- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi Dokman bidam
Aileniz uzak yerdemi? de böyle 15gün kalıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 gece uyuyamam esımden ayrıııYeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Annemle yarim saat mesafede ayri sehirlerde oturuyoruz. Ona göre gidip gelinir günlük. Kendince aciklamasi bu tabi isin asli farkli, kendi annesinden cekiniyor baya bi geri kafalida kv, yok evlenince kiz tarafinin birbiriyle cok isi olmazmis, koca evde yalniz birakilmazmis falan filan. Hele birde gece yatili kaldiklarimi duysa ohoo bunlarin evlilikleri yürümüyo sanar o denli yani.Canım bu da normal değil bence. . Niye annende kalmak için dil dökmen gerekiyor ki?
bunu bi erkek yapsa şimdi coşmuştu buralarAnnede 15 güm kalma nedir ya. Hem de bir aylıkevliyken. Arada 10 saat yol mu var?
21Kac yasindasiniz acaba?