- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ya bazen bize zor gelse de anne babalar için birşeyleri yapmalıyız düşüncesindeyim.. Onlarda istiyor işte evlatlarım gelsin yanımıza diye.. Hazırlık falan yapıyormuş bir de.. Gelsin de herşeyi gelin hazırlasın yiyelim içelimci ya da sürekli geline gideyim hizmet göreyimci kayınvalidelerden bile değil.. Oğlunu gelinini yanına çağırması bana göre hayatın en normal durumu.. Burada anormal gördüğüm sizin ailenizin yanına 3 4 haftadır gitmemiş olmanız ve eşinize bunu ona sıkmamak adına söylememiş olmanız.. Neden söylemeyeceksiniz ki?? Bence onu da söylemelisiniz üstelik her hafta onun ailesine giderkenEşiniz de demek ki siz sesinizi çıkarmıyorsunuz diye bu durumu sizin açınızdan nornalleştirmiş.. Demek ki ailesine gidilmese de olabiliyor şeklinde düşünüyor olabilir.. Tabi buradan okuduklarıma göre bunları söylüyorum..
Bir de başlarda bana da zor geliyordu kayınvalideme gitmek çünkü sıkılıyordum sizin gibi ama nasıl ki ben anneme babama gitmek istiyorsam eşim de istediği için onun annesi babası olduğu için her defasında severek gitmeye çalıştım.. Ben sadece kocalarımızla evlendiğimizi düşünenlerden değilim...Bizlere fenalık yapmadıkları sürece eşlerimizin aileleri ile de bazen istemesek de bazı durumları idare etmemiz düşüncesindeyim.. Aynı şekilde kocalarımızın da bizim ailemize aynı şekilde davranmasını isterim.. Zaten ben zamanla alıştımeşimin ailesi bize yakın benim ailem biraz uzak.. Dışarda olsak eve geçerken annene uğrayalım diye kendim bile diyorum o hale gelmiş durumdayım
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Bazı şeylere ayak direnmenin alemi yok eğer ki bir kötülük yapmıyorlarsa.
Kötülük demişken bunlar kayın aile, bir şekilde laf edecek yerler buluyorlar. Ama eşilerimize bu şekilde gel git noktasında sorun çıkarmayınca bak gör ailen ne dediydi rahar söyleyebiliyoruz