aklım hayır kalbim evet diyor..siz ne diyorsunuz

mrcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
115
2
26
İstanbul
kızlar ben bir yıllık öğretmenim..bu bir sene içinde bir kaç kişiyle evlenme niyetiyle görüştüm..en son görücü usulüyle biriyle tanıştım..2 hafta görüştük..karşı taraf biraz sinirli bir tip..annesi beni çok beğenmiş...galiba biraz da o yüden annesinin dediği biriyle evlenmek istiyor..çünkü daha önceki girişimi başarısız olmuş..biz 2 hafta görüştük..ben biraz fazla yüz verdim sanırım..bu birgün akşam dışardaydı arkadaşlarıyla..gel msn de konuşalım dedim..gelemem dedi..biraz ısrar ettim..geldi..ısrar ettiğim için bana kızdı..bende birdaha asla umursamam o zaman dedim..o zaman sen bitersin dedi bana..şaşırdım..2 hafta oldu daha görüşeli bana böyle söyledi..konuşmalarımızda nişan da neymiş..o neymiş şu neymiş..olmasada olur fln dedi..evlilik sanki onun için özelliğini kaybetmiş gibi hissettim..tek isteği kendiyle ilgilenmem..tek taş da neymiş..bozdursan para etmez felan dedi..ben istemedeim konu açıldı o an dedi..altınları bozdurmayı düşünüyormuş evlenince..ailemin tek çocuğuyum..kimseye anlatamıyorum..annem bırak gitsin diyor..annemin sözünü tutan bir insan olduğumu biliyor ve bunu kullanığp bana baskı yapıyor..bu yaşa gelmişsin kendi kararlarını veremiyor musun diyor..daha yazacak şeylerim var ..içim dolu..bana bir akıl verin..annem biraz düşünelim araştıralım felan dedi diye kızıyor..hemen nişan felan olsun diyor..farklı bir şehirde çalışıyor..gel hafta sonları felan dedim gelemem dedi..annem hemen olmaz dedi diye en son konuşmamızda ya şimdi ya hiç dedi..bende güle güle dedim..sonradan pişman olmuş şimdi arıyor açmıyorum..ne yapmaya çalışıyor..arkadaşları sinirli biri olduğunu söylüyormuş..sizler ne diyorsunuz..ne yapayım?

Bence Yol Ver Gitsin Şimdiden Böyle İlgisizse İlerde Yüzüne Bile Bakmaz Bu Senin

bence evlenme daha aranizda resmi birsey yokken boyle davranan adam kopruyu gecince nelere yapar karsina daha hayirli kismetler cikar evlenmek icin evlenme bence onunla yasayacak kisi sensin o yuzden ailenin dediklerinide pek umursama...

Son düzenleme:
o ne öyle canım birde düşünüyor musun? sevgi yok saygı yok aşkı geçtim daha bi arpa boyu yol almadan altınları düşünmeler...sakın ha böyle birine vakit harcama sakınnnn...

daha evlenmeyi nişanlanmayı bırak sevgili moduna girmeden yaptıklarına bak. kalbin niye evet diyor nesine aşık oldun?

e ne güzel işte kararını vermiş uzaklaşmışsın ondan,
benim fikrimi o insanı hayatından çıkar,
o sana kızıyor anneni dinliyorsun diye ama anladığım kadarıyla kendiside annesi seni uygun gördüğü için evlenmek istiyor,
fazla ukala geldi bana tavırları,bak ne güzel mesleğini eline almışsın,yaşında genç diye tahmin ediyorum,
bırak gitsin bence,evlilik içinde acele etme,sabret,aşkı bulursun birgün,
seni gerçekten seven ve sana değer veren biriyle evlen canım

gönül işte aka da konuyor b.k a da..ama aklımı kullanarak hareket etmem lazım sanırım..sizlerin de görüşlerini alayım dedim..bu siteyi uzun süredir takip ediyorum..

2 haftada ne arada konustunuz altinlari tektasi vs ?
cok cok yeni bir iliski fakat evlenme yolunda ilerlersen mutlu olamayacaginin sinyallerini aldim anlattiklarindan...

Hazır kurtulmuşken macera arama bence..

2 hafta da küheylan kesilmiş.. Yüzük takılsa ne bileyim ne olur O şahsiyet..

Sadaka ver , kurtulduğun için

gönül işte aka da konuyor b.k a da..ama aklımı kullanarak hareket etmem lazım sanırım..sizlerin de görüşlerini alayım dedim..bu siteyi uzun süredir takip ediyorum..

benikide öle oldu canim hic bekleme degisir diye olamaz demiyorum ama olmuyor iste bence mantigini dinle mutsuzlugu ömür boyu cekmeye gücün kalmaz kendine yazik edersin

SAÇMALAMAA sana erkek mi yok ? Odun kafa biriyle bir hayat mı sürmek istiyorsun ? Dua et ki adam kendini belli etmiş erkenceden.Yol ver gitsinn

utanmasa siz gelin isteyin beni ailemden bi de başlık parası atıverin şuraya diyecek. ne kadar da bulunmaz hint kumaşı sanıyor kendini. evliliği de ömür boyu bedava seks yapabilmek olarak görür böyle tipler.

iyide sana ilgi gostermeyen birinin nesine asik oldun,herseyden mahrum birakir bu seni nisanda neymis yuzukte neymis diye ilerde herseye ne gerek var der bu...

konacaksa da böyle para manyağı bi b.ka konmasın gönlün bari. bırak gitsin bu senin maaşına da el koyar

çok teşekkürler .

konacaksa da böyle para manyağı bi b.ka konmasın gönlün bari. bırak gitsin bu senin maaşına da el koyar

ben de senin gibi düşündüm..daha 2 hafta olmuş başka konu yokmuş gibi bana düğün nasıl olcak..davetiyeler benim dediğim yere bastırılsın..daha ucuz felan dedi..şaşırdım kaldım..bunları anneme anlatsam bana çok kızar..sizinle paylaşmak beni rahatlattı.iyi ki bu site var..

2 haftada bu kadar öküzlük pesss.. neyse dürüstmüş hiç olmazsa öküzlüğünü saklamamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…