aklım hayır kalbim evet diyor..siz ne diyorsunuz

2 haftada bu laflar ne ya
sukret gercek yuzunu gordugune canim
telden engelleme listesine al,yeni hat gerekmz

yok ilk başta böyle davranmıyordu..1 , 2 gün sonra değişti..ben alttan aldıkça o daha da coştu...ne yapacağımı bilemedim..birden değişti..yakışıklı geldi ilk zaman yalan değil gönlüm kaydı ama dediğin gibi yakışıklılıkla iş bitmiyormuş

Daha ne desin?Size deger vermedigi o kadar belli ki.
Hem ilgisiz hem saygisiz.

Eminim karsiniza istediginiz gibi hem size hem de evlilige önem veren biri cikacaktir.
Lütfen size deger vermeyen birine deger vermeyin.

heee hepisi salak bi o akilli o adam biraz zor evlenir

Bence bir an önce rest çekmelisin. Sen niye bu kadar üstüne gidip yüz verdin ki. Ne sanıyor o kendini acaba? Çalışan bir bayansın yaşında kaç olursa olsun sen kimseye kalmazsın merak etme. Çok yeni zaten gönlünü kaptırmadan boşver önüne bak derim ben

iki hafta görüştün diye kendini suçlama bence.görüşmesen nereden bilecektin nasıl insan olduğunu?
reddetmek için makul bir süre.
zaten bir iki günde hemen istemiyorum diyemezdin.
adama gelince,fazlasıyla haddini aşmış.temiz bir sopayıda haketmiş kendisi.
tek taştır düğündür davetiyedir,bunları konuşması çok komik.seni tanıdı mı?nasıl bir kızsın,iyimisin kötümüsün anladımı?hemen evleniyor!
adam o kadar sıkılgan hayattan bezmiş bir tip ki evlilik mecburiyet kurtulayım gitsin.askerlik gibi görüyor yani,nerede yaptığın önemli değil yapayımda kurtulayım mantığı.
aklında soru işareti kalmasın.doğru olanı yapmışsın.

Aklın yolu bir, gönder gitsin.
Yalnız bu olayla sınırlı olartak söylemiyorum sana da bir tavsiyem olacak. Böyle konuları annenle paylaşıp ondan fikir yardım alsan bile sevgiline, eşine, nişanlına "Annem böyle diyor." cümlesi ile asla gitme. Bunu erkek de yapsa çok itici oluyor kadın da yapsa çok itici oluyor. Annesinden kopamamış diye eleştirdiğimiz erkeklerin durumuna biz düşmeyelim değil mi? (Bu olay için söylemedim, genel olarak yazdıklarından bu konuda abla uyarısı yapma ihtiyacı hissettim, naçizane.)

ne ruhsuz ne odun biri ya buna ne mantıkla ne kalple evet diyemem ben. zaten kalple evet diyebilmem için romantik ince ruhlu olmalıydı. şaka gibi biri. bir tane düzgün birşey söyle adamda ne buldun ya

yüzünü evlenmeden gördüğün için şürkretmelisin bence bu ne be evlenmeden altın peşinde yok bozdururmuş yok tektaşa ne gerek varmış onun kafaa çokkkk eskilerden kalmış mesleğin elinde daha nice nice insan evlatları bulursun böyle öküzleri anaları az daha yontsun ondan sonra kız baksınlar sanki yıllardır evlisiniz gibi kapris yapmış adam ya

evlenmek çok kutsal bir şey bence ya, 2 haftadır görüştüğünüz üstelik de kendiniz seçmediğiniz görücü usulü tanıştığınız biriyle hemen nasıl oluyor da evlilik düşünebiliyorsunuz aklım almıyor. üstelik bir sene içinde de başkalarıyla evlilik maksadıyla görüşmüştünüz. bazı kadınları anlayamıyorum, evlenmek hayatınızın amacı, ama kimle olduğunun hiç önemi yok sanki? gerçekten anlamak çok zor. 1 kişi de çıkıp 2 haftadır tanıdığın adamla nasıl hemen evlilik kararı alabildin demiyor, ilginç..

çok teşekkür ederim..gerçekten kendimi çok suçluyorum ama dediğin gibi görüşmeseydim nerden bilecektim nasıl insan olduğunu...istemiyorum zaten bu noktadan sonra..tekrardan teşekkür ederim

çok teşekkürler..evet bundan sonra annemin veya bir başkasının söylediklerini karşı tarafa yansıtmıcam..adam bana resmen ezik muamelesi yaptı annemin sözünü tutuyorum diye..ama kendi etti kendi buldu..çok şükür..

bizim apartmanda gün yapılıyor..orda komşular felan bana kısmet çıkarmış bir gün..bunun annesi de ordaymış tesadüf..artık ne dediyse oğluna o günden sonra aşırı bir istek hemen söz keselim felan..ama ben hemen tamam demediğim için, biraz tanıyaalım birbirimizi dediğim için tüm bunlar oldu..hemen evlilik kararı almadım yani..annem de araştıralım iyice nedir nasıl birirdir, sen de iyi tanı dedi bana..ama o aceleye getirmek istediği için bozuldu..

Bence,düşünmeyin bile.Herşeye bir bahane üretmeye başlamış şimdiden.Tektaş satsan para etmez gibi...Tektaş onun olmayacak ki sonuçta şimdiden paranın çok hesabını yapacağa benziyor.İlerde daha çok sorun çıkaracak birisi gibi.:26:

hepsi salaktı ne demek ya
canım iyi kurtulmuşsun.böyleleri hatayı kendinden çok çevresinde arar
bide seni suçlu çıkartırdı.delir dur artık

cok sevindim doğru kararı vermissiniz kesinlikle arkanıza bakmadan kacın bu adamdan. mutlulukklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…