Akılsızmışım!

Bence siz de biraz safsınız. Eş ailesiyle böyle sorunlar yaşanmışsa iyi olmaya çabalamayın. Hep mesafeli olun. Eltiyle de aynı şekilde. Kadın istemsiz olarak sizi doldurmuş oluyor ama haksız da sayılmaz. Unutmayın geçmişi ama habire önünüze de sermeyin derim.

Öncelikle kimseyle kusmeyin darilmayin ama herkesle mesafeniz olsun . Dedikodu da kesinlikle yapmayın siz iyi söyleseniz bile gittiği yere kötü ulaşır. Gelelim eşinize asıl annesinin doldurusuna gelen kendisi. Keşke o an eşinize cevap verseydinjz. Toplumumuzda yurtdışından gelenlere uzaydan gelmiş saftirik muamelesi yapıyorlar .

Eltiniz yalnız kalmaktan korkuyorsa, başka bir çözüm bulsun kendine. Bir daha siz gitmeyin. Sizi saf bellemiş, sürekli fitlemeye çalışıyor. Ne kadar onun aklıyla hareket etmeyeceğinizi söylesenizde, negatifliği ile bile sizi olumsuz etkiliyor baksanıza,. Kimsenin eşinizle aranıza girmesine izin vermeyin.
Eşinizde çocuk gibi herşeyi annesine anlatmaktan vaz geçmeli.Evliliğiniz oturup, birbirinize alışana kadar yapacağınız en iyi şey, birbirinize arka çıkmaktır.

Ne kadar kotu cok arada kalmissiniz. Ama arayip konusmaniz cok iyi olmus en azindan bildiginizi bilsin.
Eltinizden neden bu kadar nefret ediyorlar ki?

Birbirlerinden hoşlanmıyorlar eltim biraz kurnaz biri bunları biraz ezmiş aşağılamış zamanında heralde. Gelip gitmemiş aralarına katılmamış hep mesafeli olmuş pek beğenmemiş bunları. Kocası annesinin evine habersiz gidiyor o derece.

Sizin için akılsız kelimesini kullanmışlar mı yoksa sizmi bu çıkarımı yaptınız orayı anlamadım

Ben geride bırakmaya çalıştıkça tazeleyip duruyorlar sağolsunlar. Gerçekten çok kötü günlerdi ya ben ilaç kullanmaya başlamak zorunda kaldım psikolojim bozuldu. Unutmaya çalışıyorum hatırlamak istemiyorum ben nerdeyse evlenmekten vazgeçecektim o kadar rezillikten sonra. Artık konuşmak istemiyorum dedikçe üstüme geldi bak şunun kınası Olmuş ne güzel olmuş olsun seninki de öyle geçti ne yapalım demesi bile art niyetli değil mi? Evet sevilmemi istemediğinin farkındayım hatta bütün bu yaşananlar onun işine bile geldi . Bu kadar şeyden sonra nasıl görümcenin evine gittin ben şok oldum autumn gitmez kesin görümce çağırmıştır diye düşündüm diyor. Niye gitmeyeyim herkes hatalıydı ben unuttum kin tutamam ben dedim bozuldu kaldı zaten vay be düşüncelerin çok değişmiş falan dedi.

Bence hepsinden uzak durun. Hepsi ilk fırsatta sizi doldurmaya çalışıyor gerçekten. Bir iki derken ne kadar akıllı olursanız olun bence bir yerden sonra bir tarafa çekilmiş olarak bulursunuz kendinizi.
Gerçekten çok yoruldum artık dediğiniz gibi ordan oraya savruluyorum ben hiç alışkın değilim böyle şeylere saflığımda biraz ordan geliyor.

Vay gercekten de eltiniz az degilmis yani. Bence onunla da araniza mesafe koyun

Herkes bana nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum inanın. Görümcemin evine gittim gayet sıcak samimi cana yakın davrandı. Kaç gündür kayınvalidelere yemek götürüyorum işten geç geliyorlar yemekle uğraşmasınlar diye. Eşimle aramız düzelmişti oğullarını mutlu etmeye çalışıyorum bütün bunlara rağmen arkamdan akılsız denilince kaldıramıyorum .

Siz eltinizin velisi misiniz ne isiniz var onlarda kaliyorsunuz kocanizi evde birakip cok rahatsizsa o size gelsin siz niye duzeninizi bozuyorsunuz hem suc tek tarafli degildir bence onda da vardir gorumcelerde de vardir ben olsam herkesle arama bir tık mesafe koyardim onlar kus diye sizde kus olmak zorunda degilsiniz ama fazla samimiyetede gerek yok.

Gittiğime pişman oldum zaten. Keşke gitmek zorunda kalmasaydın. Evet safım kabul ediyorum temiz kalpli oluşumdan herkesi kendim gibi görmemden dolayı safım. Bu akılsızlık değil aklını göstermek değil benim bu söz çok zoruma gitti. Kesinlikle negatif enerjisiyle bütün huzurumu emdi o bile yetti.

Sizin için akılsız kelimesini kullanmışlar mı yoksa sizmi bu çıkarımı yaptınız orayı anlamadım

autumn büyük geline gitti ama inşallah yine aklını göstermez oğlum demiş. Kendince aklı biraz yarım dolduruşa gelmez inşallah demek istemiş işte ben bunu çıkardım kendi de itiraz etmedi zaten öyle demedim diye.

Aile içinde hiç kimse ile diğer aile üyeleri hakkında konuşmamaya çalışsanız kafanız rahat eder. Eşinizİn size annesinin lafını taşıması sonra sizin bunu annesinin yüzüne çarpmanız hoş değil.
Eltinize dikkat edin görümcenizle görüştünüz diye size laf sokuşturması falan çok itici duruyor. Ben eltinizi de sevmedim. Evet sizi kendi yanında tutmaya görümcelere cephe olmaya zorluyor. Bu yanlış.
Siz herkese eşit mesafede durursanız saygınızı bozmadan her şey güzel olur eşinizle de mutlu olursunuz. Kınada düğünde olanları unutun gitsin. Kendinize bu olaylardan farklı meşgaleler arayın :)

Eşinizin anasından ve kardeşlerinden farkı yokmus

Evet gerçekten çok pişman oldum gittiğime birdaha gitmem zaten. Eşim sen onlara git zaten çağırıp duruyor o da aradan çıkmış olur o bize çok sefer geldi deyince tamam dedim gittim gitmez olaydım. Keşke kayınvalidemlere gidip kalsaydı ben niye gittiysem.

Gerçekten çok yoruldum artık dediğiniz gibi ordan oraya savruluyorum ben hiç alışkın değilim böyle şeylere saflığımda biraz ordan geliyor.
Dediğinize göre eltinizin açtığı konulardan sonra modunuz düşmüş mesela. İlla sizi doldurmasına gerek yok modunuzu düşürmesi veya eşinizin ailesine içinizin ısınmasını engelleyen konuşmalar yapması bile yeterli bence mesafe koymaya. Siz doldurduğuna inanmadığınız için böyle uzunca yazdım ama aranız iyi olur gibi olunca eskileri unutma deme işine ben doldurma derim. Eşinizin ailesi de etkide kaldığınızı düşünmekte haklılar bence. Size kendileri direkt akılsız demiş mi dememiş mi anlayamadım. Yerinizde olsam genel olarak hepsine karşı ortalama bi tavır sergiler ve asla kişisel yorum yapmazdım. Eski konuları açana da beni böyle şeylere karıştırmayın der kaçardım.

ister istemez etkileniyorsunuzdur eltinizin soylediklerinden

Haklısınız bende kayınvalidemi aradığıma sonradan pişman oldum ama tutamadım kendimi çok zoruma gitti “aklını göstermez inşallah” demesi. Benim yüzüme gülüp arkamdan aklı yarım falan diye atıp tütüyorlar demek ki. Sizce kayınvalidem bana cephe alır mı onu arayıp hesap sorduğum için? Beni tekrar ararsa anne ben öyle bişey söylemeyeceğini düşündüğüm için aradım inanmadığım için yoksa sana hesap sormak değildi niyetim demeyi düşünüyorum ama arayacağını da sanmıyorum çünkü onların gözünde sağı solu belli olmayan olay çıkarmaya yer arayan biriyim. Herşey tam da düzelmişti şimdi ne olacak...

Bence seni akılsız değilde eltiden ne çekmişlerse artık onun anlatacaklarına inanmandan korkmuşlar sonuçta sen yeni geldin onları tanımıyorsun bu yüzdendir. Arkadaşlarında dediği gibi her iki tarafa aynı mesafede olmanda fayda var

autumn büyük geline gitti ama inşallah dolduruşa gelip yine aklını göstermez oğlum demiş eşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…