• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım hep karışık..

Hare Frankie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
274
320
33
Merhaba kizlar. 2 yillik bi iliskim var. Ayni evde yasiyor sayiliriz. Ailesiyle kalmak istemiyor surekli benim evimdeyiz. Ogrenci olmama ragmen yemegini temizligini hicbiseyini eksik etmiyorum. Ama tam bir oyun bagimlisi hicbir konuda bana yardimci olmuyor. Ne yapsam bilgisayari acip biseyler yapma ihtiyaci hissediyor. Bu sene mezun oluyoruz ama evliligin konusu hicbir sekilde gecmiyor. Hep gecistiriyor. Beni sevdigine eminim ama aklim hep karisik sizce ne yapmaliyim?

Evini rahat bulmuş, kamp kurmuş işte. Sevmiyor demiyorum ama oranın kendi evi olmadığının farkında. Ben senin yerinde olsam düzenli taşınmasını, kiraya faturalara ortak olmasını öneririm. Bakalım o zaman ne yapacak. Beraber yaşamak esas sorumluluk paylaşıldığı zaman başlıyor.

İlk iş evden atmalısın.hem bekar hem evli hayatı yaşıyor adam.Bu rahatlığı dünyada başka yerde bulamaz.Sorumluluk yok kafa rahat ,oh mis gibi.
Onu gitmek istemediği evine postala bak nasıl evlenelim diye gelecek.

Oyun bağimliliği korkunç bir şey. Daha da ilerlemeden önünü alman lazim. Eşimle sevgiliyken birlikte yaşiyorduk. Ev arkadaşlarimizdan biri gece gunduz oyun oynardi. Çocuğun odasina girip çiktiktan sonra kendimi dezenfekte etmek isterdim:)) o kadar kopuktu hayattan.

Nasil yaparsin bilmiyorum ama başka seylere yonlendir. Sana yardim etmesini filan sagla. Hiç o işiği goremiyorsan da sen bilirsin ne yapacagini:)

kendini kullandırdıgını görüyorum ben. adam evde rahat edemıyor sende rahat edıyor bıldıgın. ne ala memleket!

Adamdaki keyif paşada yok bacım nie evlenmek istesin.
Yalnız siz uzaklaştırırsanz sudan çıkmış balık edasıyla evlenelim dicektir eminim :)

hem nedır böyle bı adamla evlenme isteği? evlenınce ne olacak? sonra kocam benımle ılgılenmıyor yardım etmıyor yok oyun oynuyor konuları açarsınız. adamın bır elı yagda bır elı bagda. sizi anlayamıyorum. erkek mı kalmadı şunları tepenıze çıkarıyorsunuz.

Böyle sorumsuz,yilisik,oyun bağımlısı biriyle hala evlenmeyimi dusunuyorsunuz!!
Sizle niye evlendinki siz ona evlenmeden zaten hanimligini yapıp bütün yükü de omuzlariniza almissiniz.
Daha simdiden böyle sorumsuz birini evlence düşünemiyorum bile!

Evli olmadıgın halde evli sorunu yasıyosun niye yani ozaman evliligin heycanıda kalmıyo aynı evde kalmak falan bence bekar günlerinin tadını cıkar gençliginin tadını cıkar hayatını yasa eminim daha cok gencsin suan senin bunları düşünmüyo olmam lazım tani yinede karar senin

O da ogrenci ve maddi durumu belli bu durumda. Ailesiyle ayni sehirde oldugu icin ailesi fazladan para da vermiyor. Ben biraz anne ruhluyum sanirim o yuzden rahat. Ailemle hep sorunlarim vardi hem annelil hem babalik yapti bu iki yilda hakkini yiyemem ama hep eksik biseyler. Ne kadar daha fedakar olabilirim kendime harcamayip onu mutlu ederim bilmiyorum. Olacagi varsa evlilik hersey olur konusmak sacma diyor hep.

Söylemeden geçemiycem,
Bu en güzel en değerli yıllarınıza
Nasıl kıyıp böyle ilişkileri sırtlanıyorsunuz?
Kimseye annelik yapmayın.
Gezin,eğlenin, sevgili olun,geleceğinize hedefler koyun.
Tek motivasyonunuz evlilik olmasın lütfen :21:

hem nedır böyle bı adamla evlenme isteği? evlenınce ne olacak? sonra kocam benımle ılgılenmıyor yardım etmıyor yok oyun oynuyor konuları açarsınız. adamın bır elı yagda bır elı bagda. sizi anlayamıyorum. erkek mı kalmadı şunları tepenıze çıkarıyorsunuz.
Hakli olabilirsiniz.

Derdiniz varken yanınızda olduysa her seven her sevgili böyle olmalı. Analık babalık yaptı demeyin bu kadar anlam yüklemeyin ne olur.. asıl siz analık yapıyorsunuz cocuk tv başında siz is yapıyorsunuz. Genç okuyan bir kız bunlarla kendini yipratinca çok üzülüyorum. Ne erken bunlar için. . Not. Oyun bağımlısı eşini terkeden 1 yıllık evli tanıdığım var şu an yazdıklarınız onun için boşanmaya vardı. İyi düşünün.

Back
X