ben de senin gibi düşündüm..daha 2 hafta olmuş başka konu yokmuş gibi bana düğün nasıl olcak..davetiyeler benim dediğim yere bastırılsın..daha ucuz felan dedi..şaşırdım kaldım..bunları anneme anlatsam bana çok kızar..sizinle paylaşmak beni rahatlattı.iyi ki bu site var..
eline işini almış, ayakları üzerinde durması gereken genç bir kadının ille de
erkek de erkek deyip taviz vererek ısrarla görüşmesini ve akılla mantık arasında
-bu konuda- kalmasını anlamış değilim..
bunun gibi hödüklerin-başka bir laf bulamadım afedersiniz- burunlarını bu derece havaya
kaldıran " alttan alıcı" kadın politikalarıdır..
Bu adamla evlenilir mi yaYarın öbür gün evlenirken "gelinlik almaya gerek yok, bir kere giyiyorsun, satsan ne para etcek, gel annemin gelinliğini giy" der sana, o potansiyel var yani Boşver güzelim ömrünü böyle bir adamla mı geçircen Allah aşkına..
buna benzer birşey de dedi zaten..kuzenim gelinliğini kendi dikti dedim çok güzel olmuş dedim..o ara kuzenimin düğünü vardı..sen niye dikmiyon dedi..lütfen bana kızıp beni kınamayın..bundan önceki tanıştığım kişi resmen gözümün içine bakıyordu..ne desem yapacak biriydi..gittim buna tosladım işte..ben de zamanında erkek de neymiş felan derdim öyle olmuyormuş..ama neyseki yolun başındayım..iyi ki varsınız..
buna benzer birşey de dedi zaten..kuzenim gelinliğini kendi dikti dedim çok güzel olmuş dedim..o ara kuzenimin düğünü vardı..sen niye dikmiyon dedi..lütfen bana kızıp beni kınamayın..bundan önceki tanıştığım kişi resmen gözümün içine bakıyordu..ne desem yapacak biriydi..gittim buna tosladım işte..ben de zamanında erkek de neymiş felan derdim öyle olmuyormuş..ama neyseki yolun başındayım..iyi ki varsınız..
bence de yol ver.. bu tipler evliliğe iş gibi bakarlar
Ben erkeklerin geneline bir şey demiyorum.. "Erkekte neymiş" olur mu öyle şey hiç, öyle adamlar var sevgilisine karısına gözü gibi bakıyor, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.. Benim lafım senin şu anlattığın adam gibilere.. Toslama filan da olmamış canım, ne ara aşık oldun böyle bir adama aklım almıyor.. Her yönüyle mantıksız bir kere.. 1. daha 2 hafta olmuş tanımıyorsun bile, 2. huyu suyu da iyi değil aşık olucak.. Neyini sevdin 2 hafta da çok mu yakışıklı? Yakışıklı olsa ne yazar böyle hanzo olduktan sonra... Daha 2 hafta geçmiş dediği laflara bak adamın
Hiç uğraşma bu adamla.. Annene her şeyi anlat, sana dediklerini söyle, yapamıcam bu hanzoyla de, bitirin..
(Önceki yazdığından anlamadım, annen evlen mi istiyor yoksa evlenmemeni mi?)
annem olmasını istemiyor..pek gözüm tutmadı felan demişti bana..oldu bittye getirilirmiymiş böyle şeyler dedi ..annemin böyle düşünmesine bile kızdı yani..10 sene görüşsen yine görmek istediğini görürsün dedi..anneme anlatsam bunları 2 hafta niye görüştün diye yüzüme bakmaz benim çok kızar
Kızsın boşver, belki düzelir diye biraz bekledim dedim dersin.. Anlat bak kızar diye anlatmamazlık etme sakın..
Son durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?