirmekşu zamanda kızını bilmediğin bir eve göndermeyyyiiinnn
Kızım beni suçluyor anlatamıyorum ona bir türlü
Vermediler izin .. Dahada benim kızımıda alıp getirecek arkadaşının babasıben olsam göndermem.
hem yaşı çok ufak hem de aileyi tanımıyorsunuz.
madem öyle onların kızı gelip sizde kalsın. bakalım izin verecekler mi?
sizde gidin evde kendinizi yemektense giderimNasıl yapsamda kızımı vazgecirsem.arkadaşının yanında rencide etmeden kibarca.ben hayır diyince arkadaşının suratı asıldı.uff ne zor genç kız yetistirmek
Vermediler izin .. Dahada benim kızımıda alıp getirecek arkadaşının babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?