Akıl verin ne olur

Canim ne evliyim nede bir cocugum var, ama bir genc kiz olarak soylemeliyimki benim ailem asla izin vermez bildgim.icin teklif etmwyi gecin dusunmem bile .. neden biliymusun kizinizin.yasinda onume gecildi anlatildi simdi git deselerde gitmem... 14 gasinda izin.verirseniz hemde baba anne bagimsiz sekilde yarin onune gecemezsiniz tavrinizi beli edin siz bi omur aglayacaginiza kiziniz 1.gun aglasin birsey olmaz..

Evde bi aktivite planlayın dikkatini çekicek. Göndermeyin nolusa olsun. Daha bugün müge anlıda 15 yaşındaki bi kızın cesedini buldular Allah muhafaza. Maalesefki manyak insan çok fazla etrafta ;(
Arkadaşlarınla zaman geçirmeyi daha çok seviyormuş.bizimle hicbiryere gitmez.yalvarırım kızım anne kız başbaşa gezelim istemez.onunla gezmeyi çok özledim.bu ergenlik nezaman bitecek anlamadım.

Nasıl yapsamda kızımı vazgecirsem.arkadaşının yanında rencide etmeden kibarca.ben hayır diyince arkadaşının suratı asıldı.uff ne zor genç kız yetistirmek

Özgecan Aslan davasının duruşmasını bulun izletin,etrafta ne manyaklar var görsün. Zaman çok kötü kimseye güvenilmeyeceğini bir zahmet anlasın.

Özgecan Aslan davasının duruşmasını bulun izletin,etrafta ne manyaklar var görsün. Zaman çok kötü kimseye güvenilmeyeceğini bir zahmet anlasın.
Aynen bunlar bir örnek bizlere .kızıma anlatamıyorum .sen çok izleme böyle şeyleri psikolojinin bozulmuş delirmissin diyor.kendi başına gelemezmis gibi dusunuyor.hiç korkusu yok.

Ah ah babaya anlatabilsem önünü kesecegimde izin vermiyor.heryere .herşeye izin veriyor baba

Aynen bunlar bir örnek bizlere .kızıma anlatamıyorum .sen çok izleme böyle şeyleri psikolojinin bozulmuş delirmissin diyor.kendi başına gelemezmis gibi dusunuyor.hiç korkusu yok.

Etraf manyak kaynıyor gerçekten.
Burda dayı,amca tacizi akraba tecavüzü konusu o kadar çok açıldı ki. Kendi akrabana ailene bile güven yok artık.

valla siz kızınızdan önce babaya anlatın bunları..
kızınız tam deli çağında gözü kara kendisinin insanları tanıyabildiğini düşünüyor .. aklı sıra kimden zarar gelir kimden gelmez biliyor..

Bence eşinizle konuşun kızınızın sadece babasından onay alarak hareket etmesine müsade etmeyin, ikimizin ortak kararıyla hareket edelim bir daha ki sefere deyin.
Ayrıca tanımadığınız bir aile, belki içkili bir ortam olacak, göndermeyin.

Esinizle aranizda iletisim sorunu var bir kere. Bir ebeveynin kararini digeri ezip gecemez. Demek surekli boyle ki babasinin izin verecegine emin, ona da soruyor. Yoksa babasina sorma geregi bile duymazdi.

Bence de müsade etmeyin. Kızın babası geldiğinde "X Bey zahmet etmişsiniz ama kızımı gönderemeyeceğim, planımız var. Kusura bakmayın, gençler, kendince plan yapmış o da. İsterseniz sizin kız bizde kalsın." deyip arkadaşını babasının yanında gönderebilirsiniz. Samimi arkadaşı varsa insan biraz evde bahseder; hiç tanımadığınız insanlara güvenip göndermeyin lütfen.

valla ben 23 yaşındayım üniversiteyi şehir dışında okudum ama şimdi evimdeyim. benim ailem bu yaşta beni göndermez arkadaşlarıma kalmaya. yalvar yakar senede bir falan anca gidebilirim malum ortalık kötü.

bence siz de ne yapıp edip göndermeyin muhtemelen çocuğunuz size tavır alır ama olsun onun güvenliğinden önemli değil.

Tanimadiginiz bir ailenin yanina kizinizi mi gonderiyorsunuz PES!
Haber okumuyor heralde esiniz..
Bugun haberlerde gordum 2 cocuk kaybolmus sali gununden beri ortaliklarda yoklarmis son goruntuleri parkta tek baslarina sallaniyorlar o an nasil kizdim kucucuk cocuklari salarlarsa meydana baslarina her turlu sey gelir diye.

Biz de üç kardeş zamanında bi arkadaşımda çok kaldık. Onlar da bizde. Me güzel günlerdi. İkimiz de üç kız kardeştik. Ama bizim aileler tanışıyordu hep birbirine gidip geliyordu. İlkokuldan liseye hep beraber okudık. Benim de bir kızım var büyüyünce böyle bişey istese asla göndermem. Çok tanısam bile göndermem devir kötü. Bizim zamanlarımız yine iyiymiş.

Nasıl yapsamda kızımı vazgecirsem.arkadaşının yanında rencide etmeden kibarca.ben hayır diyince arkadaşının suratı asıldı.uff ne zor genç kız yetistirmek
yav rencide olmadan anlamıyorsa bırakın rencide olsun
canından kıymetli mi
merak ettim naptınız gitti mi
olamaz yani o kadar gitmemiştir izin vermediğiniz halde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…