- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Arkadaşlarınla zaman geçirmeyi daha çok seviyormuş.bizimle hicbiryere gitmez.yalvarırım kızım anne kız başbaşa gezelim istemez.onunla gezmeyi çok özledim.bu ergenlik nezaman bitecek anlamadım.Evde bi aktivite planlayın dikkatini çekicek. Göndermeyin nolusa olsun. Daha bugün müge anlıda 15 yaşındaki bi kızın cesedini buldular Allah muhafaza. Maalesefki manyak insan çok fazla etrafta ;(
Nasıl yapsamda kızımı vazgecirsem.arkadaşının yanında rencide etmeden kibarca.ben hayır diyince arkadaşının suratı asıldı.uff ne zor genç kız yetistirmek
Aynen bunlar bir örnek bizlere .kızıma anlatamıyorum .sen çok izleme böyle şeyleri psikolojinin bozulmuş delirmissin diyor.kendi başına gelemezmis gibi dusunuyor.hiç korkusu yok.Özgecan Aslan davasının duruşmasını bulun izletin,etrafta ne manyaklar var görsün. Zaman çok kötü kimseye güvenilmeyeceğini bir zahmet anlasın.
Ah ah babaya anlatabilsem önünü kesecegimde izin vermiyor.heryere .herşeye izin veriyor babaCanim ne evliyim nede bir cocugum var, ama bir genc kiz olarak soylemeliyimki benim ailem asla izin vermez bildgim.icin teklif etmwyi gecin dusunmem bile .. neden biliymusun kizinizin.yasinda onume gecildi anlatildi simdi git deselerde gitmem... 14 gasinda izin.verirseniz hemde baba anne bagimsiz sekilde yarin onune gecemezsiniz tavrinizi beli edin siz bi omur aglayacaginiza kiziniz 1.gun aglasin birsey olmaz..
Aynen bunlar bir örnek bizlere .kızıma anlatamıyorum .sen çok izleme böyle şeyleri psikolojinin bozulmuş delirmissin diyor.kendi başına gelemezmis gibi dusunuyor.hiç korkusu yok.
Aynen bunlar bir örnek bizlere .kızıma anlatamıyorum .sen çok izleme böyle şeyleri psikolojinin bozulmuş delirmissin diyor.kendi başına gelemezmis gibi dusunuyor.hiç korkusu yok.
suçlarsa suçlasınKızım beni suçluyor anlatamıyorum ona bir türlü
kocanızın dünyadan haberi yok mu acaba çok merak ettimAh ah babaya anlatabilsem önünü kesecegimde izin vermiyor.heryere .herşeye izin veriyor baba
yav rencide olmadan anlamıyorsa bırakın rencide olsunNasıl yapsamda kızımı vazgecirsem.arkadaşının yanında rencide etmeden kibarca.ben hayır diyince arkadaşının suratı asıldı.uff ne zor genç kız yetistirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?