• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım asla başıma gelmeyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceviz mobilya alanın dandik al mutlu ol demek çok isabetli.

Ben ihtiyaçlarımı alıyorum yine de yetemiyorum diyorum siz de o zaman kaliteli alma diyorsunuz.

Türkçe dersinize kim girdi fizikçi mi ?
Ben de diyorum ki paranız yoksa şimdilik dandik alın. Benim param vardı kalitelisini aldım. Taksit taksit bir şekilde sıkılsam da bazı şeylerden kıssam da ödedim. Çünkü benim için önemliydi bu. Kuaföre gitmiyorum ben mesela. Ona ayıracağım parayı başka şeylere harcayabiliyorum böylece.

Siz istiyorsunuz ki hem kaliteli alayım, hem hepsini alayım, hem de kişisel harcamalarıma para kalsın. Bu ülkede kaymak tabaka haricine öyle bir imkan sunulmuyor maalesef. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız.

Çoğu insanın ülkemizdeki aylık geliri 2500 tl nin altında
Bir kişi değil aileden bahsediyoruz cey
2500 bana yetmiyor kuaför paramı bile eşimden alıyorum demek bilmem tuaf hissettiriyor
Aylık geliri bunun çok çok üzerinde olanlarda var lakin halkı açlık sınırına gelmiş bir yerde bu konu!
Üzücü
İnsanlar aylık gelirine göre mi konu açsın?

Benim de siz gibi elime kalan ortalama 2500 oluyor genelde.
Bende ıvır zıvıra harcarim.
Dışarda yemeyi severim.
Bir de trendyol bagimlisiyim.
Bir sürü ihtiyaç da çıkıyor evde.
Şimdi bebek var o apayri dünya.
Net bankacılığında altın alsam üç gün sonra bozdururdum yine harcardim.
Şuan herşey ateş pahası.
Bence şöyle yapın her ay şuan pahalandi altın ama genel olarak bir gram almaya çalışıyorum.
Onu alınca rahatlıyorum sonrasını harciyorum.
Başkası rahat iki gram alir belki ama ben yapamıyorum.
O yüzden hiç yoktan iyidir mantığı ile somut almaya çalışıyorum ve onu babama gönderiyorum o benim namıma biriktiriyor.
Yoksa kendimde kalsa onu da harcarim.
Siz de somut altın alın her ay gram gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X