Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun apartman da bır okuz kapı numaraları soyleyerek bagırdıYalnis belge ve bilgi veriyorlar. Nasil mesela su anda sahte negatif corona test belgesi Türkiyede satiliyorsa böyle seyler icinde yalnis belgeler felan veren var. Haksizlik desende adi "Herkes yapiyor. Hükümet böyle "bir acik kapi" birakmis mis"
Senceesı ıhtıyacı yokken belkı cıkar dıye basvurmus
para da cıkmıs
cıkan parayı da esı gıtmıs annesıne vermıs
konu sahıbıde ıhtıyacım olmayan gercek ıhtıyac sahıplerının bana cıkan parasını yıyemedım dıye mı uzuluyor yanı tam olarak mevzu bu mu ona gore allahım sen olayı bılıyorsun amin dıyecegım haram zıkkım meselesı
mubarek gun soyleyın de ona gore yapayım aminimi hazır da beklıyorum suan
Hiçbir farkları yok ki.. bunlar az bulup az götürüyor, bazıları çok bulup çok götürüyor.. ne fark var arada?Bu tepkileri devletin 128 milyar dolarını iç edenlere de verirsek ülke güzelleşecek inanıyorum
O maaştan kalan 100-150 TL Varya beğenmediniz işte onu hiç göremeyenler var ,yazıklar olsunHaklısınız. Nasıl çıktığını bilmiyorum. Sadece eşim çalışıyor ve kredi ödüyoruz. Amaç parayı alalimda kenara atalım değil birikim dediğim maaştan kalan 100 150 lira. Yanlış anlamanızı istemezdim
Eve gelen maaş sayısı 4 ve giren para 15 bini geçen bir komşumuz tüm bu yardımlardan faydalanıyor. Onca yetimin, fakirin hakkı var, haksızlıkla alan hiç kimseye o paranın helal olduğunu düşünmüyorum.Ben anlayamadım, sizin maddi durumunuz iyi mi kötü mü? Bu para neye göre çıkıyor? Birikim yapacak seviyede geliriniz varsa zaten size bu paranın çıkmaması lazım.
Öğrencimin babası evi terk etti, annesi kanser olduğu için çalışamıyor ve bu insanların sosyal yardımlaşmadan para alabilmesi için kaç kişiyi araya soktuk. Kim belirliyor neye göre bu paralar dağıtılıyor aklım almıyor.
gercek ıhtıyac sahıplerıne ulasması gereken paranın derdıne dusen bırının asıl derdı yardım etmek olamazSenceParayı verdi diye üzülüp birikimin üstüne koyamadı dıye düşünen biri sonradan evet ihtıyacım yok zaten olsaydı elimde verirdim ihtiyaç sahibi diyen birinin lafına kim inanır ki
calısanlara nıye yardım parası verılsın kı ? bır suru ıssız dururkenArkadaşlar ayrıca eşi çalışıyormuş bütün çalışanlara para verildi asgari ücretli olmak yetiyor diye biliyorum o yüzden hak yemek olarak bakmayın iş verenler muhasebecilere söylüyor onlar başvuruyor belki ondandır bilin isterim.
Neden tüm asgari çalışanlara verilsin, böyle şey olur mu? Benim babam da asgari ücretle çalışıyor, evde okuyan iki çocuk var ama çıkmadı. Hak etmeyen herkese çıktı ne hikmetse, bu konuda çok doluyum.Arkadaşlar ayrıca eşi çalışıyormuş bütün çalışanlara para verildi asgari ücretli olmak yetiyor diye biliyorum o yüzden hak yemek olarak bakmayın iş verenler muhasebecilere söylüyor onlar başvuruyor belki ondandır bilin isterim.
Bende bilmiyorum bizim elemanlar içinde başvuruldu çoğu aldı ama ayrıntıları bilmiyorum sorar öğrenir açıklarım.. devletin sunduğu bir hakti ondan diyorumcalısanlara nıye yardım parası verılsın kı ? bır suru ıssız dururken
Nasıl faydalanıyor peki? Sigortasız mi gösteriyor kendini?Eve gelen maaş sayısı 4 ve giren para 15 bini geçen bir komşumuz tüm bu yardımlardan faydalanıyor. Onca yetimin, fakirin hakkı var, haksızlıkla alan hiç kimseye o paranın helal olduğunu düşünmüyorum.
Yardım değilde kısa çalışma ödeneği olabilir mi dediğiniz?Bende bilmiyorum bizim elemanlar içinde başvuruldu çoğu aldı ama ayrıntıları bilmiyorum sorar öğrenir açıklarım.. devletin sunduğu bir hakti ondan diyorum
İş verene soyleyin muhasebeciye söylesin Ayrintilari bilmiyorum ama bizim elemanlara da çıktı biliyorumNeden tüm asgari çalışanlara verilsin, böyle şey olur mu? Benim babam da asgari ücretle çalışıyor, evde okuyan iki çocuk var ama çıkmadı. Hak etmeyen herkese çıktı ne hikmetse, bu konuda çok doluyum.
Olabilir gerçekten tam bilmiyorumYardım değilde kısa çalışma ödeneği olabilir mi dediğiniz?
Inanın hepsinin sigortası var. Bir baba, çalışan üç yetişkin çocuk. Ev var, araba var. Milletin dayısı mı var orda burda bilmiyorum. Şikayet ediliyorsa etmeyi de çok isterim ayrıca.Nasıl faydalanıyor peki? Sigortasız mi gösteriyor kendini?
Aynı benim babam da asgari ücretle çalışıyordu, iki kardeş üniversite, bir tanemiz de ortaokulda okuyorduk. Bana devletin karşılıksız bursu çıkmadı. Ama babasının üç katlı mobilya-giyim-elektronik mağazası olan arkadaşıma çıktı. Ben yurt taksidimi karşılıklı bursla zar zor öderken o arkadaşım tek bir burs parasyla bir pantolon, bir ceket alırdı. O parayı bir parça kıyafete yatırırdı her ay. Ve açık açık da söylerdi, babam en düşük seviyeden emekli, mallar gelirler abimin üzerinde, muhasebecimiz hallediyor o işleri diye.Neden tüm asgari çalışanlara verilsin, böyle şey olur mu? Benim babam da asgari ücretle çalışıyor, evde okuyan iki çocuk var ama çıkmadı. Hak etmeyen herkese çıktı ne hikmetse, bu konuda çok doluyum.
Aynen öyle sormayın, ben de kredi almak zorunda kaldım. İnanın resmen zengin arkadaşlarıma burs çıkmıştı, kendimi enayi gibi hissederdim her seferinde. Su an devlete 35 bin borçluyum anlayacağınız. Neyse ki en azından boğazımdan milletin hakkı geçmemiş çok şükür diyorum, ödüyorum bir şekilde..Aynı benim babam da asgari ücretle çalışıyordu, iki kardeş üniversite, bir tanemiz de ortaokulda okuyorduk. Bana devletin karşılıksız bursu çıkmadı. Ama babasının üç katlı mobilya-giyim-elektronik mağazası olan arkadaşıma çıktı. Ben yurt taksidimi karşılıklı bursla zar zor öderken o arkadaşım tek bir burs parasyla bir pantolon, bir ceket alırdı. O parayı bir parça kıyafete yatırırdı her ay. Ve açık açık da söylerdi, babam en düşük seviyeden emekli, mallar gelirler abimin üzerinde, muhasebecimiz hallediyor o işleri diye.
Ha ben ne diyorum, çok şükür bana çıkmamış, geri ödedim yükünden kurtuldum. Zar zor da olsa özel yurtta kaldım ben. Ama en uzak devlet yurdunda kalıp okula yürüyerek gelen de tanıyorum. Onların hakkına girmiş hissederdim karşılıksız bursum olsaydı.
En güzeli kalp ferahlığı, Allah arttırsın. İçimize sinmeden harcasaydık daha kötü olurdu.Aynen öyle sormayın, ben de kredi almak zorunda kaldım. İnanın resmen zengin arkadaşlarıma burs çıkmıştı, kendimi enayi gibi hissederdim her seferinde. Su an devlete 35 bin borçluyum anlayacağınız. Neyse ki en azından boğazımdan milletin hakkı geçmemiş çok şükür diyorum, öderim bir şekilde..