- Konu Sahibi unforgettable9
-
Yazıosun yanlış bir kullanımdır,gelecekte yaşamayın günümüzde yaşayın.Ayrıca konu sahibinin derdini anlatırken fazla falan kullanması,Türkçe'yi yanlış kullandığını göstermez,konuşma tarzının bu olduğunu gösterir.Konu sahibinin bir kelimeyi fazla kullanmasına takılıp,dilimizi yıpratan hatalardan birini yaparak eleştirmeniz beni çok güldürdü.Zaten normalde böyle yazmış olsanız kimsenin tuhafına gitmezdi,ama birini dili yanlış kullanmak konusunda eleştirmeyi biliyorsanız,-yor ekini -io olarak kullanmamayı da bilin.Evet dil değişir,50 yıl sonra yazıyorsun'a yazıorsun diyebiliriz ama 2014 yılında diyorsun yerine diorsun yazmak,Türkçe'yi doğru kullanamamaktır,üzgünüm...
NOT:Kimse falan kelimesini fazla kullanıyor diye 1 haftada sevgilisinden soğumaz.
ama yine de bana tuhaf geldi yahusiz içinizden şu erkek olsa da sinema da öpüşsek diye düşündünüz mü hiç ?
şahsen bi an bile aklıma gelmedi sevgili olmadan önce
halbuki libidom tavandır hep
yeni nesil mi hızlı ilerliyor bizim kuşak mı saftirikti, yoksa konu sahibi mi yaşıtlarından önde çözemedim.
"yazıosun" yanlış bir kullanım değildir... en az çaba kanununa göre diller yıllar içinde evrilir ve erir... insanlar en az çabayla en çok kelime kullanmaya meyillidir... bu yüzden bundan 800 yıl önce "yazatururmen" derken şimdi evrile evrile "yazıyorum" denmeye başlamıştır...ve artık nette ve telefonda kullanılmaya başlanan "r" harfinin atılımı da çok değil bir 50 yıl içinde ders kitapları, gazeteler gibi her alanda gerçekleşecektir.... evet burası edebiyat forumu değil ama siz de 20 yaşında bir yetişkinsiniz... "bir lisan,bir insan" derler... siz çocuğa da böyle "falan"lı konuşursanız ileride "sevgilim benden 1 haftada neden soğudu" başlıklı konular açmanız muhtemel.... çünkü insanlar düzgün konuşan insanlardan etkilenmeye meyillidirler... bankaların çağrı merkezlerindeki kişilerin ses tonunu hatırlayın ve bu yazdıklarımı lütfen ukalalık ya da tartışma vesilesi olarak değil "iyi niyetli bir nasihat" olarak algılayın.:)
erkege bakıp cinsellik düşünen kadını da ilk defa duydum hemde yaş 19 hey maşallah
mevye sebzeye bakarak mı cinsellik düşünüyolarmış?
evet meyve sebzeyle zevk alanlar da var meşrebine göre değişir
heteroseksüel birinin karşı cinsine karşı istek duymasını hiç duymamış olup meyve sebzeyle zevk alanları normal karşılamak ilginç geldi
Akla cinsellik gelmesini tuhaf karsilayan birinin forum kurallari olmasa kufur edecegini ima etmesi de cok iyiymis :)
küfür edecegimi nerde çıkardın ? fesatlık böyle bişi heralde
forum kurallarının engellediği şeyler belli sonuçta di mi canım :))küfür edecegimi nerde çıkardın ? fesatlık böyle bişi heralde
ne amaçla yazdın o zaman? geldin konuyu amacından saptırdın zaten. ben burda hoşlanmışım seviyorum acı çekiyorum diyorum sen gelmişsin kızlar erkeklere karşı cinsel istek nasıl duyar diyorsun. böyle bi isteğim yok şu an o çocuğa karşı. kaldı ki olsaydı da sorun olmazdı ayrıca mesele bu değil.
forum kurallarının engellediği şeyler belli sonuçta di mi canım :))
forum kurallarını tam anlamıyla bilmiyosun demekki cınım
böyle karşılıklı polemiğe girmekte ceza sebebi mesela
böyle gereksiz bi mevzu içinde tartışmaya girmeye degmez
o yüzden çav bella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?