Aklım başımdan gitti !

terbiyesize bak! münasebetsiz!

cümle aleme rezil ederdim, karısı çocukları mahalle herkese!

sessiz kalma canım. sessizliğini de onay olarak alır!

götür ver kitaplığını, korkut gözünü.

Allah korusun öğrencisin, anladığım kadarıyla ailenden ayrı yaşıyorsun; bir iki üç derken dayanır kapını kırar.

ağzınıza sağlık.
bu modeller çoğaldıkça erkekler böyle terbiyesizleşiyorlar.

vakti zamanında evinde kaldığım dernek mutfak dolaplarını monte etmek için bu şerefsizi göndermişti bende ona güvendim indirim yapmasından şüphelenmedim dernek ayarladıysa iyi biridir gibisinden ssonra kendi evime çıkınca yine güvenilir bir abidir dedim ama dernekten ne hayır gördümki ayarladığı marangozdan hayır gelsin benim saflığım işte

evet bende ondan korkuyorum tehdit edersem falan kapıma dayanır diye

ağzınıza sağlık.
bu modeller çoğaldıkça erkekler böyle terbiyesizleşiyorlar.

rica ederim..
ben de kocamı tavlamaya çalışan yırtıklarla uğraştım baya da ondan biliyorum malesef bu meseleleri..
onlar konu sahibi gibi iffetli değil..
bildiğiniz içine düşüyolardı eşimin..mesajlar gecenin bi vakti özel nodan aramalar vs vs..
Ama atlattık çok şükür..

sağolasın cnm aynen ya çocukları daha ilkokula ortaokula gidiyor yazık günah eşide sanıyorki kocası burda alnının teriyle para kazanıyor güleyimmi ağlayım mı bilemedim mesaj yazmış hoşgörüme sığınıyormuş .

allahım sen koru pencerenin önüne geldi telefonla konuşuyor

Son düzenleme:

hay maşşallah..herif cozutmuş resmen..
ordan taşınabilseniz keşke..
ve hattınızı da değiştirseniz..
öğrenci için zor biliyorum ama işte adam normal değil belli..
ya da ailenize haber verseniz..

Bence cevap yazmalisin o pislige!!!hem gelen mesaji hem gonderdigin mesajida saklamalisin hattinda.msjdada bi guzel tersle..tehdit et diyemiyorum s..siz korkar belki kapina dayanir ama tersle bi guzelce ki anlasin..okuldanda bi erkek arkadasinla gorun gozune sevgilin var sansin pislik

bulaşma canım sapkın biri belli ki sana zararı dokunabilir .. yanına gitme bence baska biri halletsin çok rahatsız ederse polise ver adını

canım ben sessiz kalırsan seninde olumlu bakacağını zanneder diye düşünüyorum.

yani aa bak bir şey demiyor, e utanıyor ama gönlü var diye düşünüyordur.

akıllıca hareket et. bir anda sıyrıl. ailenle konuş.

ama kendine dikkat et. böyle pisliklerin sağı solu belli olmaz. her gün ne haberler okuyoruz.

Son düzenleme:
ya adamla konuşabilirsiniz sizi rahatsız etmemesini söylemek için ya eşiyle konuşabilirsiniz ya da hiçbir şey yapmadan beklersiniz.ben olsam beklerim, uzak dururum belki ilgisiz olduğumu görünce vazgeçer diye.

Böylesine ne desen anlamaz gibime geliyor adamdaki pişkinliğe bak evin önüne kadar gelmiş. Sen kendini suçlama Riyma ş......z her yerde ş........z

bencede yaptığını götür iade et
ağzınında payını ver
hadsiz pislik herif

o yuzden kimseye abi demicen kır kafasını şrf...zin. ahmak adam.

allahım sen koru pencerenin önüne geldi telefonla konuşuyor

Kapinizin onune mi geldi? Size sesini duyurmak icin mi telde konusuyor? Iyisiniz degil mi? Rahatsiz etmeye devam ediyorsa lutfen bir buyugunuze haber verin hemen.

.

Canim cevap yazmaman onu umitlendirmis belli... hemen ters bir cevap yazmalisin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim o evden taşın hemen, numaranı değiştir, ailene haber ver bişey yap..
Allah korusun neler okuyoruz akşam falan hiç tekin olmayabilir sakın yalnız çıkma..sapık adi herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…