aklım hayır kalbim evet diyor..siz ne diyorsunuz

Her şeyi geçtim,bir öğretmen bu kadar mı duyarsız olur yazım kurallarına,noktalama işaretlerine ? :44:

Adama bak iki haftada bu ne tahammülsüzlük nasıl bir özensizlik!
Sanki bi kaç yıllık yıpratıcı bir ilişkiniz olmuş da artık bıkmış gibi!
Bir kaç yıl sonraki tavırlarını hayal etmek istemedim..Kaç kurtul

üzgünüm ama daha 2 hafta olmuş tanışalı huyunu suyunu bilmeden bu muhabbetlere ne diye girdiniz ki

sanki bi hafta sonra düğün olacakta davetiyeyi nerede bastıralım konusu açılmış

boşver gitsin 2 haftada bunlar göremeyecek kadar ne yaşadınız da kalbim evet diyorsunuz

aşk bu mu allah aşkına

eline işini almış, ayakları üzerinde durması gereken genç bir kadının ille de
erkek de erkek deyip taviz vererek ısrarla görüşmesini ve akılla mantık arasında
-bu konuda- kalmasını anlamış değilim..

bunun gibi hödüklerin-başka bir laf bulamadım afedersiniz- burunlarını bu derece havaya
kaldıran " alttan alıcı" kadın politikalarıdır..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de bırak gitsin. böylelerinden çok bulursun.
önemli olan seni üzmeyecek biri. ömrün geçecek. siz 2 haftada ne yaşamışsınız.

heh bak işte. zaten anası beğenmiş ilk seni bu bir avantaj ona göre kafadan, ee çalışan maaşı her ay yatacak özlük hakları saklı memursun ohh miss, ee öğretmensin evin işini gücünü ihmal de etmezsin tamamdır, düğünü davetiyeyi de ucuza kapatır düğünde takılan altınlarla da düğünü bedavaya getirmiş olur zaten tamamdır. ama işte annen sorun. annene düşkün olursan evlendikten sonra maazallah ya annenin sözünü dinlersen de kendini ezdirmezsen ya maaş kartının kaptırmazsan kocana ? baştan önlemini almak lazım diye düşünüyor. tipik şark kurnazı erkek müsveddesi, bu tipler çoğalıyor nerede eskinin babayiğit ekmeğini taştan çıkaran karısını Allah2 ın kendine emaneti olarak gören ve ona göre davranan erkekler.

Evlenmek için neden bu kadar çabalıyorsunuz ki? Mesleğinizde yeni sayılırsınız. Öncelikli hedefiniz mesleğinizi layıkıyla yerine getirmek olsun.
Nasılsa bir gün kalbinizi bir aşk doldurur, kısmetinizdeki insan karşınıza kendiliğinen çıkar
O kendini beğenmişlede iletişiminizi ne kadar çabuk keserseniz o kadar az yara alırsınız..

Tercüman olmuşsun bana.

Son düzenleme:
Bu adamla evlenilir mi ya Yarın öbür gün evlenirken "gelinlik almaya gerek yok, bir kere giyiyorsun, satsan ne para etcek, gel annemin gelinliğini giy" der sana, o potansiyel var yani Boşver güzelim ömrünü böyle bir adamla mı geçircen Allah aşkına..

buna benzer birşey de dedi zaten..kuzenim gelinliğini kendi dikti dedim çok güzel olmuş dedim..o ara kuzenimin düğünü vardı..sen niye dikmiyon dedi..lütfen bana kızıp beni kınamayın..bundan önceki tanıştığım kişi resmen gözümün içine bakıyordu..ne desem yapacak biriydi..gittim buna tosladım işte..ben de zamanında erkek de neymiş felan derdim öyle olmuyormuş..ama neyseki yolun başındayım..iyi ki varsınız..

Ben erkeklerin geneline bir şey demiyorum.. "Erkekte neymiş" olur mu öyle şey hiç, öyle adamlar var sevgilisine karısına gözü gibi bakıyor, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.. Benim lafım senin şu anlattığın adam gibilere.. Toslama filan da olmamış canım, ne ara aşık oldun böyle bir adama aklım almıyor.. Her yönüyle mantıksız bir kere.. 1. daha 2 hafta olmuş tanımıyorsun bile, 2. huyu suyu da iyi değil aşık olucak.. Neyini sevdin 2 hafta da çok mu yakışıklı? Yakışıklı olsa ne yazar böyle hanzo olduktan sonra... Daha 2 hafta geçmiş dediği laflara bak adamın

Hiç uğraşma bu adamla.. Annene her şeyi anlat, sana dediklerini söyle, yapamıcam bu hanzoyla de, bitirin..

(Önceki yazdığından anlamadım, annen evlen mi istiyor yoksa evlenmemeni mi?)

neden acele ediyorsun kaç yaşındasın

o görücü olmadı bu görücüye bakalım bu da olmadı başka görücü yok mu modunda gibi hissettim ben

hemen ilk tanışmada kaptırma kendini demek ki bi ay devam etseydi yataklara düşecektin

aman bi erkek olsunda çamurdan olsun diye olmaz bütün hayatını etkileyecek bi durum bu

bence salla hemen bu adamı yoksa üzücek seni. tam bi oduna benzettim okuduklarımla onu. duygusal romantik olmasını geçtim çok fena bişi bu. altınlar falan düşünceleri çok art niyetli geldi bana canım lütfen kusura bakma

annem olmasını istemiyor..pek gözüm tutmadı felan demişti bana..oldu bittye getirilirmiymiş böyle şeyler dedi ..annemin böyle düşünmesine bile kızdı yani..10 sene görüşsen yine görmek istediğini görürsün dedi..anneme anlatsam bunları 2 hafta niye görüştün diye yüzüme bakmaz benim çok kızar

Kızsın boşver, belki düzelir diye biraz bekledim dedim dersin.. Anlat bak kızar diye anlatmamazlık etme sakın..

Son durum ne?

Yorumum şudur ki; eğer sen bu kişiye ısınsaydın "işte bu adam" deseydin bu başlığı açmazdın. evlenme bence. heves her şeyden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…