Kapinizin onune mi geldi? Size sesini duyurmak icin mi telde konusuyor? Iyisiniz degil mi? Rahatsiz etmeye devam ediyorsa lutfen bir buyugunuze haber verin hemen.
.
Tövbe tövbe
Yüzsüz herife bak hele sen.
Bence çık bir güzel payla, evde bir büyüğün yok mu?
canım benim o evden taşın hemen, numaranı değiştir, ailene haber ver bişey yap..
Allah korusun neler okuyoruz akşam falan hiç tekin olmayabilir sakın yalnız çıkma..sapık adi herif
2 çocuğu var diye eşine söylemeyi hiç düşünmedim ama o rahatsız etmeye devam ederse bende eşine söylemeye çekinmicem bu mesajı atıp pencere önüne gelebiliyorsa birşeyleri kaybetmeyide göze almış demektir .
senin onun eşiyle ne işin var, polise gideceksin öyle mesaj attım rahatsız etmeyecekle bitecek bi işmi bu, Allah korusun, önceden önemini al2 çocuğu var diye eşine söylemeyi hiç düşünmedim ama o rahatsız etmeye devam ederse bende eşine söylemeye çekinmicem bu mesajı atıp pencere önüne gelebiliyorsa birşeyleri kaybetmeyide göze almış demektir .
çok teşekkür ederim endişelendiğiniz için , mesaj attım bir güzel ağzının payını verdim beni rahatsız etmeyeceğini söyledi bir beklentiside yokmuş . Sanırım sesini duyurmak için geldi . Malesef ev arkadaşımla yaşıyorum 2 kişiyiz . Numaramı değiştiricem . bu evime taşınalı 3 hafta oldu
uyuyamadım kafam allak bullak bir arkadaşımda eşinin bilmeye hakkı var kadına yazık git söyle diyor ozamanda yuva yıkmış olmaz mıyım ?
uyuyamadım kafam allak bullak bir arkadaşımda eşinin bilmeye hakkı var kadına yazık git söyle diyor ozamanda yuva yıkmış olmaz mıyım ?
Aman sakın böyle bir işe bulaşma . Bu herif ilk defa yapmıyordur belki böyle bir şeyi adı falan çıkmıştır belki eşinin bile duyduğu şeyler vardır.
Sonra olay bir şekilde başına kalır hatta eşine söyledin diye iyice musallat olur falan .
Çok felaket tellalı gibi oldu ama sakın bulaşma .
Bir daha rahatsız ederse de polise git direk .
okumadan yazdım aynı şeyleri düşünmüşüz
kesinlikle daha fazla muhatap olmaya gerek yok. uzatırsa polis devreye sokulmalı
Daha önce bu konularda farklı düşünürdüm ama artık herkes kendini düşünmeli . Eşi içinde kötü bir durum ama konu sahibi ilk etapta kendini düşünmeli ve korumalı .
De ki terbiyeni takinmazsan bu mesajını direk Karina yollarım. Beni rahat bırak terbiyesiz adam. Saygimdan sessiz davrandim sen ne sanıyorsun edepsiz de. Eğer bi daha mesaj atarsan polise haber veririm de....
Sakın cevap vermemezlik yapma ve kimseden de saklama ki haddini bilsin utanmaz rezil herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?