Arkadaşım, herkes zaten yazmış bide ben yazıp iyice bunaltmayim ama hepsine katılıyorum :) durum bu
Çözüm e odaklanirsak eğer, belki yarın dönmek abes gelir ama bir hafta kal bence eşine söylemedim evine evde karşıla eşini süper bir sürpriz olur , açıklarsin onu çok özlediğini vs vs
Bide şunu demeden gecemicem , sen özlüyorsun anlıyorum da annene karşı sanki gidersen suçluluk hissedeceksin gibi doğru mu,yani bana öyle geldi. Annen alınacak,sende kalmak istiyorsun ama annenin isteği ve esin arasında sıkışıp kalacaksın
Bence dönersen annen icin de iyi olur yoksa seni sık sık bu 15 20 günlük kalmalara bekleyecek gitmediğinde daha da sikinti olacak
Herkes bu düzene alışır belki dönerek kendini annene karşı suçlu hissedeceksin ama emin ol eşinle bişeyler hep eksik gidecek
İstediği kadar iyi olsun rayina oturmayan bişeyler olacak çok tazesiniz , sımsıcak bir yuva onun böyle boynunu bükme bak biz evli ve kadın olduğumuz halde tepki gösterdik emin ol cevresi en basiti arkadaşları bile şaşırır he çok mu önemli hayır ama bir de eşini dusun
Don sen dön