Akılsızmışım!

autumn büyük geline gitti ama inşallah dolduruşa gelip yine aklını göstermez oğlum demiş eşime.
Daha öncesinde yine ya eltinizle veya başka biriyle görüştükten sonra yine modunuz düşmüş olmalı ki böyle bi yorum gelmiş bence. Ben biraz eltiden etkilenme konusunda eşinizin ailesine hak verdim doğrusu. Eşiniz de her şeyi annesine anlatıyorsa yorum yapma fırsatları oluyordur doğal olarak. Eşinize de bi hatırlatın bence aile olarak özeliniz olması gerektiğini.

evet oldu daha önce görümcemin hakkımda söylediği bi lafı geldi eltim bana taşıdı bende yüz yüze geldiğimizde görümcemin yüzüne bakmamıştım. Hata eşimde zaten ya herkesi konuşturmayacak ya da konuşulanları bana yansıtmayacak.

bence bundan sonra olaylara karışmayarak sorunu çözebilirsiniz. Kayınvalidenizle bu konuyu daha açmayın bence. Siz arayın arada halini hatrını sorun normal konulardan bahsedin elti meselesini açmayın.

vay be senin fikirlerini yonetemiyorum artik firsat vermiyorsun demek istemis.. isine de gelmez sizinle mesafe koyar araya.. her seyin farkindasiniz iste. esinizle tatli tatli konusun. kavga etmeyin. ben asmaya, geride birakmaya calisiyorum mutlu olmaya calisiyorum deyin.. zaten eltiyle arkadas olmak kadar gereksiz bir hareket yok. bu sizin hataniz soyleyeyim.. butun aile cephe aldiysa vardir bir sebebi. onunla samimi olunca taraf tutmus gibi oluyorsunuz aile size kinleniyor. en guzeli mesafe.. esinizle huzurunuzu kaciran hicbir meselenin onemi yoktur.. hele ki elti.. acimadan gozden cikarin.. sizden once nasil kaliyordu, kim gleiyorduysa yanina yine oyle kalsin. aileden ona havadis tasimayin sakin. aile icinde bu sefer sizden saklanmaya baslar her sey eltiye gidip soyluyor diye.

vay be senin fikirlerini yonetemiyorum artik firsat vermiyorsun demek istemis.. isine de gelmez sizinle mesafe koyar araya.. her seyin farkindasiniz iste. esinizle tatli tatli konusun. kavga etmeyin. ben asmaya, geride birakmaya calisiyorum mutlu olmaya calisiyorum deyin.. zaten eltiyle arkadas olmak kadar gereksiz bir hareket yok. bu sizin hataniz soyleyeyim.. butun aile cephe aldiysa vardir bir sebebi. onunla samimi olunca taraf tutmus gibi oluyorsunuz aile size kinleniyor. en guzeli mesafe.. esinizle huzurunuzu kaciran hicbir meselenin onemi yoktur.. hele ki elti.. acimadan gozden cikarin.. sizden once nasil kaliyordu, kim gleiyorduysa yanina yine oyle kalsin. aileden ona havadis tasimayin sakin. aile icinde bu sefer sizden saklanmaya baslar her sey eltiye gidip soyluyor diye.

Eltinizin dolduruşuna gelmediğini söylüyorsunuz ama bir nevi dolduruyor, siz farkina varmamış olabilirsiniz. Ama altan alta görüşme onlarla, nasıl unutursun diye her daim canli tutuyor olaylari. Siz ben affettim desenizde o kabullenemiyor bunu empoze etmeye çalışıyor. Ister istemez insan etkilenir.
Eltinize, bir daha onlarla ilgili iyi ya da kötü onlar hakkinda konuşmak istemediğnizi söyleyin. Benim eltim yok şuanda ama olsa bile cokta samimi olsam,1 aylik evliyken yatiya kalip görümcelerimin dedikodusunu yapmazdım çünkü olaylar cok yeni icten ice dolarsınız.
Ben kv denizin dediğini akilsiz gibi anlamadım dolduruşa gelir gibilerden anladim.
Ne olursa olsun elitinizle cok samimi olsanizda cok sevsenizde oturup kv , görümce ve eşinizin dedikodusunu yapmayın . Affettim, yeni bir sayfa açtım dediğiniz konulari tekrar tekrar yaşayıp konuşmayın. Madem cok samimisniz baska konusmalar bulursunuz her seferinde yasanan olaylari konuşmak zorunda değilsiniz.

Sana bir tavsiye asla eltinin ipiyle kuyuya inme,bir daha o beni doldurmuyor deme,ilerde işine lazım olur. Gider onlar barışır sen kötü olursun.Ozamanda kendin söyledin o kötülememiş bizi vsvs derler.Görümce eltiden daha iyidir,eltiye güvenme.

Sürekli dedikodu yapıp o onu yaptı bu bunu yaptı diyenlere itibar etmeyin. He deyin geçin. Gerekirse hiç konuşmayın. Siz kendi yolunuza bakın. Kimseden etkilenmeyin. Kayın ailenizin eltinize olan tavırlarına değil size olan tavırlarına bakarak ne davranın.

Haklısınız bende mesafe koymaya karar verdim. Anneme de anlattım açık açık seni onlara karşı doldurmaya çalışıyor diyor. Eşim aynı şekilde seni doldurmaya çalışıyor diyor ailesi de aynı fikirde. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Önce de söylüyorlardı ama karşı çıkıyordum demek ki ben geç farkettim. Son yaptıkları açıkça ele verdi zaten. Kayınvalidemlerle saçma sapan bi sebep yüzünden küsmüş bu yüzden onlar da kalmaya gitmemiş. Olayı bilmeden önce eşim anne autumn ters davranıyor demiş heralde korktuğumuz başımıza geldi demişler ben olayı anlatınca eşimle güzel güzel konuşunca anladı o da yarın annemle konuşurum dedi kadına da ayıp oldu hesap soruyor gibi oldum keşke hiç aramasaymışım.

Evet kesinlikle bugün niyetini açıkça belli etti zaten. Bende mesafe koymaya karar verdim. Kimse için huzurumu bozamam. Ki negatif enerjisi huzurumu bozmaya yetti. Görümceme gittiğim için benden hesap soruyor ne haddine? Kayınvalidem de dediğiniz gibi sanırım o anlamda öyle söyledi ayıp ettim sanırım keşke hiç aramasaymışım bende mahcup hissediyorum şuan. Eşimle konuştuk annemle konuştun mu ne dedi onu aramamla ilgili dedim bişey demedi güldü geçti dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum şuan. Bundan sonra kesinlikle etlimle çok samimi olmayı düşünmüyorum yavaş yavaş mesafe koyacağım en güzeli bu.

Siz daha 1 aylık evliyken eltinizin yanına kalmaya niye gidiyorsunuz, tek ise elbet çağırabileceği eşi dostu, ailesi vardır.
Mesafe candır.
İnanın istemeyerek gittim daha doğrusu gitmek zorunda kaldım. Kendisi başka bi şehirden gelin geldi burda eşi dostu akrabası yok kayınvalidemlerle de küsmüş saçma sapan bi sebepten 3 haftadır aramıyormuş. Bundan sonra kesinlikle mesafeli olacağım.

Haklısınız doğruya doğru çabuk etkileniyorum ve yine eltimin ayakta alkışlayacağı bi davranış yaparak kayınvalidemi arayıp kadından hesap sordum keşke hiç aramasaydım umarım unutulur . Eltimle arama da mesafe koyacağım niyetini açıkça belli etti kimsenin ekmeğine yağ sürmeye gerek yok o sevilmediği için ben de sevilmeyeyim istiyor ama kayınvalidem bi çok kez onun olmadığı ortamlarda benim bi başka olduğumu onun gibi olmadığımı bu yüzden beni çok sevdiğini dile getirdi. İyi muamele görmeyi hakediyorlar bu yüzden aramam hesap sormam çok çirkin oldu gerçekten.

Bu konunun en tehlikelisi elti bence tatlı dille aşağı çekiyor sizi fark ettirmeden
Kocanız da tam bir dengesiz anasından duyduğu lafı insan ne diye eşine aktarır ki annem senin için böyle dedi haklıymış diye pes doğrusu

Yok bence aradığınız iyi olmuş bundan sonra sizi eleştırecekken bi defa fazla düşünür (yani inşallah)

Bence eşinle de arana mesafe koy isterse dolduruşa gelmeyen kadınla evlenebilir. Hayata bak ya. Saygı falan bir yere kadar karşımdaki bana saygıda kusur ettiyse kendimi savunurum ne olursa olsun sizede tavsiye ederim

Ben olsam hepsindende uzak dururum.Eltin bi taraftan çekiyor , kv bi taraftan.İzin verme.

Birtek konuya takıldım
1 aylık gelin kocayı bırakıp eltisnin basına mı gidiyor
7 senedir ilk kez mi yalnız kalıyormus.
Ailemle mesafeli ol diyor adam,siz 1 ayda cılkını cıkarmıssınız.
Eltiyle de görümcelerle de mesafeli olun.
Esiniz annesiyle ilgili bisey dediğinde hemen kadını aramayın.O da mesafe bırakmaz arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…