Aklımdan çıkmıyor

163e 48 kiloydum evlenirken ve çok da mutluydum, umarım Doğumdan sonra da sağlıcakla o kiloya geri düşerim.
Boyunuza göre kilonuz gayet normal geldi bana. Aşırı zayıf değilsiniz yani.
36 beden ıste :) dogumdan sonra 52 53 tum cok ıyıydı ama kalmıyo kı

Şakaya vurdu zaten de ben bu aralar kiloya taktım oda oyle deyınce canım sıkıldı surat bıle yaptım hattta:) yani herseyı yıyoruz aslında esım alıyo gayette ben alamıyorum

Bence bünye meselesi. Ben gerçekten normal bir insanın yediğinden çok daha fazla yiyorum, ama almıyorum. Gece de yiyorum, yağlı da yiyorum, birşey olmuyor. Hatta işime geliyor. Bence sende dert etme ki anormal bir zayıflığın yok.

o kadar da abartı değil,aynı kilo ve boydayız ben gayet memnunum.Ha iki üç kilo alsam yüzüm daha iyi toparlanacak biliyorum ama çokta dert değil. Boyumuz kısa olduğu için normal bence .Ama illa kilo alacağım diyorsanız kilo aldıran sütler var ben de baya işe yarıyor tavsiye ederim.

:) ah canım buda psikolojik bı baskı yasayan bilir kımısı bu kız dogurdu yine zayıf der kımısı yedıgın nereye gıdıyo der der oglu der

Insan hayatinin neresinde o baski yok ki siz bakmayin elalem hep konusur siz nasil mutluysaniz bu kimseyi ilgilendirmez kulaklari tikamak gerek ha siz de almak istiosaniz artik dr larla olur insallah

İnsanlar oyle demıyor ınanınkı cok zayıfsın kılo al dıyolat hep sonunda esım de dedı .. Annem falan da 30 dan sonra kılo almıs ama ıste bı kere takıldı kafama esım demeseydı neysede
Işte bunlar hep kıskançlık.. Sağlığınız yerindeyse hiç uğraşmayın derim. Bi yaştan sonra kemik üzerine binen yük arttıkça ağrı da artar. 159 boyunda 55-56 kiloyum. Kilo yönünden sıkıntım yok ama vücut analizim yağ yüzdemin çok fazla kas oranımın ve kemik yoğunluğumun düşük olduğunu ortaya koydu. Analizi yapan biraz fazla kilomda ağrılar yaşayacağımı söyledi ki doğumun ertesinde kilolarımla bu ağrıları da epey yaşadım biliyorum. Şimdi derdim kilom aynı kalsa da yağ oranını düşürüp kemikleri güçlendirmek. Yolunu arıyorum.

Saglık acısından sorun yok cok şukur.. Esımın tarafı baya kılolu onlarda dıyo zayıfsın zayıfsın az kılo al bılmem ne.. Yani bunun benim için sorun olacagını hıc sanmazdım okuldayken 36 beden populerdı cunku :)

Insan hayatinin neresinde o baski yok ki siz bakmayin elalem hep konusur siz nasil mutluysaniz bu kimseyi ilgilendirmez kulaklari tikamak gerek ha siz de almak istiosaniz artik dr larla olur insallah
Bu baskıdan oturu evet almak istiyorum doktor da liste verdı uyamadım ıste :) yanı kulak tıkamaya calısmam lazım

Yanı ben de her zaman yerım kılo sorunu olmadıgı ıcın, mıdemıde rahatsız etmez yerım.. Ama demekkı alamıyorum zorlamamak lazım. Eşim üzdü beni

Amaaan hiiç takma onları hepsi kilolu falan ya çekememişlerdir. Yani evet biraz kilo alınca çok iyi oluyor yüz toparlanıyor falan, bunun için sana dediğim sütü al özelden yazıyorum adını .

Boy kilo orantılı bence yani çok uzun da değilsin ki sırıtmaz 45 kilo .
Şükretmesi lazım Yani kilonu korumuşsun . Koca popolu, yağlı bir vücutmu istiyormuş .

Kilolu olup veremeyen insan profiline haksızlık ama bu
Nasıl biri kilo alamaz
Sizin yerinize ben yesem siz kilo alsaydınız keşkem

Kilo vermek isteyenler mecburen uyuyor diyet listesine
.demek ki kilo fazlası olanların motivasyonu daha yüksek. Aslında boy uzun olunca o kadar kilo farkı çok güzel oluyor. Mankenler mesela öyle hep 1.75 boya 55 kilo falan kar. Ama kısa boyda o kadar iyi durmuyor. Yine de çirkin degil.oyle beğenmiş ve almış daha ne

Boy kilo orantılı bence yani çok uzun da değilsin ki sırıtmaz 45 kilo .
Şükretmesi lazım Yani kilonu korumuşsun . Koca popolu, yağlı bir vücutmu istiyormuş .
O kadar da degıl da hamıleyken kılo alınca cok yakıstı dıyolardı yuzum falan dolmuştu tabı hemen gıttı kılolar zaten bebegım cok zor bı bebek uyku yok bıse yok

Yanı kılolu olunca daha farklı demekkı bence bogazı tutmak yemekten daha kolay:)

="Yusmer, post: 55764702, member: 758490"]Yanı kılolu olunca daha farklı demekkı bence bogazı tutmak yemekten daha kolay:)
yok canım bı bucuk aydır diyetteyim. Akşamları açlıktan uyuyamadıgimi bilirim. Sonuçta yemek yemek özellikle tatlı insanı mutlu ediyor. İkisi de zor ya. Kadınlarin işi de zor. Bu dayatılan fizik algısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…