aklımdan çıkaramıyorum

Öyle olsa "Cadde kızı" diye tabir ettiğimiz kızların mütemadiyen terk edilmesi gerekirdi "yaneee" : )

ama yine de bana tuhaf geldi yahu siz içinizden şu erkek olsa da sinema da öpüşsek diye düşündünüz mü hiç ?
şahsen bi an bile aklıma gelmedi sevgili olmadan önce
halbuki libidom tavandır hep

ilahi sen :)) sesli güldüm bu yoruma birimde herkes bana baktı :)))

yeni nesil mi hızlı ilerliyor bizim kuşak mı saftirikti, yoksa konu sahibi mi yaşıtlarından önde çözemedim.

günlük hayatımda sürekli falanlı konuştuğumu nereden çıkardınız? beni tanıyor musunuz ki? burası bir forum sitesi sonuçta. nasihatınız için teşekkür ederim ancak hitap ve üslup konusunda nasihata ihtiyaç duyduğumu düşünmüyorum.

Bazilariniz hangi dunyada yasiyosunuz merak ediyorum erkege bakinca akla cinsellik gelmesine sasirmak nedir ya? Sizi leylekler mi getirdi zannediyosunuz acaba hala gidin bi hormon testi yaptirin siz en iyisi.

küfür edecegimi nerde çıkardın ? fesatlık böyle bişi heralde

ne amaçla yazdın o zaman? geldin konuyu amacından saptırdın zaten. ben burda hoşlanmışım seviyorum acı çekiyorum diyorum sen gelmişsin kızlar erkeklere karşı cinsel istek nasıl duyar diyorsun. böyle bi isteğim yok şu an o çocuğa karşı. kaldı ki olsaydı da sorun olmazdı ayrıca mesele bu değil.

konuyu saptıran sensin önceki yorumlarda ne amaçla yazdıgımın açıklamasını yaptım zaten kii ben bu yorumu yaptıktan sonra konu ilerledi sonradan herkesin msjını tek tek alıntılama gergi duyan sensin
konu açıyosan her tür yoruma da açık olacakın

forum kurallarının engellediği şeyler belli sonuçta di mi canım :))

forum kurallarını tam anlamıyla bilmiyosun demekki cınım
böyle karşılıklı polemiğe girmekte ceza sebebi mesela
böyle gereksiz bi mevzu içinde tartışmaya girmeye degmez
o yüzden çav bella

forum kurallarını tam anlamıyla bilmiyosun demekki cınım
böyle karşılıklı polemiğe girmekte ceza sebebi mesela
böyle gereksiz bi mevzu içinde tartışmaya girmeye degmez
o yüzden çav bella

o yazdığından ne anlaşıldığı o kadar açık ki hala çevirmeye çalışıyosun kıvrak zekana hayran kaldım doğrusu

Hanımlar araya girmek gibi olmasın ama (hiçbirinizi tanımıyorum bu arada onu belirteyim), besbelli anlaşamayacaksınız ve somut bir konu üzerinden gitmiyor tartışma. Bence iki taraf da boşversin, böyle sayfalarca uzar bu yoksa : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…