aklım hayır kalbim evet diyor..siz ne diyorsunuz

Öküzün tripliside hiç çekilmiyor canım... Bence içinde daha neler var ki 2 haftada bu kadarı pörtlemiş. İnsanlar ya aşk evliliği yapar, ya mantık evliliği. Siz evlenirseniz "ben n'aaaptım evliliği" olacak. Buradan öyle görünüyor.

Durumlar ne? Konuştun mu canım?

mesaj çektim..bu iş burda bitti, Allah yolunu açık etsin, senden bana benden sana eş olmaz dedim..karşılığında birşeyler yazmış neden böyle yapıyorsun felan filan..tel.i kapattım ben de..hattı mı yenilicem çok rahatsız ederse..yaptığım hatanın farkındaydım aslında ama sizlerin fikirleriyle bu daha da netleşti..şimdi geride kalan 2 hafta da neden hep alttan aldım diye hayıflanıyorum..pişmanlığım inşallah geçer yoksa işim zor..hepinize teşekkürler..

İyi yapmışsın, hiç üzülme elbet geçer Annenle de konuş, bilsin o da ..

Ne yapmaya mı çalışıyor?

Size şimdiden deger vermiyor, ilerde hiç vermez.

Bir de anladıgım kadarıyla annesinin zoruyla sizinle görüşmüş.
Aslında kendisi istemiyor.
O nedenle de böyle davranıyor.

Dertsiz başına dert alma boşuna...

Son düzenleme:

Bu pişmanlık ilerde yerini "iyi ki anlamışım"a bırakacak. Yeni bir tecrübe edindiniz, böyle bakın.

daha önce evlenip bosanmis mi, yazinda daha önce bunlari yasadigi icin diye belirtmissinde.

allahin sevdigi kuluymussun biliyorsun dimi , bildigimiz odun ya bu

ayrılmakla doğru kararı vermişsin bencedaha yolun başında bu kadar ilgisiz umursamaz ve sinirli olan bir erkek ilerde daha da çekilmez olurdu sakın kararından dönme canım

Şimdiden altın para muhabbeti yapan bir adam ilerde neler yapar?
Lütfen acele etmeyin lütfen ani kararlar vermeyin ...

en doğrusunu yapmışsın canım..balık baştan kokar.buda öyle olmuş..yolver gitsin.

Daha 2 hafta olmuş ve sana karşı ılımlı davranmıyor anladığım kadarıyla..
Arkadaşım görücü usulü nişanlandı aynı anlattığın gibi biriyle, baktı ki olmaz bununla 1 haftada attı nişanı ki sen nişanlı bile değilsin..
Aklını dinle sevgili meslekdaşımmm

Yol ver gitsin diyenlere canı gönülden katılıyorum.
15 günde cıvıtan birinden hayır gelmez. Karşınızdaki insn egoistin teki.
Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.

Yol ver gitsin diyenlere canı gönülden katılıyorum.
15 günde cıvıtan birinden hayır gelmez. Karşınızdaki insn egoistin teki.
Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.

gerçekten çok bencildi ..nasıl katlandım nasıl kör oldum kendimi affetmem zaman alacak sanırım

canım arkadaşının nişanlandığı kişi neler yapmış nasıl davranmış örnek verebilir misin..ben direkten döndüm galiba..arkadaşın için de hayırlısı olsun..o da yol yakınken kurtulmuş

Demiştin ya çok sinirli olduğunu söylüyorlar diye, bu çocuk da öyleymiş hatta tedavi de görüyormuş
Başlarda anlamamış arkadaşım ama sonra sonra sinirli tavırlarıyla anlamış ve valla hiç de takmadı kafasına..
2 ay sonra nişanlandı başkasıyla şimdi de evlendi ve maşallahhhhh o kadar çok mutlu ki :)
Kalbinin üstesinden gelirsin bence bak 1 yıllık öğretmenmişsin daha.. Biraz paranı kazan gez toz acel etme bence

daha önce evlenip bosanmis mi, yazinda daha önce bunlari yasadigi icin diye belirtmissinde.

allahin sevdigi kuluymussun biliyorsun dimi , bildigimiz odun ya bu

kız arkadaşı olmuş daha önce..olmamış ayrılmışlar..bide şöyle bişey var..neden olmadı diye sordum..hepsi salaktı dedi..kim bilir benim için neler dicek..ama ne derse desin ben rabbime şükrediyorum benim gözümü açtığı için..ondan kurtulduğum için çok şükretmem lazım..

teşekkürler canım...bana hep yakışıklılığını felan dile getiriyordu..kızlar teklif ediyormuş, yüz vermediği kişiler buna çamur atıyormuş felan..gencim yakışıklıyım normaldir felan diyordu..Allah ım aklıma geldikçe çıldırıcam ya...

Ayyy çok mu yakışıklıymışşş yoksa sen bunun tipine mi takmıştın? Valla canım yakışıklılık tip boy pos hiç karın doyurmuyor..
Gitsin peşinde koşan kızlarla takılsın egomanyak adam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…