Akılsızmışım!

Hayat tecrübesizliği deniyor buna.

İki insanın anlasamamasi bu kişileri kötü yapmaz.

Herkes kendi çapında haklıdır ve kendi hayatlarını yaşayıp yansitiyorlar.

Eltinizle bazı konularda sıkıntı yaşayabilirler , bu onları bağlar. Çünkü onların yıldızı farklı , sizin ki farklı.

O iyi anlaşamaz siz iyi anlasirsiniz eşinizin ailesiyle , ya da eltinizle.

Ancak burada dikkat etmeniz gereken nokta bir başkası hakkında açılan hiçbir konuya dahil olmamanız ve müsade etmemeniz.

Ve lütfen kim olursa olsun, dünya meleği olsun akrabalarla dertlesmeyin.

Sizin adınıza karar vermelerine izin vermeyin.

Orada kalacak , kalmayacak sizsiniz ; siz onay verince olmalı bu ki gerek yok evinizin dışında uyumaniza.

Şu ana kadar ne yapiyorlarsa yine yapsınlar.

Çocuğum yok ama ben doğuda küçük bir ilçede, haftalarca tek başıma kalıyorum eşim görevdeyken. Hanımefendi niye korkuyormuş acaba bir gün yalnız kalmaktan? Ayrıca gitmek istemiyorsanız da eşiniz git dese bile gitmeyin. Zorunlu haller dışında eşinizin olmadığı yerlerde niye tek başınıza kalasınız ki?

Malesef kimse ilk başta tanıdığımız gibi kalmıyor. Tüm aile eltiye cephe aldıysa demekki onda da var bişeyler, herkes birden haksız olamaz ya. Bu güne kadar olanlar olmuş artık, sizde hatalarınızdan ders çıkarıp bundan sonra gerekli mesafenizi koyun. Kimsenin iyi niyetinizi suistimal edip sizi dolduruşa getirmesine izin vermeyin.

İyi de doğruyu söylemişler eltin seni doldurmaya çalışıyor.E anne de bunu biliyor.

Yurtdisindan böyle bir adam icin gelin gitmekte ne biliyim....Adam cocuk gibi niye annesinin dedigini aktariyor? Asil kocanizin akli yok. Cocuk gibi hepsi. Mesafeli durun
Yorumlarınızı çok yerinde buluyorum. Mesleğinizi merak ettm. Konu sahibi ben de ilk evlendiğim zaman eşim hep ablalarmdan akıl aldığımı düşünürdü. Bikaç defa söyledi oek ciddiye almadım. Yine bir gün aynı şeyi dile getirince ben de ona tamam sen de kızkardeşinden akıl almışsın dedim. Çok şaşırdı biraz düşündü saçma buldu bir daha dile getirmedi. Ayrıca eltinizle bir arkadaş gibi olun aileyle ilgili konuşmamaya da çalışın..

Eltiniz çok fena kıskanç bir karekter ..Yangına körükle gidiyor.Aile ona yüz versin sizi ilk eltiniz yüz üstü bırakır.

Kendisi mutlu değil sizi de sürekli demorolize ederek mutsuz etmeye aile ile aranızı açmaya çalışıyor.

Eltinin huyunu sevmedim . Surekli gecmisle yasayan insan ne kendisi mutlu olur ne de cevresindekileri mutlu eder. Esinle bile onun yuzunden sorun yasamissin. Uzak durmalisin bence. Bence hepsinden uzak durmalisin Mesafe her zaman iyidir

Eltinizle görüşmenizi çekemiyorlar işte belli. Siz aklınızla ilgili laf edenlere tavrınızı koyup karşılığını verin. Zaten koskoca kadınsınız kimsenin dolduruşuna gelmezsiniz. Eşiniz de hatalı. Meydan vermemesi lazım annesinin öyle laflarına. Benim karım akılsız mı ne demek istiyorsun demesi lazım. Bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…