Demekki bir çok evlikilte aynı sorunlar yaşanıyor.
Bizde aynı sorunları yaşadık zamanında, benimde kayınvalidem arardı eşimi ve sesiniz çıkmıyor gelin oturalım derdi, bir sonraki gün şu yemeği yaptım gelin derdi.
Bende güzelce söyledim, ben senin gibi sürekli evde değilim, sen akşama kadar evde sıkıldığın için akşamları da bizi çağırıyorsun, (bu arada aynı apartmanda vs. değiliz, aramız 15 dk.) ama biz akşama kadar evde olmadığımız için evimizi ve dinlenmeyi özlüyoruz dedim, bir kere değil, iki kere değil defalarca aynısını yaşadım ama sürekli anlattım, en sonunda da biz gelmek istediğimiz zaman zaten geliriz davete gerek yok dedim.
Sonra kızım oldu bu defa da 2 günde bir başladı, torunumu özledim getirin, onda da güzelce cevabımı verdim, valla kızım akşama annenmde (kendisi o zamanlar bakmak istememişti ve kızıma annem bakıyordu) istediğin zaman gidip sevme özgürlüğüne sahipsin, ama ben de yavrumu akşam akadar görmediğim içim çok özlüyorum, kızımla geçireceğim zamanı 2 günde bir size veremem dedim kusura bakma hafta 1 anca gönderebilirim dedim ve öylede yaptım.
Haftada bir gün büyük temizlik yapacağım zamanlarda babası ile beraber gönderdim ben de rahat rahat temizliğimi yaptım.