aklım hayır kalbim evet diyor..siz ne diyorsunuz

2 haftada kendini belli etmiş boşver aman sakın evlenme. daha ne nasiplerin çıkar para pul değil öenmli olan anlaşmanız. daha şimdiden öyle söylenilirmiymiş. valla benim eşim maddi imkansızlıktan tektaş alamadı ama hala söylüyorum tek istediğim tektaşdı onuda almadın diye hadi kalk alalım diyo o ozamandı geçti hevesim diyorum.

canım mesleğin var işin gücün var sen neden böyle dandik işlerle uğraşıyorsun ki anlamadım.bu adamdan da koca moca olmaz sana.kafana göre birini bulursun inş. ama bu değil ..

arkadaşım belli daha yaşın çok genç niye uğraşasın böyle biriyle.
daha iyi kısmetlerin çıkar hiç uğraşıp güzel kafanı yormaya değmez.
2 haftada ne olduğunu belli eden adamla ömür geçmez canım.
her anlattığın olumsuz en çok da hem adam annesine düşkün hem de senin annene düşkün olmana laf etmiş pes yani.

bunun düşenecek bişeyi yokki, adamla görücü usulü tanışmışsın adam sanki yıllardır evliymişsin gibi davranmaya başlamış, düşün artık bunun böylesi evlenince nasıl olur
Ayyyy düşünmek bile istemiyorummmmm. şimdiden altınları satma hesabı yapması da zaten ayrı bi sorun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…