- 13 Haziran 2014
- 253
- 35
- 38
- Konu Sahibi patosdoritossivilce
-
Oluruna birak, birlikte vakit gecirmekten zevk aliyor musun? Bunu sor kendine. Beraber vakit gecirme istegin de varsa sevkat yuzunden degildir, sadece kolunu gorunce bundan etkileniyorsundur.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
O zaman kuzenimden örnek vereyim sana . Oda buna benzer bir şey yaşadı . Çok sevmişti çok aşıktı çocuğun saflığına dürüstlüğüne kolunu hiç sorun etmiyordu. Hatta ilerde sorun olmaz mı diyenler bile oldu . Ama o tam tersi umurunda bile olmadığı söylerdi hep.
Hem hoşlanıyorsun hemde ona karşı ayrı bir şefkat duygun var ikisi bir arada daha güzel değil mi .
Hoşlanmasan ona dokunmak istemezdin bence . Yinede zamanla daha net anlarsın neyin ne olduğunu .
Şuan beraberler mi çok merak ettim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başka bir sebepten ötürü ayrıldılar :26: Ama kuzenim hala söyler onun kıymetini bilemedim diye zamanı geriye alabilse ona dönerdi eminim .
Peki aslında kolu yüzünden kafanızda soru işaretleri oluşmuş da bu şekilde dışarı yansıyor olabilir mi? Kendinize karşı dürüst olun, arkadaşlarımla tanıştırınca garipserler mi, ailem bir şey der mi, acaba daha önce sevgilisi oldu mu gibi sorular aklınızdan bir anlık da olsa geçti mi?
Yani el ele tutusmanizin nedeni kolu mu??
Kolunu bir kazada kaybetmis de olabilirdi bunda aciyacak bir durum olmadigini kabullenmelisiniz oncelikle.
Sevdiginiz/hoslandiginiz kisiye sefkatle yaklasmanizda da ben bi sorun goremedim.
Ruyalariniz ise, hoslanmanizin onundeki engel olarak kolu oldugunu dusunuyormussunuz da bunu kabullenemediginizden oturu oyle seyler goruyormussunuz gibi bende bir izlenim olusturdu.
Hizli olmak zorunda degilsiniz.
Zamana birakin..
Hayır kolu sakat diye tuttum değil. Acaba 2.günden tutmalı mıyım gibi birşey de geçti aklımdan diyorum ya karmaşık duygular içindeyim ayrıca kolu doğum sırasında sakatlanmış zaten kaza sayılır. Bu arada zerre acımadım bende küçük yaşta büyük bir kaza geçirdim yürümem mucize aklımın bir köşesinde hep ya bir yerimde sakatlık olsaydı ihtimalini taşırım. Ve uzun yıllar kekeme kaldım yani demem o ki acıma duygusunu sevmem yaşamam da. Rüyalarıma gelince böyle durumlar hep yaşanmıyor alışıklık meselesi diye düşünüyorum. Umarım zamanla oturur birşeyler duygularım netleşir. Bu sırada dediğiniz gibi hızlı olmamak gerek.
Bence sefkatmi sevgimi diye kafan karisik degil. Asil kafani karistiran, "sakat" biri ile beraber olmak istermisin diye. Kendin bence bu duruma kabullenmiyorsun, aklin karisik olmasu bundan dolayi. Yoksa insan karsidaki insandan hoslandigini bilmezmi? Bence sen bu çoçuktan çok hoslaniyorsun, aksi taktirde böyle güzel sohbet edip, güzel zaman geçirmezdiniz. Ama dedigim gibi, adamin kolu senin kafani karistirdi. Cok yazik aslinda, eminim "sakat" olmasaydi aklinda hiç bir soru isareti kalmazdi.
Zaten bu yanitlari siz kendinize verin diye yazdim.
Yani;
-hoslandiginiz icin elini tutmussunuz
-hizli ilerlediginiz icin tedirginsiniz (kisiden kisiye degisir fakat ben kendimden emin olmadan yanyana yururken bile dikkat ederim. Eminsem sonrasini cok takmam ama :)))
-kendiniz de yazdiginiz gibi biraz agirdan alabilirsiniz
-engelli insanlara nedense acima duygusuyla sefkat duyuyoruz aksine onlarin da baska yonlerinin gelistigini gorerek bilerek davrannak hayranlik duygusunun artmasina dahi neden olabilir. Siz bu konuyu coktaaan dusunmussunuz zaten.
-farkliliklar bir an yadirgamamiza ve etkisi altinda kalmamiza neden olabiliyor.
Iliskide oldugu gibi bu konuda da zamana birakin...
-her hoslanma kalici bir sevgiye donusmek zorunda degil. Bunu zaman gosterir. O baglandi baglanacak korkusuna da gerek yok. Icinizden geldigi gibi fakat kendinizi ve onu kesfederek birbirinizi tanimaya calisin. Belki ayrilmak isteyen taraf o olur...
-onyargilara sahip bir cok kisi olumsuz yorum yapabilir. Baskalarindan farkli dusundugunuz seylerde oldugu gibi savunmanizi yaparsaniz onlarin soyledigisylerin etkisinde kalmazsiniz. Onemli olan sizin kendinizin ne dusunup dusunmedigi ..
Sevgi zaten icinde şefkat barindiran bir his. Ben de erkek arkadasima sefkat duyarim, basina bi sey gelse cocugummus gibi endiselenirim, korumak isterim. Belki sizdeki de boyle bir histir. Zaten karsimizdaki insanin ruhu onemli, tasidigi bedenin ne onemi var, eminim siz de boyle dusunuyorsunuzdur. Mesela iliskim dort yillik, erkek arkadasim ne giymis, tipi nasil vs fark etmem bile. Bence zamanla taslar yerine oturur. Bence surekli kolunu dusunmeyin. Gercekten bunun bi onemi yok. Mesela allah korusun erkek arkadasim sakat kalsa sevgim acimaya mi donusecek, acinilacak bi durum mu ki bu ? Bu sekilde dusunun bence :) cok dusundugunuz icin ruyalariniza giriyor belli ki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sadece taksim de yürürken benden daha önce hoşlanan şapşal bir arkadaşımı gördüm. Ne gibi saçma şeyler düşünebileceğini düşünüp amaaannn dedim. Yanında bulunduğum kişi harika bir insan. Biraz alışmam gerekiyor sanırım o haline. Ailem arkadaşlarım derse güzel şeyler der. Daha önce sevgilisi olmuştur evet çünkü hem yakışıklı hem çok dolu biri.
Merhaba 23 yaşındayım ben. Geçtiğimiz günlerde iş amaçlı aynı sektörde(sinema tv) olduğum biriyle facebook dan ekledik birbirimizi. Kendi alanında çok başarılı bir çocuk ve güzel bir ekibi var. Numaralarımızı alıp konuşmaya başladık. Sirkeci de buluşmaya karar verdik fotoğraf çeke çeke sultanahmet e gideriz diye düşünmüştük. Beni sirkeci de bir cafede bekliyordu. Yanına gittim tam el sıkıştık bir baktım sol kolu bir garip endişelenip ne oldu koluna dedim. Birşey yok dedi gayet doğal. Net olarak bir baktım kolu sakat ve daha ince diğer kolundan fotoğraflarından hiç anlamamışım. Öyle bir densizlik yapmıştım ki bilmeden ağlayasım geldi tabi hiç çaktırmadım. Gözlerine baktım otururken gülümsedim nasılsın falan dedim baktım ışıl ışıl gözleri ve gerçekten çok yakışıklı biri, güzel konuşan, şık giyinen... Önce yemek yedik sonra baya gezdik sultanahmet de saatlerce sohbet ettik. Sonra taksim e gittik vs yani kısaca güzel vakit geçirdik. Ama o gece hep rüyama girdi sakat olan kolunu gördüm hepsonra yine buluştuk aynı civarda elimi tutmak istedi farkettirmeden çektim niye bilmiyorum hoşlanmıştım da sonra yine yeltenince tuttum elini fotoğraflar çektik yine o günkü gibi harika vakit geçirdik. En son yine taksim e gittik. Bana sarıldı ve iyiki buldum seni dedi bende ne çabuk karar veriyorsun dedim oda daha ne isterim ki dedi şöylesin böylesin birçok şey saydı. Sonra eve gittim yine hep rüyamda gördüm hatta uyandım bir ara ve özlediğimi düşündüm. Şimdi anlamıyorum gerçekten ondan hoşlanıyor muyum yoksa kolu yüzünden şefkat mi duyuyorum? Taksiyle gidiyorduk son buluşmamızda yanımızdan bisikletli bir grup geçti. O an aklıma çocukken bisiklete binememiş olduğu geldi ve çok üzülüp elini ben tuttum. Ne yaşadığımı bilmiyorum
senin yerine koydum kendimi .şefkatte olabilir hissettiklerin.ama emin ol hoşlanmasan o eli tutamazdın.bence hoşlanıyosun ama kolundan dolayı bi adım geriye gidiyor olabilirsin.belki farkında degilsin ama kolunda hic bir problem olmadıgını düşün .o zaman kararın ne olurdu???.işte gercek duygunu ancak böyle anlayabilrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?