Durumlar ne? Konuştun mu canım?
mesaj çektim..bu iş burda bitti, Allah yolunu açık etsin, senden bana benden sana eş olmaz dedim..karşılığında birşeyler yazmış neden böyle yapıyorsun felan filan..tel.i kapattım ben de..hattı mı yenilicem çok rahatsız ederse..yaptığım hatanın farkındaydım aslında ama sizlerin fikirleriyle bu daha da netleşti..şimdi geride kalan 2 hafta da neden hep alttan aldım diye hayıflanıyorum..pişmanlığım inşallah geçer yoksa işim zor..hepinize teşekkürler..
kızlar ben bir yıllık öğretmenim..bu bir sene içinde bir kaç kişiyle evlenme niyetiyle görüştüm..en son görücü usulüyle biriyle tanıştım..2 hafta görüştük..karşı taraf biraz sinirli bir tip..annesi beni çok beğenmiş...galiba biraz da o yüden annesinin dediği biriyle evlenmek istiyor..çünkü daha önceki girişimi başarısız olmuş..biz 2 hafta görüştük..ben biraz fazla yüz verdim sanırım..bu birgün akşam dışardaydı arkadaşlarıyla..gel msn de konuşalım dedim..gelemem dedi..biraz ısrar ettim..geldi..ısrar ettiğim için bana kızdı..bende birdaha asla umursamam o zaman dedim..o zaman sen bitersin dedi bana..şaşırdım..2 hafta oldu daha görüşeli bana böyle söyledi..konuşmalarımızda nişan da neymiş..o neymiş şu neymiş..olmasada olur fln dedi..evlilik sanki onun için özelliğini kaybetmiş gibi hissettim..tek isteği kendiyle ilgilenmem..tek taş da neymiş..bozdursan para etmez felan dedi..ben istemedeim konu açıldı o an dedi..altınları bozdurmayı düşünüyormuş evlenince..ailemin tek çocuğuyum..kimseye anlatamıyorum..annem bırak gitsin diyor..annemin sözünü tutan bir insan olduğumu biliyor ve bunu kullanığp bana baskı yapıyor..bu yaşa gelmişsin kendi kararlarını veremiyor musun diyor..daha yazacak şeylerim var ..içim dolu..bana bir akıl verin..annem biraz düşünelim araştıralım felan dedi diye kızıyor..hemen nişan felan olsun diyor..farklı bir şehirde çalışıyor..gel hafta sonları felan dedim gelemem dedi..annem hemen olmaz dedi diye en son konuşmamızda ya şimdi ya hiç dedi..bende güle güle dedim..sonradan pişman olmuş şimdi arıyor açmıyorum..ne yapmaya çalışıyor..arkadaşları sinirli biri olduğunu söylüyormuş..sizler ne diyorsunuz..ne yapayım?
mesaj çektim..bu iş burda bitti, Allah yolunu açık etsin, senden bana benden sana eş olmaz dedim..karşılığında birşeyler yazmış neden böyle yapıyorsun felan filan..tel.i kapattım ben de..hattı mı yenilicem çok rahatsız ederse..yaptığım hatanın farkındaydım aslında ama sizlerin fikirleriyle bu daha da netleşti..şimdi geride kalan 2 hafta da neden hep alttan aldım diye hayıflanıyorum..pişmanlığım inşallah geçer yoksa işim zor..hepinize teşekkürler..
Yol ver gitsin diyenlere canı gönülden katılıyorum.
15 günde cıvıtan birinden hayır gelmez. Karşınızdaki insn egoistin teki.
Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.
Daha 2 hafta olmuş ve sana karşı ılımlı davranmıyor anladığım kadarıyla..
Arkadaşım görücü usulü nişanlandı aynı anlattığın gibi biriyle, baktı ki olmaz bununla 1 haftada attı nişanı ki sen nişanlı bile değilsin..
Aklını dinle sevgili meslekdaşımmm
daha önce evlenip bosanmis mi, yazinda daha önce bunlari yasadigi icin diye belirtmissinde.
allahin sevdigi kuluymussun biliyorsun dimi , bildigimiz odun ya bu
Demiştin ya çok sinirli olduğunu söylüyorlar diye, bu çocuk da öyleymiş hatta tedavi de görüyormuş
Başlarda anlamamış arkadaşım ama sonra sonra sinirli tavırlarıyla anlamış ve valla hiç de takmadı kafasına..
2 ay sonra nişanlandı başkasıyla şimdi de evlendi ve maşallahhhhh o kadar çok mutlu ki :)
Kalbinin üstesinden gelirsin bence bak 1 yıllık öğretmenmişsin daha.. Biraz paranı kazan gez toz acel etme bence
Bu pişmanlık ilerde yerini "iyi ki anlamışım"a bırakacak. Yeni bir tecrübe edindiniz, böyle bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?