• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil verin nolursunuz ne yapmaliyim duzelmez mi??

canım burda herkes kendine göre düşünüp cevap veriyor sonuçta sen içinden geldiği gibi yap, seviyorsan sevginin peşinden git sevgi kolay bulunan birşey değil, ama bu sorunun halledilmesi gerek bence, herkesin bir yaşanmışlığı vardır yani birisiyle öpüşmek namus meselesi değil önce kendi yaptıklarına bakması lazım sende bunu ona güzel bir dille anlat yani gururundan da çok ödün verme. Seni sevdiğine emin ol ayrıca ciddi bi ilişkinizde olsa.

eski kız arkadaşıyla ilgili bişey yaşamadım diyerek size yalan söylemiş ya
onu diyorum:34:

Evet bana yasamis gibi anlatti ama yasamamis meger. Dedim zamaninda söyleseydin.. soyleseydim iliskimiz olmazdi diyo. Han sen derdin ben yasadim sen yasamadin diye. Ayrilabilirdik diyo:(

3 aylık bi ilişki böyle tavırlar sizi üzmekten öteye götürmez.ve sıkıldığı anda bu meseleyi bahane ederek ayrılır şimdiden belli etmiş rengini.yok ayrılalım yok bilmiyorum yok ben senden ayrılırırmıyım hiç.çocuk oyuncağı gibi.kaldı ki nişanlınız değil kocanız değil yıllarınızı verdiğiniz biri değil.yalvardım yakardım diyorsunuz.yapmayın bu kadar çabuk ipleri vermeyin.erkeklerin doğası avcı olmaları kaçanı kovalarlar kolay yem olmayın.

haklisiniz ne biliyim sevdigim icin sanirim oyle diyince cok kotu oldum :( ben aglayinca da yok ayrilmiyorum ayrilmiycaktim diyo. Ne yapmaya calisti anlamadim ben:(

haklisiniz ne biliyim sevdigim icin sanirim oyle diyince cok kotu oldum :( ben aglayinca da yok ayrilmiyorum ayrilmiycaktim diyo. Ne yapmaya calisti anlamadim ben:(

sevgi mi alışkanlık mı onu bi tartın derim.kızlar daha duygusalız malum.yaş olarakta hata yapmayacak olgunluğa yaklaşmışsınız.bence acele etmeyin.artılarını eksilerini tartın onun ve ilişkinizin.bide bişeyleri zamanında yaşamış erkekler daha olgun oluyorlar evliliklerinde ya da ciddi birlikteliklerinde.:34:

Evet bana yasamis gibi anlatti ama yasamamis meger. Dedim zamaninda söyleseydin.. soyleseydim iliskimiz olmazdi diyo. Han sen derdin ben yasadim sen yasamadin diye. Ayrilabilirdik diyo:(

ne salakca ya... kusura bakmayın lütfen...
bırak arkadaşım şu kişiyi...
gecmişinle ilgilenenle önüne bakamazsın. hep arkana bakarsın...

• Beğen
Reactions: Gui
canım burda herkes kendine göre düşünüp cevap veriyor sonuçta sen içinden geldiği gibi yap, seviyorsan sevginin peşinden git sevgi kolay bulunan birşey değil, ama bu sorunun halledilmesi gerek bence, herkesin bir yaşanmışlığı vardır yani birisiyle öpüşmek namus meselesi değil önce kendi yaptıklarına bakması lazım sende bunu ona güzel bir dille anlat yani gururundan da çok ödün verme. Seni sevdiğine emin ol ayrıca ciddi bi ilişkinizde olsa.

arkadaslar dogru soyluyor ben de farkindayim. seviyorum onun beni sevmedini dusunmuyorum. Ama o gun cok.sasirdim gercekten:( neden oyle yapti bilmiyorum. Gercekten ayrilmayi kafasina koysa ayrilirdi. Simdi konuyu acinca nasil dusunurum sen kizdirdin o yuzden dedim diyo..

Anlamiyorum gercekten insanlari anlamiyorummm:((

sevgi mi alışkanlık mı onu bi tartın derim.kızlar daha duygusalız malum.yaş olarakta hata yapmayacak olgunluğa yaklaşmışsınız.bence acele etmeyin.artılarını eksilerini tartın onun ve ilişkinizin.bide bişeyleri zamanında yaşamış erkekler daha olgun oluyorlar evliliklerinde ya da ciddi birlikteliklerinde.:34:

seviyorum kendimden eminim. Ailesi filanda aileme uygun. Hani hem mantigima hem kalbime yatiyor. Artisi cok iyi biri. Ilgili kibar dini butun. Ailesi biliyor. Abisi konusmus ciddimisiniz niye duyurdun bu kadar. Iste bi sene sonra gelip biz ayrildik demeyin demis. O da yok oyle bi ihtimal yok demis. Sonucta el kizisin ailem korkuyor ayrilirsin diye diyo. Halbuki ayrilmak isteyen kendi cocuklariydi.

Iyi biri iyi anlasiyoruz. Iste eksisi bu konu ve ayrilalim demesi:((

ne salakca ya... kusura bakmayın lütfen...
bırak arkadaşım şu kişiyi...
gecmişinle ilgilenenle önüne bakamazsın. hep arkana bakarsın...

Evet ilk duydugumda cok sasirmistim cunku bana oyle bisey demistiki cok ileri seyler yasadini dusundurtmustu. Bi kere olan bisey varmis o da kizin zoruyla olmus. Ben ona evlencem gozuyle bakmadigim icin bisey yasamadim onla diyor...

bende kizdim niye sakliyosun diye:( niye boyle dusunmemi sagladin diye. Ne biliyim ya ilginc seyler anlamak guc:( son yaptigindan sonra guvenim kirildi ister istemez:(

Son düzenleme:
Evet ilk duydugumda cok sasirmistim cunku bana oyle bisey demistiki cok ileri seyler yasadini dusundurtmustu. Bi kere olan bisey varmis o da kizin zoruyla olmus. Ben ona evlencem gozuyle bakmadigim icin bisey yasamadim onla diyor...
bende kizdim niye sakliyosun diye:( niye boyle dusunmemi sagladin diye. Ne biliyim ya ilginc seyler anlamak guc:( son yaptigindan sonra guvenim kirildi ister istemez:(

hayır yaşasa idi gercekten ayrılırmıydınız...
evlenmicem gözüyle bakanlar genelde bişeyler yaşar ama
sizinki bence baya yalancı.. yada bi kılıf uydurmuş gidiyo.

Kızın zoruyla olan neymiş peki ne derece biseymş?

hayır yaşasa idi gercekten ayrılırmıydınız...
evlenmicem gözüyle bakanlar genelde bişeyler yaşar ama
sizinki bence baya yalancı.. yada bi kılıf uydurmuş gidiyo.

zaten ben onu yasamis diye biliyodum ve ayrilmadim sorun etmedim onun kadar.

Yasamadim diyor inaniyorum yalan soylemez.

Biraz ileri bisey tam anlatmiyim burda. Ama bu kovmus kizi. Ve bi kere oldu diyo..

Biraz ileriye gtms kowmuş kızı..
Kowmuş?hemde tam o anda?
Hc inandirici dgl cnm..
Birliktelik yasanmams olabilr amenna ama erkek arkadasn seni sorgulayack we gecmisini basina kalkack kadr masum dgl

Oyle mi diyosun :( sorun yapmasin diye ugrasiyorum bu kadar sorun yaptini da yeni yeni ogrendim:(

Bir kele bile bu düşünce aklına düştüyse kendini de seni de yer bitirir, tecrübe konuşuyor. Eğer devam edersen yine buraya aynı şeyleri söyledi diye yazacaksın. Bu düşünceye sahip adamlar yıllaar geçse de unutmazlar. Sen unuttu sanarsın bi anda alevlenir o kötü düşünceleri. Herşey başa döner.

Biraz ileriye gtms kowmuş kızı..
Kowmuş?hemde tam o anda?
Hc inandirici dgl cnm..
Birliktelik yasanmams olabilr amenna ama erkek arkadasn seni sorgulayack we gecmisini basina kalkack kadr masum dgl

bencede degil diyorum sende yasamissin diye. Ama onun zoruyla oldu ve bi kere oldu diyo. Sonrada oyle yapti diye ayrildim diyor.

Onun zoruylada olsa o an biseyler olmus bu belli. Ve benim yasadigimdan daha ileri bisey bu. Haklisin basima kalkmaya hakki yok. Diyorum zaten ona da. Bakalim ya adamakilli konusmayi dusunuyorum yada bidaha yaparsa kabul edemem artik:(

Bir kele bile bu düşünce aklına düştüyse kendini de seni de yer bitirir, tecrübe konuşuyor. Eğer devam edersen yine buraya aynı şeyleri söyledi diye yazacaksın. Bu düşünceye sahip adamlar yıllaar geçse de unutmazlar. Sen unuttu sanarsın bi anda alevlenir o kötü düşünceleri. Herşey başa döner.

duzelmesi imkansiz diyorsun yani :( seninde mi basina geldi boyle bisey:(

Back
X