mesajlarına cevap vermiyorum..çok sinirleniyordur eminim..hemen de hazırmışsın ayrılmaya demiş mesajda..
Desin boşver.. Sanki 10 senedir birliktesiniz de, ayrılmışsınız gibi ne o öyleDaha 2 hafta olmuş, hazır olucaksın tabi ayrılmaya..
Bence sen ona bir mesaj at " kafa yapılarımız uymuyor seninle, kusura bakma, kendine başka bir hayırlı kısmet bul" diye.. Sonra da zaman kaybetmeden git annene anlat durumları (tabi en son attığın mesajıda söyle kesin, hatta göster)
canım insan bu kadar rengini belli etmezki yaaa
resmen etegındekı tasları dökmus ben buyum demiş
ve sen hala ne yapayım dıyorsun
kesınlıklee bırak şansı ...cvp bile verme konusmaaa
ben burdaa sinir oldumm sen nasıl hala ikilemdesın analmıyorum
kesın ve nett
konusma
niceleri cıkar karsınaaa ona kalmadın yaa
........
şimdiden hesaplar yapıyor dereyı görmeden pacaları sıvamıs bılee yok altınları bozdurrum falan fılann
ıyyyy tiksindim yaaa
vallahı yazık edersın kendınee..hersey ortada.......
bende kendimden nefret ediyorum..belki düzelir belki ben yanlış anlıyorumdur belki şunu demek istedi belki şöyle belki böyle diye diye 2 hafta geçirdim işte..çok ısrarcı bir şekilde mesaj atıyor..daha yumuşak cümleler felan..pişmanlık var mesajlarında..hani hep belki düzelir denir ya..o yüzden sizlere danıştım..hepiniz sağolun
saol canım biraz da olsa cesaretlendirdin beni
Rica ederim canım.. Hayatının mahvolmaması için 1-2 şey söyledim sadece, aklına yattıysa yardımcı olduysam ne mutlu..
Sana her an ne yapman gerektiğini veya ne yapmaman gerektiğini söyleyen,
Kendi planlar yapıp buna uymaya zorlayan,
Düşüncelerine önem vermeyen,
İşine geldiğini gibi davranan,
Sonra da bir şey olmamış gibi yapan,
2 haftada esareti altına almaya çalışan adamla sırf seviyorum diye devam edeceğini sanmıyorum.
Ki 2 hafta vazgeçmek için zor bir süre değil.
Timsah gözyaşları olabilir, yumuşama.
Bunun içinde yol yakınken dön...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?