• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım eşimde kaldı

Dokman bidam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
13
4
1
29
Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben

Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Bence de 15 gün çok fazla. Bir şey yapacağını sanmam yani en azından ayrı kaldınız diye. Yine de evliyken eşini bırakma bu kadar uzun zaman. O da gelse olmuyor mu

Ben evlilerin bu kadar uzun sure ayrı kalmasını doğru bulmuyorum. Araya soğukluk girebilir. Hele de yeni evlisiniz. Daha birbirinize alışma evresindesiniz. Ailenizin bunu düşünüp sizi yeni evinize göndermesi gerekirdi. Yuvanızın selameti için geri dönün. Madem anne evinde kalacaktın ne demeye evlendin demezler mi adama?

1 ayda 15 gün kalmak hiç normal değil bana göre.Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim ailemden uzaktayım 1 gün eşimi evde yalnız bırakıp memleketime gelmedim.Erkeklere malesef güven olmuyor yanında olsan bile ki sen. 1 aylık evliyken 15 günden bahsediyorsun.Bu kadar özleyecekseniz evlenmeseydiniz.Yoksa ilerde üzülen siz olursunuz malesef.

Yalnış yapmışsınız..
Ben yerinizde olsam evime dönerdim..
Annem üzülür demişsiniz ama anneniz zaten sizi gelin etmedi mi ? Yani sizin artık başka evde yaşayacağınızı kabul etmesi lazım, her özlediğinizde 15 gün gelip annenizde mi kalacaksınız ?
Öyleyse siz evlenmekle de yalnış yapmışsınız..

Bence de 15 gün çok fazla. Bir şey yapacağını sanmam yani en azından ayrı kaldınız diye. Yine de evliyken eşini bırakma bu kadar uzun zaman. O da gelse olmuyor mu
Birlikte geldik bi gün kaldı ertesi günü döndü çalışıyor çünkü.

Bir kac yillik evli olsan neyse de 1 aylik evliyken 15 gün kalmak gercekten sacma olmus. Daha evliliginin tadini cikaramadan yani.
Yapacak adam her sekilde yapar o konuyu hiç takma bence millet saçma sapan konusuyor.
Ama eşin ayni şeyi yapsa napardin yani benim hoşuma gitmezdi acikcasi

cok ozur dilerim kusura bakmada annenlerden ayrilamionda nie evlendin. artik o senin erin. ilk ailen eşin. aldigin nefes artik . 1 aylik esi birakilmasinida sende gordum bence cok yanlis ve iyi sonuclar dogurmaz . simdiden adamdan uzaklasmaya baslamissin canm . erkegin hep ensesinde olucan

Birlikte geldik bi gün kaldı ertesi günü döndü çalışıyor çünkü.
Anladım. Yeni evliyken de zor olur ya. Ben de atandigim için bir buçuk ay sonra başka bir şehre gitmek zorunda kalmıştım. Hafta sonları ya o ya ben mutlaka geliyorduk. Ağlayarak gidiyordum her seferinde. O günlerim aklıma geldi.

Back
X