Akıl verir misiniz

30.kez aynı üye aynı kaynana ya gitme konusu .Valla sempati duyduğum üyeydiniz ama soğumaya başladımm aynı konuyu ısıtıp ısıtıp getirmenize.O kaynana babanızın yanında melek melek. az insan idare etmeyi öğrenin derimm
Tamamda ama yetısemıyorum. Kendı annemı bayadır görmıyırun.nıkahtan sonra 2 kez anneme gıttık. Ama 5 6 kez onlara gıttık. Haftada 2kez misafirlik cok gelıyor

Öyle ama kv me 2haftada bır yetmiyor. Haftada en az 1ıstıyor.napcam böyle kafayı yıcem ben cok bunaldım patlıycam

Ben eşim bana anneme gidelim demesin diye ona anneme gıdelım demıyorum. Ama yanlısmıs gercekten. Ya hep kpss falan bahane etcem. Ve Arada tek gıtsın. Ama esım anasını degıl kardesıni cok özluyo. Hep gıdınce onla taklıyor
Bşy diyim mi bazen anlayış işe yaramıyor. Ben yapmazsam yapmaz erkeklerde olmuyor. Aksine kısasa kısas yapacaksın. Ayrıca kardeşini özlüyorsa kendi gitsin. Yani dediğim şey yanlış olabilir ama bi daha ki sefere kavga dahi etsen gitme. Gitme ki kv den anlasın her zaman onun istediğinin olmayacağını. Triplere girerse anlatırsın böyle böyle diye. Eşim kardeşiyle oturuyor ben sıkılıyorum yada ders çalışcam vs vs diye

Bşy diyim mi bazen anlayış işe yaramıyor. Ben yapmazsam yapmaz erkeklerde olmuyor. Aksine kısasa kısas yapacaksın. Ayrıca kardeşini özlüyorsa kendi gitsin. Yani dediğim şey yanlış olabilir ama bi daha ki sefere kavga dahi etsen gitme. Gitme ki kv den anlasın her zaman onun istediğinin olmayacağını. Triplere girerse anlatırsın böyle böyle diye. Eşim kardeşiyle oturuyor ben sıkılıyorum yada ders çalışcam vs vs diye
Ya daha önce gıttık hevesli bir sekılde. Gıttı kardeşiyle balkona ve ben sıkıldım saatlerce. Sonra eve geldik bır kavga ettik. Haklısın bir yerde patlıycak. Yok önünü alamıyorum. Bak yumusatıcı koca ızmırde yokmu. İlla esım alcak goturcek. 2 dolmus mesafe var. Bırlıkte goturelım dıyor ama taktım tek gondercem. Ne zmaan gitsek kardesıyle takılıyor. Annesıyle sıkılıyorum bende

Ben kötü gelın olmak ıstemıyorum. Ama kaynanam şunu ıstıyor . Yakın oturalım ve aksamları yemek bır yensin.evı uzak tuttuk ama bu sefer Sureklı bı cagırıyo

Ya daha önce gıttık hevesli bir sekılde. Gıttı kardeşiyle balkona ve ben sıkıldım saatlerce. Sonra eve geldik bır kavga ettik. Haklısın bir yerde patlıycak. Yok önünü alamıyorum. Bak yumusatıcı koca ızmırde yokmu. İlla esım alcak goturcek. 2 dolmus mesafe var. Bırlıkte goturelım dıyor ama taktım tek gondercem. Ne zmaan gitsek kardesıyle takılıyor. Annesıyle sıkılıyorum bende
O da ayrı saçma. diğer oğlu sakat mı o niye yumuşatıcı almıyorda senin eşin alıp götürüyor
Ben kötü gelın olmak ıstemıyorum. Ama kaynanam şunu ıstıyor . Yakın oturalım ve aksamları yemek bır yensin.evı uzak tuttuk ama bu sefer Sureklı bı cagırıyo
Valla eğer böyle taviz verirsin sonu gelmez canım. O zaman birlikte otursaydınız sürekli birlikte yemek yemek ne ya.

O da ayrı saçma. diğer oğlu sakat mı o niye yumuşatıcı almıyorda senin eşin alıp götürüyor

Valla eğer böyle taviz verirsin sonu gelmez canım. O zaman birlikte otursaydınız sürekli birlikte yemek yemek ne ya.
Ya eşim markette calısıyor. Sızın orda ucuzdur dedı. Eşimde kıramaz. Aldı ve goturelım dıyor. Yok taviz vermıycem o da alıscak

Ya eşim markette calısıyor. Sızın orda ucuzdur dedı. Eşimde kıramaz. Aldı ve goturelım dıyor. Yok taviz vermıycem o da alıscak
Biye ki o marketten bi tane mi var izmirde. Ayrıca bi yumuşatıcı ne kadar ucuz olabilir ki çok saçma. Gitme bence de

Biye ki o marketten bi tane mi var izmirde. Ayrıca bi yumuşatıcı ne kadar ucuz olabilir ki çok saçma. Gitme bence de
Bı de arabayla goturuyo eşim. Ayrıca kaynananın kullandıgı Marka orda yokmus. Bizimkinden aldı. Begenırse hep aldırır artık. Sacmalıyo ya ıyıce

Bı de arabayla goturuyo eşim. Ayrıca kaynananın kullandıgı Marka orda yokmus. Bizimkinden aldı. Begenırse hep aldırır artık. Sacmalıyo ya ıyıce
Bence iş eşinde bitiyor. Bak benim kv de her gün gitsek yine burda yatın der. Ama ben yüz göz olmuyorum eşim yok diyor. Oda kardeşiyle takılıyor aynı durumdayız. Önceden eşim kırılmasın kv üzülemsin diye tamam derdim herşeye. Ama baktım ben üzülüyroum dedim banane. Şimdide ordayız onlar içerde ben diğer odada yatıyorum 😀😀 yani eşine ayar vermen lazım. Mutsuz olduğunu zevk almadığını anlatman lazım

Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
Haftaya annenize söyleyin hazırlık yapsın. Sizi davet etsin. Haftaya annem davet etti dersiniz. Yine kendi annesine de gitmek isterse çıkışta da istersen uğrarız dersiniz. Artık duruma gore gider ya da gitmezsiniz. Sonraki haftaya başka bir prg yapın. Yine isterse sonrasında uğrarsınız ya da ertesi hafta hastayım sen git dersiniz. Rutini kırın kısaca.

Bence iş eşinde bitiyor. Bak benim kv de her gün gitsek yine burda yatın der. Ama ben yüz göz olmuyorum eşim yok diyor. Oda kardeşiyle takılıyor aynı durumdayız. Önceden eşim kırılmasın kv üzülemsin diye tamam derdim herşeye. Ama baktım ben üzülüyroum dedim banane. Şimdide ordayız onlar içerde ben diğer odada yatıyorum 😀😀 yani eşine ayar vermen lazım. Mutsuz olduğunu zevk almadığını anlatman lazım
Bunu bılıyor ya. Yemın ederım gıtsın kardesının yanına totosundan ayrolmıycam. Tek gıtsın yada kardesıni cagırsın🤣

Haftaya annenize söyleyin hazırlık yapsın. Sizi davet etsin. Haftaya annem davet etti dersiniz. Yine kendi annesine de gitmek isterse çıkışta da istersen uğrarız dersiniz. Artık duruma gore gider ya da gitmezsiniz. Sonraki haftaya başka bir prg yapın. Yine isterse sonrasında uğrarsınız ya da ertesi hafta hastayım sen git dersiniz. Rutini kırın kısaca.
Haklısınız. Cumaları bızı kahvaltıya cagırıyo erkenden kalkıyoruz 7 de ve 12 1 e kadar ordayız. Ama varya Persembe den evı batıracagım, toplamıycam. Kpss bahane etcem. Gıtmıycem. Gıt kardesımle takıl hem dıycem. Eşim varya kardesı olmasa bu kadar oturmaz bile orda. Bu hafta anneme gidelim dıycem. Annesıne dıger hafta artık. Yada tek gitsin alıssın ya. Her hafta daralıyorum. Ya kendı anneme fırsat kalmadı ona gıtmekten

Ya kardesıyle sıkıntı yok. Kafam uyusuyoda. Gelsın kalsın.ben evımde mutluyum. Baska evde daralıyorum bı sure sonra
Sana bişey diyim mi. Bende kaynımı çok severim. Ama zırt pırt gelmesini istemem. Bilmiyorum sen rajat eder misin ama brn rahat edemiyorum. O yüzden herşeyin ara sıra olanı güzel

Sana bişey diyim mi. Bende kaynımı çok severim. Ama zırt pırt gelmesini istemem. Bilmiyorum sen rajat eder misin ama brn rahat edemiyorum. O yüzden herşeyin ara sıra olanı güzel
Eşime dedım kafasına yattı cunku oraya gıdınce hep onla takılıyor. Anasıyla az konusur falan

Back
X