Akıl verir misiniz

Sızın ıc
Bısey olmaz dıyorlar.
In olmaz ama benım ıcın onemlı bısey kusura bakmayın zaten zamanım yok de. Ben anlamıyorum gıtmek zorunda degılsınızkı haftada yada 2 haftada bır gıder bı cay ıcer kalkarsın bu kadar bunun mecburısı yok. Benım kv karsımda otryr ayda bır hatta kısın 3 ayda bır gıderım kımsede nıye gıt ıyorsun gelmıyorsun demez dıyemez benım keyfım yanı en fazla cocukları ozledık derler bende gelın ozman gorun dıyorum. Esımdende daha bırkere nıye gıtmıyorsun lafını duymadım. Agırlıgını koy bence bu gorev degıl

Kayinvalidesi her hafta cagiriyormus. Sorun yok bunda ama iste tum izin gunlerini de parselliyormus disarda ne yapacaksiniz gezdiginize sayin diye. Bu arada 3 haftadir kendi ailesi gormemis konu sahibi ama esi ve kayinvalidesine kalsa surekli onlarda olacaklarmis. Tabi ki konu sahibinin gitmek istemiyorum feryatlari da umursanmiyormus.
Annesi cok ısrarcı ya. Eşim yumusatıcı aldı. Daha dun gıttık biz. Onu goturelım dıyor. Gıtmıycem tek gıt göbegımız bır kı kesildi dıycem ya

Sızın ıc

In olmaz ama benım ıcın onemlı bısey kusura bakmayın zaten zamanım yok de. Ben anlamıyorum gıtmek zorunda degılsınızkı haftada yada 2 haftada bır gıder bı cay ıcer kalkarsın bu kadar bunun mecburısı yok. Benım kv karsımda otryr ayda bır hatta kısın 3 ayda bır gıderım kımsede nıye gıt ıyorsun gelmıyorsun demez dıyemez benım keyfım yanı en fazla cocukları ozledık derler bende gelın ozman gorun dıyorum. Esımdende daha bırkere nıye gıtmıyorsun lafını duymadım. Agırlıgını koy bence bu gorev degıl
Kendmı zorunda hıssedıyorum
Eşim de öyle hissediyor. Anası hergun arıyo paşam özledim gelın dıyor. Ya ben cok sıkıldım artık ama yemın ederım. Ev uzak ama gene kurtulamıyoruz

Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi.. daha bir aylık evlisiniz? Toplam kaç kere gittiniz? Neden izin gününü komple orda geçiriyorsunuz onu hiç anlamadım.
gündüz birlikte takılın, keyfinizi yapın akşam yemeğe gidin dönün.. hazır yemek de yapıyormuş, bence haftada bir akşam yemeğine gidilir ne bar bunda..
Ya dun ızınlıydı ugrayalım dıye gıdıyoruz ve aksama kadr bırakmıyor

Arkadaşım anne de onu sormayıversin yani siz yeni evli değil misiniz karı koca olarak ne çabuk doydunuz birbirinize anneside sorarsa eşinizde doymadım karıma daha cicimayındayım ben desin aaa bu ne lafa lafla cevap verin herkesin ağzı var
Ya kadın hergun esımı arıyor. Eve kım geldı kım gıttı. Annesıne gıdıyo mu. Herseyı sorar ve ögrenir. Sabah kacta kalktım herseyı aklınıza gelen herseu

Ben sizin psikolojisiniz bozuk olduğunu düşünüyorum ve bunun sebebi aileniz ve babanız ve akrabalar bence kaynanan iyi bir kadın öyle olmasa inan çok şey yapardı amacı sadece sizi ve eşinizi yedirmek içirmek birlikte olmak farklı bir amacı olduğunu sezmedim. Eşin ve kayınvalidenin hayatı değişti oğlu evden ayrıldı buna adaptasyon sorunu yaşıyor evlilik ilerdikçe her şey rayına oturcak . Eşinize ve ailesine ters birşey demeyin bu şekilde aileyi korumaya geçer onlar mağdur siz kötü olursunuz sadece bira zaman.

Ben sizin psikolojisiniz bozuk olduğunu düşünüyorum ve bunun sebebi aileniz ve babanız ve akrabalar bence kaynanan iyi bir kadın öyle olmasa inan çok şey yapardı amacı sadece sizi ve eşinizi yedirmek içirmek birlikte olmak farklı bir amacı olduğunu sezmedim. Eşin ve kayınvalidenin hayatı değişti oğlu evden ayrıldı buna adaptasyon sorunu yaşıyor evlilik ilerdikçe her şey rayına oturcak . Eşinize ve ailesine ters birşey demeyin bu şekilde aileyi korumaya geçer onlar mağdur siz kötü olursunuz sadece bira zaman.
Off ama bende her hafta gitmek istemiyorum. Zamana bıraktım. Ama tek gitmeye alıstırcam onu

Off ama bende her hafta gitmek istemiyorum. Zamana bıraktım. Ama tek gitmeye alıstırcam onu
O zaman plan bu yere gideceğini şöyle mesela alışveriş yemeğe gibi planlar yap arkadaşın varsa evli çift onlarla sözleş birlikte vakit geçirin hemde sosyal olursunuz yani buna benzeri şeyler.

O zaman plan bu yere gideceğini şöyle mesela alışveriş yemeğe gibi planlar yap arkadaşın varsa evli çift onlarla sözleş birlikte vakit geçirin hemde sosyal olursunuz yani buna benzeri şeyler.
Yaa normalde planımız dolasmaktı cuma gunu. Annesıgıle yakındık ugrayalım mı dedı. Tamam dedım e gıttık cay ıc falan. Hadı cıkaım sıkıldım evde bayadır cıkmıyorum dedım. Annesı oturun gezdıklerıne say dedı. Sonra cıktık tabı. Yanı kadını alıstırma lazım

Haklısınız. Ama bu konu kafama cok takıldı. Artık panik halindeyim. Acaba gene eşim arayıp hadı gıdelım dıycek mı diye korku oldu. Ya 2gunum full ıste. 5gun evdeyım ama yanı kaca bölüneyım
Bu kadar dayatmak eşinizi o tarafa daha çok düşürür. Yavaş ve sakin olun.
lsıınız

Ya bazen bize zor gelse de anne babalar için birşeyleri yapmalıyız düşüncesindeyim.. Onlarda istiyor işte evlatlarım gelsin yanımıza diye.. Hazırlık falan yapıyormuş bir de.. Gelsin de herşeyi gelin hazırlasın yiyelim içelimci ya da sürekli geline gideyim hizmet göreyimci kayınvalidelerden bile değil.. Oğlunu gelinini yanına çağırması bana göre hayatın en normal durumu.. Burada anormal gördüğüm sizin ailenizin yanına 3 4 haftadır gitmemiş olmanız ve eşinize bunu ona sıkmamak adına söylememiş olmanız.. Neden söylemeyeceksiniz ki?? Bence onu da söylemelisiniz üstelik her hafta onun ailesine giderken 🙄 Eşiniz de demek ki siz sesinizi çıkarmıyorsunuz diye bu durumu sizin açınızdan nornalleştirmiş.. Demek ki ailesine gidilmese de olabiliyor şeklinde düşünüyor olabilir.. Tabi buradan okuduklarıma göre bunları söylüyorum..

Bir de başlarda bana da zor geliyordu kayınvalideme gitmek çünkü sıkılıyordum sizin gibi ama nasıl ki ben anneme babama gitmek istiyorsam eşim de istediği için onun annesi babası olduğu için her defasında severek gitmeye çalıştım.. Ben sadece kocalarımızla evlendiğimizi düşünenlerden değilim...Bizlere fenalık yapmadıkları sürece eşlerimizin aileleri ile de bazen istemesek de bazı durumları idare etmemiz düşüncesindeyim.. Aynı şekilde kocalarımızın da bizim ailemize aynı şekilde davranmasını isterim.. Zaten ben zamanla alıştım😂 eşimin ailesi bize yakın benim ailem biraz uzak.. Dışarda olsak eve geçerken annene uğrayalım diye kendim bile diyorum o hale gelmiş durumdayım🤭
Evette zaten 5gun evdeyım. Bır gun bızım tarafa bırgun o tarafa gitsek bıze ne kalıyor. Ayrıca ben esıme bana baskı yapmasın diye hep baskı yapmıyorum. Ama yapmak lazım sanırım

Psikolojim bozuk degıl. Sadece sıkıya gelemiyorum. Sürekli gelın gelın dedıkce daralıyorum sıkılıyorum. Gıdınce de bırakmıyor. En azından hadı kalkıyoruz deyınce kalkabılsek böyle olmıycak

Yaa normalde planımız dolasmaktı cuma gunu. Annesıgıle yakındık ugrayalım mı dedı. Tamam dedım e gıttık cay ıc falan. Hadı cıkaım sıkıldım evde bayadır cıkmıyorum dedım. Annesı oturun gezdıklerıne say dedı. Sonra cıktık tabı. Yanı kadını alıstırma lazım
Bak canım dolaşmak diye bir plan olmaz mesela örnek veriyorum yemeğe gidicez İskender sonrada alışveriş yapacağız sonrada evde film izleceksin her adımı planla ararsa kayınvalide sen konus annecim bugün yorulduk başka bir akşama çaya geliriz gelmeden ararım de ertele diğer günler ararsa yorgunluğu bahane et yavaş yavaş zaten daha aramaz ama eşin pek mâni olma sonuçta ailesi ilerde çocuğun olduğunda çalışırsan çocuğuna bakar arayı asla bozma.

Bak canım dolaşmak diye bir plan olmaz mesela örnek veriyorum yemeğe gidicez İskender sonrada alışveriş yapacağız sonrada evde film izleceksin her adımı planla ararsa kayınvalide sen konus annecim bugün yorulduk başka bir akşama çaya geliriz gelmeden ararım de ertele diğer günler ararsa yorgunluğu bahane et yavaş yavaş zaten daha aramaz ama eşin pek mâni olma sonuçta ailesi ilerde çocuğun olduğunda çalışırsan çocuğuna bakar arayı asla bozma.
Yaa ben acıkcası cocuga da baksın ıstemıyorum. Bu sefer evimizi orta tasımamızı, Sureklı aynı evde yemek yememiz ıstıycekler. Uzun süre cocuk ıstemıyorum. İşte kadın benı arayıp gelin demedı hıc. Eşimi arar paşam sunu yaptım hadı gelın der. Esım de bana söyler. Haftada 3 4 kez cagırır mutlaka. Ama esıme söyler hepsını

Mesela cumaları pazar var. Artık ben temızlıgi cumaya bırakcam. En azından evde ısım olur. Ki ev pis hayatta esım duramaz

Yaa ben acıkcası cocuga da baksın ıstemıyorum. Bu sefer evimizi orta tasımamızı, Sureklı aynı evde yemek yememiz ıstıycekler. Uzun süre cocuk ıstemıyorum. İşte kadın benı arayıp gelin demedı hıc. Eşimi arar paşam sunu yaptım hadı gelın der. Esım de bana söyler. Haftada 3 4 kez cagırır mutlaka. Ama esıme söyler hepsını
2 vesaitle zor oluyor, geleceğimiz zaman ararız deyin. Corona var yahu bahane edin iste. Eşin markette çalışıyormuş onlarca insanla karşılaşıyor hic korkmuyormu annesine bulastirmaktan

Back
X