• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım bana yetmez oldu

Aynı lise 2deki braindamage braindamage :D :D Aklım başımda şuan çok şükür, bu konulara takılmamak lazım madem birşey yapmıyor oh ne güzel işte. Bırak çocuk konuşsun akrabalarıyla aa.. Biz kızlar kendi kafamızda kurup oynuyoruz bazen :D Ama sakin olmak lazım, hele de güveniyorsak mutlu olmamız lazımmm değerini bil sevgilinin.

Benmi çok rahatım acaba eşimin sosyal ağlarla ve internetle ilgisi yok ama işi gereği kadınlarla birlikte hep hiç sorun yapmadım bunu zaman zaman gün içinde çok hoş bayanlarla yemek yiyor aklıma bile gelmiyor kıskanmak

Benmi çok rahatım acaba eşimin sosyal ağlarla ve internetle ilgisi yok ama işi gereği kadınlarla birlikte hep hiç sorun yapmadım bunu zaman zaman gün içinde çok hoş bayanlarla yemek yiyor aklıma bile gelmiyor kıskanmak
bak bak bak resmen içini döktün ayol :Smile:

Aynı lise 2deki braindamage braindamage :D :D Aklım başımda şuan çok şükür, bu konulara takılmamak lazım madem birşey yapmıyor oh ne güzel işte. Bırak çocuk konuşsun akrabalarıyla aa.. Biz kızlar kendi kafamızda kurup oynuyoruz bazen :D Ama sakin olmak lazım, hele de güveniyorsak mutlu olmamız lazımmm değerini bil sevgilinin.
o zaman bu yorumdan şunu çıkarabiliriz tüm erkekler biraz aptalllllllll :KK47:
ölçülü davranmayı bilse sorun olmuycak

o zaman bu yorumdan şunu çıkarabiliriz tüm erkekler biraz aptalllllllll :KK47:
ölçülü davranmayı bilse sorun olmuycak
Yani onların da o sorunu var, dengeleri normal seyretmiyor. Aptallık değil; kızlar erkeklerin gibi, erkekler de kızların gibi düşünmüyor. Bu sebepler herşey usul bir biçimde oturup konuşulmalı amma sakince. Trip atmak, kızmak, gücenmek hikaye. Birbirine güvenen, birbirini seven iki insanın arasına böyle saçma sapan şeyler girmemeli diye düşünüyorum.. Çünkü yine üzülecek olan sizlersiniz. İki kişiden başka hiçkimseye zararı dokunmaz ama siz kendi kendinize edersiniz..

öyle bi anlatmışsınki yakınır gibi :D
ben doğru anlamışımda siz yanlış anlamışsınız yakınmıyorum tabiki herkesin dürtüleri zaafları vardır eşimi hiç kıskanmıyorum dersem yalan olur ama adam ne yapsın iş bu sorun çıkardım diye kadınlarla toplantı yapmasınmı yada sizin örneginizi vereyim siz kıskanıyorsunuz diye facebook ta akrabalarıyla konuşmasın mı biraz mantıklı olmak lazım şeytanın en sevdiği günah karı kocanın arasını bozmakmış bazen benimde nefsime uyasım geliyor ama hemen dizginliyorum kendimi

Back
X