- 13 Haziran 2014
- 253
- 35
- 38
- Konu Sahibi patosdoritossivilce
-
bunu anlaman için zaman gerekli zamana bırakMerhaba 23 yaşındayım ben. Geçtiğimiz günlerde iş amaçlı aynı sektörde(sinema tv) olduğum biriyle facebook dan ekledik birbirimizi. Kendi alanında çok başarılı bir çocuk ve güzel bir ekibi var. Numaralarımızı alıp konuşmaya başladık. Sirkeci de buluşmaya karar verdik fotoğraf çeke çeke sultanahmet e gideriz diye düşünmüştük. Beni sirkeci de bir cafede bekliyordu. Yanına gittim tam el sıkıştık bir baktım sol kolu bir garip endişelenip ne oldu koluna dedim. Birşey yok dedi gayet doğal. Net olarak bir baktım kolu sakat ve daha ince diğer kolundan fotoğraflarından hiç anlamamışım. Öyle bir densizlik yapmıştım ki bilmeden ağlayasım geldi tabi hiç çaktırmadım. Gözlerine baktım otururken gülümsedim nasılsın falan dedim baktım ışıl ışıl gözleri ve gerçekten çok yakışıklı biri, güzel konuşan, şık giyinen... Önce yemek yedik sonra baya gezdik sultanahmet de saatlerce sohbet ettik. Sonra taksim e gittik vs yani kısaca güzel vakit geçirdik. Ama o gece hep rüyama girdi sakat olan kolunu gördüm hepsonra yine buluştuk aynı civarda elimi tutmak istedi farkettirmeden çektim niye bilmiyorum hoşlanmıştım da sonra yine yeltenince tuttum elini fotoğraflar çektik yine o günkü gibi harika vakit geçirdik. En son yine taksim e gittik. Bana sarıldı ve iyiki buldum seni dedi bende ne çabuk karar veriyorsun dedim oda daha ne isterim ki dedi şöylesin böylesin birçok şey saydı. Sonra eve gittim yine hep rüyamda gördüm hatta uyandım bir ara ve özlediğimi düşündüm. Şimdi anlamıyorum gerçekten ondan hoşlanıyor muyum yoksa kolu yüzünden şefkat mi duyuyorum? Taksiyle gidiyorduk son buluşmamızda yanımızdan bisikletli bir grup geçti. O an aklıma çocukken bisiklete binememiş olduğu geldi ve çok üzülüp elini ben tuttum. Ne yaşadığımı bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba 23 yaşındayım ben. Geçtiğimiz günlerde iş amaçlı aynı sektörde(sinema tv) olduğum biriyle facebook dan ekledik birbirimizi. Kendi alanında çok başarılı bir çocuk ve güzel bir ekibi var. Numaralarımızı alıp konuşmaya başladık. Sirkeci de buluşmaya karar verdik fotoğraf çeke çeke sultanahmet e gideriz diye düşünmüştük. Beni sirkeci de bir cafede bekliyordu. Yanına gittim tam el sıkıştık bir baktım sol kolu bir garip endişelenip ne oldu koluna dedim. Birşey yok dedi gayet doğal. Net olarak bir baktım kolu sakat ve daha ince diğer kolundan fotoğraflarından hiç anlamamışım. Öyle bir densizlik yapmıştım ki bilmeden ağlayasım geldi tabi hiç çaktırmadım. Gözlerine baktım otururken gülümsedim nasılsın falan dedim baktım ışıl ışıl gözleri ve gerçekten çok yakışıklı biri, güzel konuşan, şık giyinen... Önce yemek yedik sonra baya gezdik sultanahmet de saatlerce sohbet ettik. Sonra taksim e gittik vs yani kısaca güzel vakit geçirdik. Ama o gece hep rüyama girdi sakat olan kolunu gördüm hepsonra yine buluştuk aynı civarda elimi tutmak istedi farkettirmeden çektim niye bilmiyorum hoşlanmıştım da sonra yine yeltenince tuttum elini fotoğraflar çektik yine o günkü gibi harika vakit geçirdik. En son yine taksim e gittik. Bana sarıldı ve iyiki buldum seni dedi bende ne çabuk karar veriyorsun dedim oda daha ne isterim ki dedi şöylesin böylesin birçok şey saydı. Sonra eve gittim yine hep rüyamda gördüm hatta uyandım bir ara ve özlediğimi düşündüm. Şimdi anlamıyorum gerçekten ondan hoşlanıyor muyum yoksa kolu yüzünden şefkat mi duyuyorum? Taksiyle gidiyorduk son buluşmamızda yanımızdan bisikletli bir grup geçti. O an aklıma çocukken bisiklete binememiş olduğu geldi ve çok üzülüp elini ben tuttum. Ne yaşadığımı bilmiyorum
bunu anlaman için zaman gerekli zamana bırak
Sevgide sefkat vardir ama her sefkat sevgi degildir.
Yani en azindan karsi cinse duydugumuz sevgiden degildir.
Bunun kararini siz daha iyi verirsiniz.
Onunla oturmak, konusmak, gezmek eglenmek size cocugunu parka cikarma hissi vermiyorsa ilerleyin, zamanla taslar oturur yerine.
Peki ya bu arada o bağlanırsa yani ben kendime zaman mı vermiştim diyeceğim
Duygusal bir yapiya sahipsin sende. Icindeki sefkat ve merhamet mi yoksa sevgi mi bunu yine en iyi sen bilirsin. Cok guzel vakit gecirdik dedigine gore bence cokta sefkatten kaynaklanmiyor. Bulusup konuş maya devam et ne olacagini zaman gosterir.
Yavas ilerleyin.
Duygularimizdan emin olana dek arkadasca ilerleyelim mesajini verin.
Hislerini nasıl ayırt edemez ki bir insan şefkatse şefkattir . Hoşlantıysa hoşlantıdır . Bunu senin anlaman lazım bizler ne desek boş.
Duygularindan emin degilsin ama yeni tanistigin birini opuyorsun ve elini tutuyorsun! Garip...
Duygularindan emin degilsin ama yeni tanistigin birini opuyorsun ve elini tutuyorsun! Garip...
Tam olarak okudunuz mu? Hoşlandığım yanları var diyorum ama şefkat de var. Hangisinin ağır geldiğini bilmiyorum. Zamana bırak diye akıllıca yorumlar varken neden böyle bir yorum yaptınız anlamadım. Ayrıca bunu paylaşmak istedim. Sizin ne desek boş yorumunuz olmasa da olur.
Ve ayrıca bunlar spontane gelişen şeyler. Sonradan düşünmeye başlıyorsun haliyle.
Hemen kızmayın yahu benim yorumumdan da aynı şey çıkıyor aslında zamana bırakmadan anlayamazsın ki
Ne desek boş dememdeki kasıt hoşlantı ağır basıyor veya şefkat ağır basıyor diye bir tahminde bulunamam sizi tanımadığım sürece yanlış yönlendirmekte istemem .
Yani sonuçta buraya hoşlanıyorsun yazmanızı beklemiyorum yada şefkattir ayrıl demenizi. Öneriye ve paylaşmaya ihtiyacım var. Çünkü sağlıklı düşünemiyor insan sürekli rüyama giriyor. Ayırdına varamıyorum duygularımın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?