yani deli gibi uğruna herşeyi göze alacak kadar aşık değilim ama olur ya hoşlanırsın ilgi duyarsın o bakımdan boş değilim demek istemiştim..
2 haftada bir gorusuyorsaniz belkide kenara para atmak icin yapiyor olabilir mi?
yani bana sölediğide o tabi birikim yapması gerektiği için olduğunu söylüyor ama ne derecede yapıyor birikimini bilmiyorum
hep sevgiyi seçtik de ne oldu sanki bence mantıgını dinle, aşk sofrandaki aş olmaz.. şimdiden böyle ise evlenince otobüse de binmez yürürsünüz. aşk diye bişey yok bu dünyada
aşk karın doyurmuyor canım.. Eğer sen ailenin yanında o durumda olsaydın yani ailenin durumu kötü olsaydı ve bu duruma alışık olsaydın yapabilirdin evet ama ileride çok başın ağrır hele ki aşk biter her şey gözüne batar, otobüse binersin babamın arabası vardı diye aklına gelir.. maddiyat önemli yani ben artık böyle düşünüyorum.. öyle samanlık seyran falan olmuyor..
Şuanda benzer bi durum içerisindeyim ve kurtulamuyorm sürekli rahatsız ediyor .. Neyse özetle anlatıyım bende durumumu..
Aynı memleketli oldugum biri beni önermiş bana faceden ulastı ortak ark çoktu kabul ettim. Neyse unuttum bile ben bunu yazmaya başladı araya akrabaları koydu teli verdi ciddiyim felan dedi neyse konusmaya başladık.. Sonra aramızda mütiş bi eğitim farkı var ben lisans mezunuyum o ilkokul.. benim ailevi durumum sizin gbi iyi sayılır çalışıyorm lira ödemiyorz 3 tane evimiz var ve bu cocukta öle serbest çalışıyor. Haber yollama aileme istemiyorm dedim yene belayla aişlemden istedi beni sürekli arıyor... Bence bir erkek bayandan üstün olmal.. Ben bin kere pişmanım onunla konustuguma 1 haftada herkesi ayağa kaldırdı.. Bence senin konuştuğunda sana kendine baktırmak istiyor. Hazır eviniz var araban var kaçırmak istemiyor. Benim beleyı bi atlatsam sürekli bişey yapıor kendi kendine yani çok dikkat et... Yeminle artık bu erkek milleti çok cin gibi olmuş..
Neyse çok uzattım canım kusura bakma bu konuda çok dertliyim kendime benzettim seni.. Ama bak dikkkat et olmaz bence bu işş kendimden biliyorm.
bizim eğitim konusundada aramızda fark var aslında ben üniversite mezunuyum o lise mezunu..gerçi bunu şimdilik pek hissettirmedi kendini geliştirmiş ve yeri geldiğinde çok rahat bazı konuları tartışıyoruz ama yinede bu konuda sanırım kendini eksik hissediyor çünkü her defasında benm diplomam olduğunu kendisinin olmadığını ima edecek cümleler kullanıyor..kendisine bunu kompleksmi edindi acaba diye çokta fazla takılmamaya çalıştım ama ilerde sorun olurmu acaba diye düşünmüyorda değilim..
aramızdaki maddi farkıda normalde sorun etmezdm ama bazı tutumları daha şimdiden tasarrufa gitmesi aradığında bile tel faturası fazla gelmesin diye görüşmeleri bile kısa kesmesi 2haftada bir görüşmemiz falan bunları bana düşündürmeye başladı
umarım sende başındaki beladan kurtulursun cnm benimki o seviyeye gelmez inşallah..
Kendin bilirsinde canım ilerde büyük ihitimal kıskanır seni. Kısıtlamalar getirebilir ayrıca tel.faturasını düşünüyor şimdiden ilerde daha farklı şekilde kısıtlamalar getirir maddi olarak.. Tmm herşey para değil yanlız en azından eğitim şartlar biraz benzese olur inan böle evlenenlere bakıyorum farklara bakmadan sonra çok pişman oluyorlar cevrene bi bakarsan sende görürsün. 17 yaşında liseli değiliz dikkatli düşünüp karar vermek lazım. Evlilik çok ciddi bişey....
Bende günlerdir çok kötüydüm aileme karşı konustuk seviyor felan dedi aslında hiç seviyorm demedim beni kazanmak elde etmek için tüm kozlarını oynadı. Senin hiç olmasa yılışık biri değil. Ama şükür ailem sayesinde kurtuldum ama artık pek ailemin gözünde değerim azaldı. Sanki her hareketimi izliyorlar ama sonuçta yok ya artık düzelir inş ..
Yani canım allah yardımcın olsun seviyorsan dene daima uzun vadeli düşün aşıkta değilsen boşver gitsin. yene kendin bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?