Arkadaslar 3 aydir bir birlikteligim var. Iliskiye ciddi basladik. Sonra iliskinin basinda sorun cikti eski ciktigim igrenc biriymis. Olmadik seyler soyledi. Sevgilim bana inandi. Neyse bu konu kapandi iliskimiz cok guzel gidiyo derken kendisi bu konulari acmaya basladi. Ve tartisma esnasinda cok kirici agir seyler soyluyor.
bir de eski sevgilileriyle bisey yasamamis meger. Ben yasadi diye biliyodum bana sonradan soyledi. Sadece bir kez kizin zoruyla olmus. Bana bunu sonradan soyledi. Benim eski ciktigimla yasadigim tek sey opusmek ondan ileri giden bir durum olmadi. Bunu cok kafaya takiyor. Ve agir seyler soyluyor.
kirildim uzuldum ben uzulunce üzülmuyosun sen dedim. Sonra lafi ayriliga getirdi. Ben de cok kotu oldum. Yalvardim yakardim. Iste bir bilmiyorum. diyo bir ayrilalim diyo. Sonra ben cok kotu olunca agladim tabi cok. uzuldum. tamam yok ayrilmiyoruz dedi. Sonra tekrar bulustuk. sen oyle dedin diye dedim ben ayrilir miyim senden diyo
Kafam karisti arkadaslar. Ailesi biliyo beni tanistim ettim. Ama bugunku dediklerinden sonra ne dusuniyim napiyim? Ayrilmak istemiyorum
Arkadaslar 3 aydir bir birlikteligim var. Iliskiye ciddi basladik. Sonra iliskinin basinda sorun cikti eski ciktigim igrenc biriymis. Olmadik seyler soyledi. Sevgilim bana inandi. Neyse bu konu kapandi iliskimiz cok guzel gidiyo derken kendisi bu konulari acmaya basladi. Ve tartisma esnasinda cok kirici agir seyler soyluyor.
bir de eski sevgilileriyle bisey yasamamis meger. Ben yasadi diye biliyodum bana sonradan soyledi. Sadece bir kez kizin zoruyla olmus. Bana bunu sonradan soyledi. Benim eski ciktigimla yasadigim tek sey opusmek ondan ileri giden bir durum olmadi. Bunu cok kafaya takiyor. Ve agir seyler soyluyor.
kirildim uzuldum ben uzulunce üzülmuyosun sen dedim. Sonra lafi ayriliga getirdi. Ben de cok kotu oldum. Yalvardim yakardim. Iste bir bilmiyorum. diyo bir ayrilalim diyo. Sonra ben cok kotu olunca agladim tabi cok. uzuldum. tamam yok ayrilmiyoruz dedi. Sonra tekrar bulustuk. sen oyle dedin diye dedim ben ayrilir miyim senden diyo
Kafam karisti arkadaslar. Ailesi biliyo beni tanistim ettim. Ama bugunku dediklerinden sonra ne dusuniyim napiyim? Ayrilmak istemiyorum
Canim bekle bence.yine ayni hareketleri yapar konusursa yolunu ciz.simdi pisman olmustur ama tekrarlarsa bence dusun iyce.cunku evlenince daha betr vurur yuzune.sen ayrica ayip bir sey yapmamissin.durst olmussun.yazik eder sen gibi kizi kaybetmekle[/QUOTE
bekliycemseviorum çünkü
Canim bekle bence.yine ayni hareketleri yapar konusursa yolunu ciz.simdi pisman olmustur ama tekrarlarsa bence dusun iyce.cunku evlenince daha betr vurur yuzune.sen ayrica ayip bir sey yapmamissin.durst olmussun.yazik eder sen gibi kizi kaybetmekle[/QUOTE
bekliycemseviorum çünkü
Duzelebilir hatasini anlar insallah.anliyorum seni.yada cek konus.benim yuzume vurma de.sen alttan alirsN suclu olursun.bu konu acilinca tepkini gosterki bidaha agzini acamasin.bak benim esimde kalbimi cok kirdi bi kez bi konuda.bende yataklari ayirdim ve konusmadim.taviz vermedim.geldi ozur diledi sonunda.benim esim cok zor biridir.ben pesinde kosarim hep.bukez ben psikolojik baski yaptim ona bidaha konusamadi oyle.sende tepkini gosterki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.
Duzelebilir hatasini anlar insallah.anliyorum seni.yada cek konus.benim yuzume vurma de.sen alttan alirsN suclu olursun.bu konu acilinca tepkini gosterki bidaha agzini acamasin.bak benim esimde kalbimi cok kirdi bi kez bi konuda.bende yataklari ayirdim ve konusmadim.taviz vermedim.geldi ozur diledi sonunda.benim esim cok zor biridir.ben pesinde kosarim hep.bukez ben psikolojik baski yaptim ona bidaha konusamadi oyle.sende tepkini gosterki ne kadar ciddi oldugunu anlasin.
insallah anlar hatasinisinirlenince agir seyler soyluyor. Benimkide cok zor biri sakincasi yoksa ozelden yazabilir miyim sana?
insallah anlar hatasinisinirlenince agir seyler soyluyor. Benimkide cok zor biri sakincasi yoksa ozelden yazabilir miyim sana?
Yazabilirsin canim tabiki
neden ciddi başlıyorsun ki ilişkiye .. neden şartlar koşuyorsun ciddi başladım diye önce seni sevebilecekmi diye başlasan bu kadr kendini harap etmesin ciddiyet bir ilişkide en son noktadır .. ne öyle bir ayrılmadım bir ayrıldım .yolunu göster efendiye .... böyle tavırlardan sonu ciddi birşey çıkmaz
eğer ilişkiniz ciddi bir yönde gidiyorsa öncelikle şunu düzeltin ayrılma konusu..
yaşanan tartışmalarda ağıza sürekli olarak ayrılık kelimesi alınmasın...
ayrılalım, ayrılmayalım muhabbeti yapılmasın...
çünkü erkekler için belki bu kelime bir anlam ifade etmez ama bir kadın için üzüntü veriyor bence.
sizi de sürekli ayrılık kelimesiyle korkutup ağlatmasın.. iş işten geçince de yok öylesine söyledim senden ayrılmam edebiyatı yapmasın..
eğer ayrılalım diyorsa ayrılmayı bilecek, yok ayrılmayacaksa bunun blöfünü de yapmayacak...
gelelim diğer meseleye,
geçmişte yaşadıklarınızın şu anı etkilemesine bu kadar çok izin vermeyin.
sevgilinize yalvarmayın ona sadece yaşadıklarınızın geçmişte kaldığını anlatmaya çalışın..
çünkü bu daha çok yakışır bence bir kadına..
karşısına geçip ağlayıp size acımasını üzülmesini beklemek yerine, ne kadar ciddi bir birey olduğunuzu görsün..
bir daha hatalara düşmeyeceğinizi görsün, kararlı dik bir insan olduğunuzu görsün..
evet yaşandı ama sadece bu kadarı yaşandı şeklinde dürüst olun ve bunu artık mesele etmesinden sıkıldığınızı,
şu an yaşamanız gereken güzel günleri bununla ziyan etmemeniz gerektiğini söyleyin..
ya hu konuşun yani.. ağlamayın, kendinizi olup olmadık durumlara sokmayın..
siz ciddi bir konuşma yapmaz sadece ağlamakla geçiştirirseniz gün gelir bu konu yine açılır ve siz yine ağlarsınız...
eski kız arkadaşıyla ilgili sana yalan söylemiş...
ayrılması gereken sizsiniz...
bu işde bi terslik var yani
ben bitti derse arkana bile bakma daha kıymetli olursun ne kadar üstüne düşersen o kadar gözünde küçülürsün 3 gün üzülür 4 gün kendine gelirsin tercübeyle sabittir
Kendine güveni yok sevgilinin nasıl güven duyabiliyorsun veya sana hakaret eden sana yeterince saygı duyuyor mu sen peşinden kosarsin o da bırakır gider arada birakacam diye korkutur sana aşık olsa sevdiğine yakistirmaz kötü lafları illede istiyorum diyorsanda ona o kadar belli etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yorumunu yeni gördüm..
nasıl yalan bana söylememesini mi diyosunuz ? anlamadım tam olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?