Çalışmadan hep bize diyorlar ve çalışacak güçleri varken hastettigim buyduNe diyebilirim ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmadan hep bize diyorlar ve çalışacak güçleri varken hastettigim buyduNe diyebilirim ki![]()
Herkes elinden geldiği kadar çalıyor işte.
Memurum, geçen isyerinde çalışan temizlik personeli geldi 1 top kağıt istedi çocuğunun okulundan istemişler, o günden beri konuşmuyorum kendisiyle. O devletten 1 top kağıt çalabiliyor onun peşinde, elinde daha başka fırsat olsa onu degerlendirecek demek ki
Ben de olsaydı verebilirdimSosyal yardımlaşma parası çıktıysa kıt kanaat geçiniyorsunuzdur diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş.Bence de o parayı gerçekten ihtiyaç sahibi olan birine vermeniz en doğrusu
Şöyle söyleyeyim , daha önceki yorumlarda öğrencim için görüştüğümüzü yazmıştım. Her ilde uygulama farklıdır belki bilemem ama biz gittik görüşmeye, karşımıza bir amir çıktı. Durumu anlattık, adam Allah Allah öyle bir aileye nasıl yardım yapılmaz falan dedi ( öğrencimin annesi alıyormuş daha önce, sonradan kesmişler parayı)İhtiyacı olmayan birine o yardım parası nasıl çıkıyor?
Herkes elinden geldiği kadar satıyor.O zaman sozumu geri alıyorum rahatsızsaniz. Ülkeyi satmak için de illa milyonlar almanız gerekmiyor. Az ya da çok alan hepsi aynı. Az alan yolunu bulsa çok da alır demek diyorum ben.
Ee bu memur işine devam edecek öyle mi? Yani ben gerçekten anlamıyorum inanın. Apaçık görevi kötüye kullanma değil mi bu? Evlere gidip tespit yapmıyor, ya da yapması gerekenin bir kısmı kadar yapıyor? Hatta muhtaçtan kesip belki de eşine dostuna bağlatıyor... Her durumda korkunçŞöyle söyleyeyim , daha önceki yorumlarda öğrencim için görüştüğümüzü yazmıştım. Her ilde uygulama farklıdır belki bilemem ama biz gittik görüşmeye, karşımıza bir amir çıktı. Durumu anlattık, adam Allah Allah öyle bir aileye nasıl yardım yapılmaz falan dedi ( öğrencimin annesi alıyormuş daha önce, sonradan kesmişler parayı)
Sonra adam evlere gidip tespit yapan bir memuru çağırdı, olayı anlatıp dosyaya baktılar. Memur dedi ki aaa kesmiş miyiz, neyse düzeltelim.
Bakın aylarca o kadıncağız kira ödeyemedi, biz öğretmenleri olarak çocuğun gıdasını, ev kirasını falan karşıladık ama bu olay sadece bir memurun aaa tüh demesiyle oluveriyormuş. Kısaca o memura bir selam gönderen herkes de parayı alabilir bu durumda, adam kafasına göre kesiyor ödüyor. Bu kadar basit.
Normal olan biziz. Benim çevrem benim gibilerle doku, şükürler olsun.bizde de sizden yok.Sizin gibisini daha önce hiç görmemiştim ahlaki ve milli degerleriniz için gerçekten tebrikler
Hakkınızı teslim etmek istemiştim sadeceNormal olan biziz. Benim çevrem benim gibilerle doku, şükürler olsun.bizde de sizden yok.
Herkes ne demek istediğinizi anladı aksi olsa ilk cümleniz ihtiyaç olsun olmasın demezdiniz dimi. Biz buna çevir gazı yanmasın diyoruz neyse
İhtiyaç olsun olmasın o para çıktıysa hakkımdır dediniz. İhtiyacım olmasada botoks yaptırırım dedınız millet burda salak değil beş yaşındaki çocuk bile şu cümleden ne anlattığınızı anlar. Neyse daha uzatmaya gerek yokihtiyaç olsun olmasın dememdeki devletin verdiği paradan bahsetmiyorum tabikiii ,
ama herkese herşeyi anlatamıyorsun tabiii