Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.