• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım eşimde kaldı

Ailemle aramizda 12 saatlik mesafe var, tek başıma ilk kez 1 yillik evliyken gittim annem rahatsizlandi yardimci olmak amacli o da 10 gun kadar kaldim. Annem bile rahatsız oldu eşimi evde bıraktığım için işe gidiyor yorgun geliyor ben bakarım başımın çaresine sen istediğin zaman gidebilirsin dedi. 1 aylik evliyken 15 gun gitmek pek normal gelmedi o yuzden, hemde tam alışma surecindeyken.

Cok yanlis bi davranis ama senden daha cok hatali olan annen..kocan 15 gunlukken annesne gitse hatta senle birlikte gdip kalsa kiyametleri koparmaz miyiz annen basta biz butun kadnlar olark.taze gelinin ne işi var kv nin yaninda ya da koca nasl brakip gdiyor diye..ama kendniz aynisini kocaniza yapmssniz..biraz empati lutfen..annen koca kadn bunlari dusunmesi lazm herkes kizini ozler ama senin ayri bi yuvan var artk.sorumluluklarnin farkina var.adama helal olsun.herkesn kaldrabilecegi bi davranis degil kesnlikle normal degil.dua et seytan durtmesn.

Evliyken 1 hafta en fazla evden gittim o da cenaze nedeniyle.

Maksimum 3 gün kalırdım ben olsam zaten kendim sıkılıyorum.

Daha yeni evliyken bu kadar uzun kalmak olmamış

Ben 4-5 yıl annemlere gititğimde 15-20 gün kalıyordum ama eşimde benle kalıyordu. Çok zor oluyordu hem bana hem annemlere. . Sonra zamanla artık o gelmemeye başladı yani beni bırakıp bikaç gün kalıp dönmeye.. bence sen 1 hafta kal şimdilik yeterli. Annene de deki anne şimdi az kalim yüzüm olsun bir daha gelmek için. Yoksa eşin her seferinde 15 gün mü olur diye gitmenizi istemeyebilir. Aileniz çok mu uzak?

2 bucuk senelik evliyim, her seferinde sadece 1 gece kalabilmek icin dökmedigim dil kalmiyor:110:
15 gün baya bi uzun. Birde daha yeni evliyken. Bilemedim yani seytana uymazda araya sogukluk girebilir.
Canım bu da normal değil bence. . Niye annende kalmak için dil dökmen gerekiyor ki?

Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
herkes gibi ben de abes buldum.
1 aylık evlisin.
15 gün kalmak çok fazla.
nereden icap etti bu?
evine dön derim acilen:))

madem annenizden ayrılamayacaksınız neden evlendiniz ki? tabi ki normal değil daha ilk günden bu kadar ayrı kalmak hiçbir zaman değil bence..

Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
15 gün az değil mi ya 1 aylık evlisin 3 ay kalsaydın bence (!)

Mesele şeytana uyma meselesi değil ki.

Ben 15 günlükken eşimin dibinden ayrılmıyordum görmemiş gibi.

Tavrınız çok garip.

ya siz nasıl adamlarla nasıl kafalarla evleniyorsunuz da gün yanlız kalıcna şeytana uyar diye derde düşüyorsunuz.

ha aylık evliyken gün annede kalmak da çok çok saçma.

5 senelık evlıyken 1 sene kalacaksınız bu gıdısle :)

En kisa zamanda evine dön
Çevremde bu şekilde birkac kisi gördum kadin hep amnesigile gidip kaliyodu
Adam evde yanliz bu durum senelerce surdü hem araya sogukluk girdi hemde 2.kadin
Sen daha 1 aylik evlisin 15 gun kalman cok fazla
Benim ailem evime bile sık gelmezdi benimde sık sık gitmedi istemezlerdi evlilige evime alışıyım diye

Ben 4 yıllık evliyim 1 gün dahi yanlız kalmadım ama bunun nedeni şeytana uyacak diye kkorktuğumda değil o olmayınca yatakta usuyorum:KK200: ayrıca annelerde kaldın diye şeytana uçacaksın bırak uysun çünkü bir şekilde koyun koyuna yatarlar:dondurma:

Ben annene de çok sasirdim.
Sen bu sekilde evine de alisamazsin ki.
Kizim daha 1 aylik evliyken gelip bende istese acikcasi ben derdim yani kizim daha cok yenisiniz evine alis once kocani hemen yalniz birakma birbirinize bi alışın derdim yani.
Oglum da ayni şeyi yapsa ona da derdim tabi ki aynisini.

Bu sekilde bir duzende evlilige alisman zorlanacak. Ben kuzenimdem ornek vereyim. O evlendiginde hep annesine gelmek istedi ve geldi. Devaminda evine alisamamis bir kuzen ve en ufak bir problemi esiyle cozmek yerine ailesine giden birisi. Suan bosaniyorlar.. bunda ailenin cok sucu vardi yuvani bil demediler kuzenim her yaz ve her 15 tatilin tumunu ailesinde geciriyordu. Yanlis bence. Bunu evli biri olarak diyorum.

1 aylık evlilik için de 15 gün fazla
hastalık düğün vs. olmadığı sürece bukadar uzun süre kalmamalısın bence

yeni evlisiniz henüz daha birşey yapacağını sanmam

Back
X