Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski kız arkadaşıyla ilgili bişey yaşamadım diyerek size yalan söylemiş ya
onu diyorum![]()
3 aylık bi ilişki böyle tavırlar sizi üzmekten öteye götürmez.ve sıkıldığı anda bu meseleyi bahane ederek ayrılır şimdiden belli etmiş rengini.yok ayrılalım yok bilmiyorum yok ben senden ayrılırırmıyım hiç.çocuk oyuncağı gibi.kaldı ki nişanlınız değil kocanız değil yıllarınızı verdiğiniz biri değil.yalvardım yakardım diyorsunuz.yapmayın bu kadar çabuk ipleri vermeyin.erkeklerin doğası avcı olmaları kaçanı kovalarlar kolay yem olmayın.
Yaşın kaç. Biraz büyğ.
Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklisiniz ne biliyim sevdigim icin sanirim oyle diyince cok kotu oldumben aglayinca da yok ayrilmiyorum ayrilmiycaktim diyo. Ne yapmaya calisti anlamadim ben
![]()
Evet bana yasamis gibi anlatti ama yasamamis meger. Dedim zamaninda söyleseydin.. soyleseydim iliskimiz olmazdi diyo. Han sen derdin ben yasadim sen yasamadin diye. Ayrilabilirdik diyo![]()
canım burda herkes kendine göre düşünüp cevap veriyor sonuçta sen içinden geldiği gibi yap, seviyorsan sevginin peşinden git sevgi kolay bulunan birşey değil, ama bu sorunun halledilmesi gerek bence, herkesin bir yaşanmışlığı vardır yani birisiyle öpüşmek namus meselesi değil önce kendi yaptıklarına bakması lazım sende bunu ona güzel bir dille anlat yani gururundan da çok ödün verme. Seni sevdiğine emin ol ayrıca ciddi bi ilişkinizde olsa.
sevgi mi alışkanlık mı onu bi tartın derim.kızlar daha duygusalız malum.yaş olarakta hata yapmayacak olgunluğa yaklaşmışsınız.bence acele etmeyin.artılarını eksilerini tartın onun ve ilişkinizin.bide bişeyleri zamanında yaşamış erkekler daha olgun oluyorlar evliliklerinde ya da ciddi birlikteliklerinde.![]()
ne salakca ya... kusura bakmayın lütfen...
bırak arkadaşım şu kişiyi...
gecmişinle ilgilenenle önüne bakamazsın. hep arkana bakarsın...
Evet ilk duydugumda cok sasirmistim cunku bana oyle bisey demistiki cok ileri seyler yasadini dusundurtmustu. Bi kere olan bisey varmis o da kizin zoruyla olmus. Ben ona evlencem gozuyle bakmadigim icin bisey yasamadim onla diyor...
bende kizdim niye sakliyosun diyeniye boyle dusunmemi sagladin diye. Ne biliyim ya ilginc seyler anlamak guc
son yaptigindan sonra guvenim kirildi ister istemez
![]()
Kızın zoruyla olan neymiş peki ne derece biseymş?
derhal ayrıl, bir kere bile bunu sorun yapan adam her zaman sorun yapar
hayır yaşasa idi gercekten ayrılırmıydınız...
evlenmicem gözüyle bakanlar genelde bişeyler yaşar ama
sizinki bence baya yalancı.. yada bi kılıf uydurmuş gidiyo.
Biraz ileri bisey tam anlatmiyim burda. Ama bu kovmus kizi. Ve bi kere oldu diyo..
Oyle mi diyosunsorun yapmasin diye ugrasiyorum bu kadar sorun yaptini da yeni yeni ogrendim
![]()
Biraz ileriye gtms kowmuş kızı..
Kowmuş?hemde tam o anda?
Hc inandirici dgl cnm..
Birliktelik yasanmams olabilr amenna ama erkek arkadasn seni sorgulayack we gecmisini basina kalkack kadr masum dgl
Bir kele bile bu düşünce aklına düştüyse kendini de seni de yer bitirir, tecrübe konuşuyor. Eğer devam edersen yine buraya aynı şeyleri söyledi diye yazacaksın. Bu düşünceye sahip adamlar yıllaar geçse de unutmazlar. Sen unuttu sanarsın bi anda alevlenir o kötü düşünceleri. Herşey başa döner.