aklım hayır kalbim evet diyor..siz ne diyorsunuz

mesajlarına cevap vermiyorum..çok sinirleniyordur eminim..hemen de hazırmışsın ayrılmaya demiş mesajda..

Desin boşver.. Sanki 10 senedir birliktesiniz de, ayrılmışsınız gibi ne o öyle Daha 2 hafta olmuş, hazır olucaksın tabi ayrılmaya..

Bence sen ona bir mesaj at " kafa yapılarımız uymuyor seninle, kusura bakma, kendine başka bir hayırlı kısmet bul" diye.. Sonra da zaman kaybetmeden git annene anlat durumları (tabi en son attığın mesajıda söyle kesin, hatta göster)

saol canım biraz da olsa cesaretlendirdin beni

canım insan bu kadar rengini belli etmezki yaaa
resmen etegındekı tasları dökmus ben buyum demiş

ve sen hala ne yapayım dıyorsun
kesınlıklee bırak şansı ...cvp bile verme konusmaaa

ben burdaa sinir oldumm sen nasıl hala ikilemdesın analmıyorum
kesın ve nett
konusma
niceleri cıkar karsınaaa ona kalmadın yaa
........
şimdiden hesaplar yapıyor dereyı görmeden pacaları sıvamıs bılee yok altınları bozdurrum falan fılann
ıyyyy tiksindim yaaa
vallahı yazık edersın kendınee..hersey ortada.......

kalbin nasıl evet dıyorrr harbıden anlamıyorum yaaa..böyle adamın suratına bakılmaz kı sen sevıyorum dıyorsun

üzüldüm adınaa

Rica ederim canım.. Hayatının mahvolmaması için 1-2 şey söyledim sadece, aklına yattıysa yardımcı olduysam ne mutlu..

benim sinirlendiğim bir konu hem bu kadar şey yaptı ben hep alttan aldım..şimdi bana böyle mesajlar çekmesine tahammül edemiyorum..sanki suçlu benmişim gibi..şeytan diyor aç ağzını yum gözünü..sonradan değmez diyorum..

Sinirli bir erkekle yaşamak çok zor. Evli değilim ama abim çok sinirli. Bazen gerçekten çekilmez oluyor ve çok bunalıyorum.
Velhasıl yol yakınken kurtulmaya bak..

Sana her an ne yapman gerektiğini veya ne yapmaman gerektiğini söyleyen,
Kendi planlar yapıp buna uymaya zorlayan,
Düşüncelerine önem vermeyen,
İşine geldiğini gibi davranan,
Sonra da bir şey olmamış gibi yapan,
2 haftada esareti altına almaya çalışan adamla sırf seviyorum diye devam edeceğini sanmıyorum.
Ki 2 hafta vazgeçmek için zor bir süre değil.
Timsah gözyaşları olabilir, yumuşama.
Bunun içinde yol yakınken dön...

teşekkürler...........

vallahi annesi seni beğenmiş istiyorda aceba beyefendi evlenmek istiyormu zannetmiyorum güzelim.

annen öyle diyorsa doğru diyordur anneler görür onun lafını yabana atma
ayrıca şimdiden sana meyletmeyip senin meyletmeni beklemiş
hayata hep reel bakan biri anladığım nişan,söz törenleri insanın hayatında çok özel anlardır ve tekrarı yoktur
romantik ve duygulu biri değil anlaşılan zor bir tip
bence sende zorlama sevdiği içiçn değilde sanki evlilik işte olsun bitsin muhabbetinde

bu simdiden böyle yapiyorsa evlenince düsünmek bile istemiyorum...
yolun basindayken yol ver gitsin cnm

2 haftalık bi süreç içindesiniz daha yol yakınken bırakın gitsin kimse boşanmak için evlenmiyor herkes mutlu bi yuva kurmak ister ki 2 haftada kafanızı karıştıran sizi üzen bi insandan bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…