Aklımdan çıkmıyor

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam kızlar .. Direk konuya girmek istiyorum ben kılo alamıyorum ne kadar ugrassamda alamıyorum kan degerlerım hersey normal.. Diyetisyene de gıttım liste verdi onada uyamıyorum hıcbı şekilde.. Neyse yakında annemlere memlekete gidecem 15 gun civarı ve esım dedi annene soyle sana kılo aldırsın begenmıyorum dedı. Bende senin aldıramadıgını annem nasıl aldırsın dedım. Cunku cok sukur yedıgım onumde yemediğim arkamda esım eksık etmez ama ben alamıyorum. Kalbim cok kırıldı o şaka yaptı belkı gulerek dedı ama benı zaafımdan vurdu ben napcam bilmiyorum 1.58 boyunda 45 kıloyum

Diyetisyenin listesine neden uyamıyorsunuz?

Diyetisyenin listesine neden uyamıyorsunuz?
1 yasında bebegım var gece cok gec yatıyor sabah erken kalkamıyorum ve lısteye gore mutfaktayım sureklı ama ben cocukla gunluk yemeğimi zor yapıyorum vakıt yok ogle yemegıne falan

1 yasında bebegım var gece cok gec yatıyor sabah erken kalkamıyorum ve lısteye gore mutfaktayım sureklı ama ben cocukla gunluk yemeğimi zor yapıyorum vakıt yok ogle yemegıne falan
Ne tür yemekler yiyin diyor ki? Çocuğunuza öğle yemeği yedirmiyor musunuz onunla beraber yiyin.

Ya
Ne tür yemekler yiyin diyor ki? Çocuğunuza öğle yemeği yedirmiyor musunuz onunla beraber yiyin.
Yiyor ama ona aksamdan kalan yediriyorum yenı yapmıyorum ki diyetisyen corba salata tavuk et yada baklagıl yazmıs ama lısteye saatı saatıne uyamıyorum inanın kı cocuk olunca cok farklı cop saatınde cop çıkaramadıgım oluyo kaldıkı yemek

Bende senle aynı kilodayım hatta daha düşük . Annem 26 sene bana kilo aldırmadı kocam nasıl aldırsın . Millet tuce evlendi ya kilo almış mı diyorlarmış anneme . Annemde ben 26 sene aldıramadım damat nasıl aldırsın diyormuş. Valla ben halimden memnunum bünye meselesi almam yani . Birşeye moralim bozulsa yemek yemiyorum mesela eşimle 3 aydır görev nedeni ile ayrı yaşıyoruz anneme geldim ağlayıp zırlayıp oturuyorum bu durumda kilo vermediğime şükür etmek lazım . Diyetisyen günde 2000 kalori Alman lazım ki kilo alasın dedi bende yemiyorum almıyorum doğal olarak Eşinde boş konuşmuş resmen sinir oldum

Ya canım bende memnundum hep zayıftım hamıle ıken aldım cok yakıstı dedı herkes bayıldı dogumdan sonra buhar oldu kilolar esımde o halımı begenmıs olsa gerek onceden hıc demedı yanı zayıf gordu zayif begendı sizi de Allah kavustursun ınsallah

Eşimde çok zayıftı evlenirken 65 kılo 175boyundaydı sımdı 75 76..Bilmiyorum nasıl alayım ben kilo sasırdım kaldım

Üff öyle özellikle almaya çalışınca olmuyor boşuna çabalama birde doğum yapmışsın kilo üzerinde durmamış bile

Üff öyle özellikle almaya çalışınca olmuyor boşuna çabalama birde doğum yapmışsın kilo üzerinde durmamış bile
Zaten kafaya takmıştım bunu bu lafta ıcıme oturdu şimdi.. Evet alayım denince alınmıyor malesef

Zaten kafaya takmıştım bunu bu lafta ıcıme oturdu şimdi.. Evet alayım denince alınmıyor malesef
Kelin ilacı olsa başına sürermiş ben çabalamıyorum iyiyim böyle yapacak birşey yok. Zaten ben başladığım bir işi de tamamlayamıyorum . O yüzden kilo da alamıyorum

Kelin ilacı olsa başına sürermiş ben çabalamıyorum iyiyim böyle yapacak birşey yok. Zaten ben başladığım bir işi de tamamlayamıyorum . O yüzden kilo da alamıyorum
Haklısın bu boyle gıdecek bende kafama taktıgımla kalırım

ben 27 yasina kadar 45 kiloydum.Benim boyum da 156.Oldukca da iyi yerdim.Daha sonralari kilo almaya basladim.31 yasimda 52 kiloya ciktim.Sonra da 58 olunca bu seferde kilo vermek istedim.Neyse ki ise girince yine 52 oldum.Hamilelikten sonra 58 de kaldim.Ama istahim aciktir.Spor da yapiyorum bedenen cok yorucu isim var.Spordan sonra kaslanmaya basladim fakat 58`den asagi inemiyorum.Bu arada hic diyet yapmadim hayatimda.Demek istedigim hic takmayin alinca da vermek zor.Metobolizmanizla alakalidir.Zayif olmak güzel niye takiyorsunuz ki.

İnsanlar oyle demıyor ınanınkı cok zayıfsın kılo al dıyolat hep sonunda esım de dedı .. Annem falan da 30 dan sonra kılo almıs ama ıste bı kere takıldı kafama esım demeseydı neysede

ben de 25 yaşıma kadar 48 kiloydum, boyum 1.69-1.70. Hiç de şikayetçi değildim. (15-16 yaşlarında 42-44 kiloydum, o zaman çok kilo almaya çalışmıştım, olmadı)
Sonra 27-30 döneminde 50-52 oldum. Hamile kaldım, aldığım kiloyu verdim vs
Ve gerçekten çok yerim.
Ne olduysa 2. çocuktan sonra oldu (
İkinci çocuktan sonra (şu an 6 yasında) acayip tatlı yemeye başladım (
Şu an 43 yasındayım ve 6 aydır 60-61 kiloyum (( ve veremiyorum çünkü boğazımı tutamıyorum (( almıyorum ama veremiyorum da ((
Zamanla metabolizma da gerçekten yavaşlıyor. Ben hayatımı hep zayıf geçirdiğim için, normalde 1.69 boya 61 kilo çok fazla olmamasına rağmen ve vücudum orantılı olmasına rağmen görüntüm gözüme hoş gelmiyor, çok kilolu hissediyorum moralim bozuluyor ((
Bence çok da zorlama kilo almak için.

163e 48 kiloydum evlenirken ve çok da mutluydum, umarım Doğumdan sonra da sağlıcakla o kiloya geri düşerim.
Boyunuza göre kilonuz gayet normal geldi bana. Aşırı zayıf değilsiniz yani.

Eşiniz saçmalamış ama kırmak için söylediğini sanmıyorum çok takılmayın.
Bol tatlı, yağlı yiyecekler, hamur işi, kızartma vs.. Bol bol yemeyi deneyin belki işe yarar öyle sebze tavuk vs ile olacağını sanmıyorum ben kiloluyum bunları çok sevdiğim için :)

Esinin oyle konusmasi cok sinir bozucu.Ismarlama kilo alip verinilmiyor maalesef deseydin hatta bende tam tersi olabiliyor.

Yani zorlamıyorum kı ben ama bı arkadasım var o demıstı cok zayıfsın esın bıse demıyo mu falan bende yok dedım ma esım bugun deyınce gercekten dedım begenmıyo benı insanın aklına hersey gelıyo.. Severek evlendik ben hep bu kılodaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…