Kv glzumde gorrgusuz kokana gibi geldi.kolundaki bilezige laf soyleyene delirdigin de siz de kv ne satip cocuklarina torunlarina harcamasi dogum yaptigimda reakatci kaldigi icin harac iatiyor bilezige doymaz o deseydin.
Babam milletin agzini sildigi peceteyi nasil topluyor dedigin de alninin akiyla kazaniyir cocugundan gelininden bilezik dilenmiyor deseyydin.
Eşime gelince Allahtan benim tarafımda hep yöntemi şu oldu onu kızımızdan daha büyükmüş gibi görme he he de geç diyor
Etkisiz eleman eşin babasına bizim evin ütüsünden sana ne ve bunu sana kim söyledi ayrıca ona ne diyememiş mi
Eşiniz ," he he de geç " diyeceğine adabiyla ayar çeksin ailesine.
Sizin anneniz ve babanizda böyle konuşup dursa eşiniz he he mi derdi ?
Eşim iyi diyorsunuz da, ben pek öyle göremedim. He deyip geçecek şeyler yapmıyor ki kadın??
Bir de anneme laf edecek, dünyayı dar ederim anasına da, babasına da, oğluna da...!
Kızlar yeni olduğum için alıntıladığım mesajı eklemeyi unutmuşum. Eşimle ilgili yukarda yazdım.Esiniz iyi mi yoksa siz mi esinizi cok seviyorsunuz?
Annesinin bu hareketlerine karsi siz mesafe koymuyorsaniz bile o araniza mesafe acmaliydi. Iyi bir es bunu yapmali bence. Mesela benim esim beni annesiyle gorusturmuyor. Annesinin sacmaliklarini ve daha ne kadar sacmalayabilecegini iyi biliyor cunku. Kendisi de bayramlarda falan gidiyor 1 saatligine.
Neyse bu kadini kafaniza takmaya degmez. Ciddiye almayin. Milletin agzini sildigi pecete derken, en kutsal meslek olan doktorlugun insanlarin idrariyla gaitasiyla ugrasmadan yapilamadigini, yeri geldiginde hastanin ustlerine kustugunu, bazen kendinde olmayan veya kendini tutamayan hastalarin gozleri onunde tuvaletlerini saldigini, hele ki kadin dogumcularin neleri gormek dinlemek eldivenle bile olsa ellemek zorunda kaldigini hatirlatin ona. O doktorlara nasil muhtaciz... onlara da mi aciyormus boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?