• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım almıyor

Öyle yardim ciktiysa ve onu "kalan paradan birikim yapariz" diye hesapladiysaniz bastan büyük ihtimalle yalnis bilgi verilerek alinan bir para. Türkiyede gelirini düsük gösteren cok. Yani öyle oyunlari esiniz evinizde döndürüyorsunuz ilk ona kizin.bakalim neyi gerekce gösterip alindi o paralar

bu para öğrencime de çıktı
başvuru deniyor ama öğrencime başvuru yapmadan kendiliğinden hesabına yattı
şartlarda açıklanıyor daha önce düzenli yardım alan insanlara çıkmış
demek ki eşinizin daha önceden bi şekilde başvurusu belki aldığı başka paralar var
kaldı ki annesine çıkan şeyden eşinizin haberi olamaz direk anne babanıza mesaj bilgi vs gider

Ee bu memur işine devam edecek öyle mi? Yani ben gerçekten anlamıyorum inanın. Apaçık görevi kötüye kullanma değil mi bu? Evlere gidip tespit yapmıyor, ya da yapması gerekenin bir kısmı kadar yapıyor? Hatta muhtaçtan kesip belki de eşine dostuna bağlatıyor... Her durumda korkunç :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Biz oraya yaşadığımız ilde siyasi olarak söz sahibi, önemli yerlerle iş yapan biriyle gittik. Belki de o şekilde gittiğimiz için o memur çağırıldı, o dosya istendi... bilemiyorum ki. İki öğretmen olarak gitseydik belki konuşacak adam bile bulamayacaktık. Konuşulacak çok şey var da bir faydası yok malesef, biz yardımı tekrar bağlatabilmenin mutluluğuyla ayrıldık ordan.

ne olursa olsun eşin olacak kısının bu sekılde yalan dolanla arkadan ıs cevırmesı cok yanlıs
terbıyesızlık
kımın rızkını kımden kacırıyor
en azından yarı yarıya bolup ıkı taraf ıcın bu mıktarı dusundum boluselım seklınde dusundum sen ne dersın deseydı ınsan gıbı ...hem es hem evlat olarak
bunun ıcın once ınsan olması gerek tabı ınsan olan bunu dusunur

kızmakta cok haklısınız

Bu tepkileri devletin 128 milyar dolarını iç edenlere de verirsek ülke güzelleşecek inanıyorum

Hepsi ayni benim gözümde. Rakamin önemi yok. Herkes zaten "herkes yapiyor" kafasinda oldugu icin önüne gecemiyoruz. Yolsuzluk Alman Parlamentosunda bile var. Sirf bu corona sürecinde olanlar oy vermemek icin yeter

Hepsi ayni benim gözümde. Rakamin önemi yok. Herkes zaten "herkes yapiyor" kafasinda oldugu icin önüne gecemiyoruz. Yolsuzluk Alman Parlamentosunda bile var. Sirf bu corona sürecinde olanlar oy vermemek icin yeter
Bunlar küçük hırsız, bu kadarını yapabiliyor. Fırsatı ve yeterli zekaları olsa bunların ülkeyi de satarlar.

İhtiyaç olsun olmasın o para çıktıysa hakkımdır dediniz. İhtiyacım olmasada botoks yaptırırım dedınız millet burda salak değil beş yaşındaki çocuk bile şu cümleden ne anlattığınızı anlar. Neyse daha uzatmaya gerek yok
esı ıhtıyacı yokken belkı cıkar dıye basvurmus
para da cıkmıs
cıkan parayı da esı gıtmıs annesıne vermıs
konu sahıbıde ıhtıyacım olmayan gercek ıhtıyac sahıplerının bana cıkan parasını yıyemedım dıye mı uzuluyor yanı tam olarak mevzu bu mu ona gore allahım sen olayı bılıyorsun amin dıyecegım haram zıkkım meselesı
mubarek gun soyleyın de ona gore yapayım aminimi hazır da beklıyorum suan

Gelirini düsük gösteren var, aile büyüklerine bakiyoruz diye alanlar var örnegin
insanlar ''bazı insanlar'' cok kotu
gercek ıhtıyac sahıplerının hakkı ? ac olan o paraya gercekten muhtac olanlar? aclıktan uyuyamayan ? suyu odeyemedıgı ıcın susuzluktan yıkanamayan ? saglık sorunu olan ama parası olmadıgı ıcın doktora gıdemeyen ?

bunların hakkı ?

hadı bunu umursamadı ezdı gectı gıttı ıstedı gonlu razı geldı kararmıs kalplı kısıler
pekı o parayı verenler oyle pat dıye nasıl verıyor hele bu ınsan nerede yasıyor durumu nedır muhtar mahalle zabıta beledıye ekıp dıye bırsey var bı bakalım demeden nasıl verebılıyorlar
nasıl ya

Bunlar küçük hırsız, bu kadarını yapabiliyor. Fırsatı ve yeterli zekaları olsa bunların ülkeyi de satarlar.

Sorun tam da bu. O kadar cok kisi bu emeklilik olaylarda felan yalan dolan isler yapiyor ki. Isin kötüsü bazi memurlar da hususi öyle yönlendiriyor. Iste söyle böyle yap daha cok aylik cikar diye. Yani senede böyle durumlardan ve vergi kacirmalardan cikan zararlarin hesabini bilmek dahi istemiyorum

Eşim işsiz bende işsizim evim kira 😂 donumuzdan başka birşeyimiz yok bize bakmadı devlet size nasıl bakıyor anlamıyorum.. İş yeri sahibi iken battık üzerinede bir ton borç harç var 😂 helal olsun ne diyeyim...
haksızlık ya
haksızlık :(

insanlar ''bazı insanlar'' cok kotu
gercek ıhtıyac sahıplerının hakkı ? ac olan o paraya gercekten muhtac olanlar? aclıktan uyuyamayan ? suyu odeyemedıgı ıcın susuzluktan yıkanamayan ? saglık sorunu olan ama parası olmadıgı ıcın doktora gıdemeyen ?

bunların hakkı ?

hadı bunu umursamadı ezdı gectı gıttı ıstedı gonlu razı geldı kararmıs kalplı kısıler
pekı o parayı verenler oyle pat dıye nasıl verıyor hele bu ınsan nerede yasıyor durumu nedır muhtar mahalle zabıta beledıye ekıp dıye bırsey var bı bakalım demeden nasıl verebılıyorlar
nasıl ya

Yalnis belge ve bilgi veriyorlar. Nasil mesela su anda sahte negatif corona test belgesi Türkiyede satiliyorsa böyle seyler icinde yalnis belgeler felan veren var. Haksizlik desende adi "Herkes yapiyor. Hükümet böyle "bir acik kapi" birakmis mis"

kızlar son yorumları gordum de
konu sahıbı ıhtıyac sahıbı degılmıymıs yanı ?
ıhtıyac sahıbı olmayana bu para nasıl cıkıyor pekı anlamadım ?
Aynen ihtiyaç sahibi değilmiş. Ben de burada gördüm ilk kez, ihtiyaç sahibi olmayanlara da veriliyormuş maalesef. Keşke bu yardımlar daha dikkatli yapılsa da sadece ihtiyacı olan insanlar faydalansa

Ben anlayamadım, sizin maddi durumunuz iyi mi kötü mü? Bu para neye göre çıkıyor? Birikim yapacak seviyede geliriniz varsa zaten size bu paranın çıkmaması lazım.
Öğrencimin babası evi terk etti, annesi kanser olduğu için çalışamıyor ve bu insanların sosyal yardımlaşmadan para alabilmesi için kaç kişiyi araya soktuk. Kim belirliyor neye göre bu paralar dağıtılıyor aklım almıyor.
Aynen öyle ihtiyacı olana çıkmıyor ,ihtiyacı olmayanda böyle top gibi ordan oraya atma peşinde yazık ne hale geldi insanlık

Eşinizin telefonuna mesaj gitmiştir yardım çıktığına, hesabına yattığına dair. Ya da e devletten bakabilirsiniz ona çıkmış mi çıkmamış mi. Annesine çıkan yardım niye eşinizin adına yatsın, zaten o para işi olan, emekli olan, resmi olarak gelir gözüken kişilere çıkmıyo size çıktıysa gerçekten ihtiyacınız var demektir. Peşini bırakmayın derim e devletten kabak gibi çıkıyor. Eşinizin telefonundan da PTT den gelen mesajlara bakın

He bu arada bu yardım daha çok, bi önceki pandemi yardımına basvuranlara yapılıyor. Daha önce başvurmuş almış, başvurmuş sıra gelmemiş vs. Yani eşinize bu yardım çıktıysa eşiniz önceki yardımdan da faydalanmış olabilir, dikkatle inceleyin.

Back
X