Akıl verin sakinleşemiyorum

denizbhrm

Hadi bu defa annene tutun bebeğim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.487
1.579
63
İyi geceler herkese. Konu eşim, bir türlü sakinleşemiyorum. Aslında uyumaya çalışıyorum ama dayanamadım kalktım artık. İçimi dökmek istiyorum.

Eşim çocukları çok seven birisi, hep baba olmak ister. Ben de nişanlıyken ilk evlendiğimizde üç beş ay korunalım evimize alışalım düzenimizi kuralım sonra korunmayı bırakırız dedim ki öyle de yaptık, hatta beş ay bile korunmadık. Ki ben çocuk yapmak istemiyordum, sırf eşim ailemizi genişletmek istiyor altından beraber kalkarız diye kabul ettim.

Bir de hamile kaldım ama düşük yaptım. Doktora gittik ettik şuydu buydu hiç anlamadığım şeyler, 1 yıla yakındır deniyoruz. Her seferinde eşim beynimi yiyor. Yine mi olmadı, bu sefer kesin olmuştur demiştim, çok istiyorum, ne zaman olacak.

Çocuk istemezken bir anda hamile kalmadığım her sefer için üzülür sızlanır oldum. Beni bu fikre alıştırıp alıştırıp başımı şişirdiği için hayal kırıklığına uğradığım her sefer ondan nefret ediyorum. Geçen gün yine test yaptım, daha kutusundan çıkarmadan yine başımda hadi hadi hadi demeye başladı. Pozitifse seviniriz şimdi bozmayayım diye sustum, negatif çıkınca yine söylendi de söylendi.

Ben de en sonunda patladım benim suçum mu yani yeter artık sus, katlanamıyorum dır dır etmene iki gün huzur ver de sus artık diye bağırdım. Bir ailemiz olsun istiyormuş niye bağırıyormuşum. Söyleniyor da söyleniyor. Söyleneceksen topla eşyalarını söylenmen bitince geri gel dedim şu an 2 gündür otelde kalıyor.

Karı koca saçmalıyoruz ama sabrım taştı artık, adam susmak bilmiyor. Tatlı konuştum yok, bağırdım yok. Şimdi hiç değilse kafamı dinliyorum.

Ada'mın suçu yok ki sadece senden çocuğu olsun istiyor üzülme sende bunaldın tabi ikiniz de kötü niyetli değişmişsiniz büyütmeyin derim dua et Rabbim verir inş

senin kaynana sorunluydu, eşini o dolduruyo olabilirmi. çok zor bi süreç anlayışlı olmak gerekiyo. bu durum mutluluğu huzuru bozmamalı. ben ağlayıp üzüldüğüm zaman, eşim teselli etmeye çalışıyo :KK43:

Eşinin heyecanı seni bunaltmış tamam da evi terk et diyecek ne vardı ?

Bence çocuk ortak alınacak bir karar olmalı .

Sen istemediğin ve o bu kadar istediği sürece çakışacak sevinç ve üzüntünüz.

Haklısın aslında, üstüne bu kadar gelmemeliydi.
Sonuçta çocuk tek başına yapılabilen bir şey değil. Neden direkt sorunu sende gibi görmüş ki?
Ama o da çok istiyor ya, belki heyecana kapılıp ne yaptığının farkına varamamıştır. Çok isteyip de ulaşamamak kısa süreli de olsa sinir bozuyor. Ama tabi bahanesi olamaz.
Bu arada tebrikler, bdv'de kocaya topla eşyanı git diyebilen ilk kadınsın herhalde. :bicak:

Bence hatalısın,böyle bir olay yüzünden eşini resmen evden kovmuşsun.adam çocuk istiyor ve bu duygusunu bastıramıyor olabilir,aynı şekilde onun yerine sen de böyle olabilirdin,her ay evden mi kovacaksın adamı.ya o seni kovsaydı.çok saçma davranmışsın.özür dilemen gerekiyor bence

Esin burda hatali sana dirdir edene kadar hastaneye gidip tedavi olmanizi teklif edebilirdi bunlari denediyseniz bir kadinin hamile kalamamasinin cok onemli bir sebebinin stres uzuntu oldugunu bilir ona gore seni kirmadan herseyi akisina birakirdi.

Eşinin heyecanı seni bunaltmış tamam da evi terk et diyecek ne vardı ?

Bence çocuk ortak alınacak bir karar olmalı .

Sen istemediğin ve o bu kadar istediği sürece çakışacak sevinç ve üzüntünüz.
Heyecanı aştı artık susmuyor, başım ağrıyor konuşmasından. Beni strese sokuyor, artık çocuk olmadığı için üzülüyorum.

Kendisi bu kadar çok dirdir a karşı doktora gitmiştir inşallah
bence çocuk yapmayı rafa kaldırın çok ciddi olarak

Ben de aynısını söyledim. Kesinlikle katılıyorum

Bence hatalısın,böyle bir olay yüzünden eşini resmen evden kovmuşsun.adam çocuk istiyor ve bu duygusunu bastıramıyor olabilir,aynı şekilde onun yerine sen de böyle olabilirdin,her ay evden mi kovacaksın adamı.ya o seni kovsaydı.çok saçma davranmışsın.özür dilemen gerekiyor bence
Asla özür dilemem, abartmış olsam da hatalı değilim. Ben çocuk istemiyorum mu ki duygusunu bastıramıyor?

Haklıs
İyi geceler herkese. Konu eşim, bir türlü sakinleşemiyorum. Aslında uyumaya çalışıyorum ama dayanamadım kalktım artık. İçimi dökmek istiyorum.

Eşim çocukları çok seven birisi, hep baba olmak ister. Ben de nişanlıyken ilk evlendiğimizde üç beş ay korunalım evimize alışalım düzenimizi kuralım sonra korunmayı bırakırız dedim ki öyle de yaptık, hatta beş ay bile korunmadık. Ki ben çocuk yapmak istemiyordum, sırf eşim ailemizi genişletmek istiyor altından beraber kalkarız diye kabul ettim.

Bir de hamile kaldım ama düşük yaptım. Doktora gittik ettik şuydu buydu hiç anlamadığım şeyler, 1 yıla yakındır deniyoruz. Her seferinde eşim beynimi yiyor. Yine mi olmadı, bu sefer kesin olmuştur demiştim, çok istiyorum, ne zaman olacak.

Çocuk istemezken bir anda hamile kalmadığım her sefer için üzülür sızlanır oldum. Beni bu fikre alıştırıp alıştırıp başımı şişirdiği için hayal kırıklığına uğradığım her sefer ondan nefret ediyorum. Geçen gün yine test yaptım, daha kutusundan çıkarmadan yine başımda hadi hadi hadi demeye başladı. Pozitifse seviniriz şimdi bozmayayım diye sustum, negatif çıkınca yine söylendi de söylendi.

Ben de en sonunda patladım benim suçum mu yani yeter artık sus, katlanamıyorum dır dır etmene iki gün huzur ver de sus artık diye bağırdım. Bir ailemiz olsun istiyormuş niye bağırıyormuşum. Söyleniyor da söyleniyor. Söyleneceksen topla eşyalarını söylenmen bitince geri gel dedim şu an 2 gündür otelde kalıyor.

Karı koca saçmalıyoruz ama sabrım taştı artık, adam susmak bilmiyor. Tatlı konuştum yok, bağırdım yok. Şimdi hiç değilse kafamı dinliyorum.
tepkinde haklısın. Yasınız kaç? Aileden mi baskı var ki? Yine de o bıyle yapıp seni strese soktukca olması daha zorlasır .

Nedense kadin cocuk sahibi olmak isteyip esi istemeyince adam hakli oluyor...kadin istemedigi halde kocasi icin deniyor ve negatif olunca maruz kaldigi davranislar karsisinda birde haksiz oluyor...bayan olarak biz bari hemcinsimizi destek olalim

Haklıs

tepkinde haklısın. Yasınız kaç? Aileden mi baskı var ki? Yine de o bıyle yapıp seni strese soktukca olması daha zorlasır .
O 32 oldu ben 28. Baskılara kulak asmayız, biz istiyoruz. Artık negatif gördüğüm her testte üzüntüden deliriyorum.

Back
X