- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.413
- 798
Gecimsiz de olsalar, siz sonucta onlari bir yere davet etmissiniz. İkeada ne var belli,alir koyarsiniz masaya ister yesinler ister yemesinler. Siz almak icin kalkmasaniz da esiniz kalkip alabilir. Siz soylersiniz kalk al diye alir. Sıklık onemli degil,sonucta cocugu onlara birakmissiniz,pasta da yedirebilirler. Esiniz de biraksa pastaneye bunun bir onemi yok,cocugunuz sizinle kalsa o pastayi yememis olurdu. Benim anlam veremedigim nokta hem cocuklari birilerine emanet etmek hem de o kisilerin baktigi sekli begenmemek ve elestirmek.Cevap vereyim öncelikle kv ve kp normal insanlardan değil çok geçimsizler
Bugün ak dediklerine yarın kara derler, bugün bunu yemem der akşama onu yiyip aman nolmuş diyen insanlar.
Yoksa neden almayalım onlara da yani kendi oğulları bile almadı beğenmezler diye
Ben ayda yılda bir gidiyorum kv kp yani biz her yere kızımla gidiyoruz onlara atayım rahat rahat gezeyim gibi bir durum yok yani.
O an almaya gidemezdim çünkü kızımın kahvaltısını yaptırıyordum zaten dedesi babaannesi geldi diye heyecanlıydı bir an önce yedireyim onlarla oynasın diye düşünmüştüm. Durum öyle gelişti yoksa neden kalkıp almayayım. Ama insanın önünden de tabak alınmaz yani.
Bu arada postalasam alın çocuğu gidin derim eşim bıraktı kafeye benim kahvaltım bile bitmemişti bekleyemediler çünkü kp dayanamadı daha fazla, ben birlikte gezeriz diye düşünmüştüm ama kayınpeder sigara komasına girdi.
İnsanlar gecimsizdir veya gecimlidir onemli degil. Kendi anne babaniz olsaydi, kalk al mi diyecektiniz? Veya esiniz boyle deseydi yanlis bulmayacak miydiniz? Kpin onunuzdeki tabagi alip yemesi bir yanlissa sizin veya esinizin davet ettigi insanlara kalkin kendiniz alin demesi iki yanlis.