Sakin ol oncelikle.
Git bir guzel payla s...zi.
Hatta yaptigi kitapligi da sok dukkanin onune at. Rezil olsun, bi daha yapamaz belki hic bir genc kiza. Ahlaksiz
Onu bende düşündüm şimdi odada gördükçe aklıma gelicek şeytan diyorki git kafasına çal yaptığı kitaplığı
bu marangozların bağlı olduğu bir oda falan vardır dimi, işyeri ruhsatını aldığı, seni esnaf ve sanatkarlar odasına şikayet edicem diyin. mesleğini kötüye kullanıyor.
Ben olsam oyle yapardim.
Bi kere unide kapima kadar takip etti okuzun biri. Kapimin onunde aldim tasi avazim ciktigi kadar bagirdim. Sen kimsin de beni takip ediyosun diye.
Sakin susma. Susarsan bu hareketleri daha da ileri goturebilir.
Annen baban yakinlarda mi?
De ki terbiyeni takinmazsan bu mesajını direk Karina yollarım. Beni rahat bırak terbiyesiz adam. Saygimdan sessiz davrandim sen ne sanıyorsun edepsiz de. Eğer bi daha mesaj atarsan polise haber veririm de....
Sakın cevap vermemezlik yapma ve kimseden de saklama ki haddini bilsin utanmaz rezil herif
hayır ulaşsam eşinede ulaşabileceğimi biliyor ortak tanıdıklar var şimdide yine mesaj yazmış bir ihtiyacın olursa yanındayım diye inanamıyorum yaa inanamıyorum sanki 40 senelik arkadaşım ! mesajları silmedim Allah korusun başıma kalır böyle şeylerde kadın hep suçlanır kuyruk salladı derler delil olarak dursun elimde
hayır ulaşsam eşinede ulaşabileceğimi biliyor ortak tanıdıklar var şimdide yine mesaj yazmış bir ihtiyacın olursa yanındayım diye inanamıyorum yaa inanamıyorum sanki 40 senelik arkadaşım ! mesajları silmedim Allah korusun başıma kalır böyle şeylerde kadın hep suçlanır kuyruk salladı derler delil olarak dursun elimde
s.a , başım zonkluyor dönüyor sanki kanım çekiliyor bir türlü inanamıyorum hep okudum gördüm burada ama benim başıma gelmezdi sanki . Evimin hemen yakınında bir marangoz vardı abi dediğim insan kitaplık yaptırmıştım ona geldi çaktı baya bir indirim yaptı saf gibi diyorumki Allah razı olsun ne iyi insanmış öğrenci halinden anlıyor falan . Bugün rafların parasını vermeye gittim tam verdim çıkıcam . Maşallah ne kadar güzelsin siyahta çok yakışıyor sana . Böyle bir okulda kapalı olmana tesettürüne riayet etmenede çok saygı duyuyorum falan dedi sağol abi deyip apartopar çıktım . Sonra baktım mesaj atmış numaramı da ilk rafı yatırmaya gittiğimde dükkan kapalıydı arayıp ne zaman dükkanda bulunuyorsunuz diye sormuştum dükkanın camında asılıydı ozamandan kaydetmiş . Mesajdada şu yazıyor güzel ve nurlu yüzün aklımı başımdan alıyor kalbim yerimden çıkıyor gözlerimin hep önünde ve arkasındasın vs diye saçmalamış bu adam evli ve 2 çocuklu . düşünüyorum düşünüyorum kendimi korkunç suçlu hissediyorum eşi geliyor gözümün önüne ama vallahi ben ne konuşurken cıvık birşey söyledim ne salaş davrandım . Yani kitaplık muhabbeti dışında bir konu geçmedi ki bir şekil yanlış bir şey yaptım ki umutlandı demekki yeterince sert olamadım sanırım ki cesaret edip böyle bir mesaj atmış .. çok başım dönüyor napıcağımı şaşırdım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?