Valla dogru dıyosun acaba kendısı uykusuz kalsa cocuk emzırse ev ısı yapsa cocuk buyutse bunlar hep kılo vermeye etken seyler.. Ben ona kılo al der miydim demezdım dısarıdan denilenler cok dokunmuyor da esım soyleyınce tak ettı.. Allah sanada yardım etsın hedefine ulasirsın ınsallah hayırlısı ile :)yok canım bı bucuk aydır diyetteyim. Akşamları açlıktan uyuyamadıgimi bilirim. Sonuçta yemek yemek özellikle tatlı insanı mutlu ediyor. İkisi de zor ya. Kadınlarin işi de zor. Bu dayatılan fizik algısı ile.
Bi arkadaşım var 168 boyunda 70 kıloydu 65 e dustu.. Bu kılo konusunu o aklıma soktu cok zayıfsın esın bıse demiyor mu benım esım zayıf sevmıyo bana at gibisin dıyo falan dıye diye bana kendımı yok gbı hissettirdi kafaya taktım doktora gıttım herseyım cok normal vıtamın bile vermedı. Ye dedı bende zaten ayırt etmem fazla yerim ama mesela listede yarım kılo meyve var gunluk o kadarını yemiyorum hergunBence çok zayıf değilsin , millet zayıflamaya çalışır sen kilo almaya. Ben 1 65 boyundayım 50 kilodaydim çok memnundum. Kilo almıyorum çok mutluydum. Şimdi aldım çok degil ama zayıflamak istiyorum.
Bence tatlı v hamur işi kilo aldiriyor
Yani 36 beden bıse alınca tam oluyor eksısı artısı yok.. Bende hamıle iken almıstım 60a cıktım da dogumdan sonra dustu . Kılo ıcın 2.mı yapmak lazım diye dusunmuyo degılım :) Allah bagıslasın canım Hayırlısı ıle kucagına al inşallahBana kilonuz çok düşük gelmedi ben de 160 cm 48 kilo ile gebelik başlamıştı gayet gittim yani. Şimdi ikinci gebelik var sonlaninca yeniden 50 ye 48e inerim.
Tesekkur ederim seninkini de Allah bagislasin ama bence maksimum 3 4 kilo alsan kafi kesin suan gayet fit duruyorsundur. Ben de 34 bedeb 36 bedeb arasında gidip gelirim hep. Her ikisi de bulunur evde ama göğüs kısmım iridir toparlar görüntümüYani 36 beden bıse alınca tam oluyor eksısı artısı yok.. Bende hamıle iken almıstım 60a cıktım da dogumdan sonra dustu . Kılo ıcın 2.mı yapmak lazım diye dusunmuyo degılım :) Allah bagıslasın canım Hayırlısı ıle kucagına al inşallah
Bence boyunuza göre abartılı bir zayıflığınız yok önemli olan sağlıklı olmanız takıntı haline getirirseniz hiç alamazsınızSelam kızlar .. Direk konuya girmek istiyorum ben kılo alamıyorum ne kadar ugrassamda alamıyorum kan degerlerım hersey normal.. Diyetisyene de gıttım liste verdi onada uyamıyorum hıcbı şekilde.. Neyse yakında annemlere memlekete gidecem 15 gun civarı ve esım dedi annene soyle sana kılo aldırsın begenmıyorum dedı. Bende senin aldıramadıgını annem nasıl aldırsın dedım. Cunku cok sukur yedıgım onumde yemediğim arkamda esım eksık etmez ama ben alamıyorum. Kalbim cok kırıldı o şaka yaptı belkı gulerek dedı ama benı zaafımdan vurduben napcam bilmiyorum 1.58 boyunda 45 kıloyum
özel diyetisyene git kendini zorlayacaksın baska caresi yokSelam kızlar .. Direk konuya girmek istiyorum ben kılo alamıyorum ne kadar ugrassamda alamıyorum kan degerlerım hersey normal.. Diyetisyene de gıttım liste verdi onada uyamıyorum hıcbı şekilde.. Neyse yakında annemlere memlekete gidecem 15 gun civarı ve esım dedi annene soyle sana kılo aldırsın begenmıyorum dedı. Bende senin aldıramadıgını annem nasıl aldırsın dedım. Cunku cok sukur yedıgım onumde yemediğim arkamda esım eksık etmez ama ben alamıyorum. Kalbim cok kırıldı o şaka yaptı belkı gulerek dedı ama benı zaafımdan vurduben napcam bilmiyorum 1.58 boyunda 45 kıloyum
Bu yorumun ıcıme su serptı yanı.. Bende zaten 52 53 olmak istiyorum ınsallah olurum :)Tesekkur ederim seninkini de Allah bagislasin ama bence maksimum 3 4 kilo alsan kafi kesin suan gayet fit duruyorsundur. Ben de 34 bedeb 36 bedeb arasında gidip gelirim hep. Her ikisi de bulunur evde ama göğüs kısmım iridir toparlar görüntümü
Takıntı yaptım valla napayım insanlar sagolsun... Bakalım annem aldıracak mıBence boyunuza göre abartılı bir zayıflığınız yok önemli olan sağlıklı olmanız takıntı haline getirirseniz hiç alamazsınız
Özelde kıde liste vermez mı zatenözel diyetisyene git kendini zorlayacaksın baska caresi yok
Zaman ıcınde degısıyo mu kı bunların begenısı :) bızde robot gbı onların zevkine gore mı sekıl alcazAnlayamıyorum kimisi zayıf ister kimisi kilolu ben 1.68 boy 65 kiloyum İki tane çocuk annesiyim gidip gelen fiziğin çok Güzel diyo Ama eşime sorsan Kaç kilo versin der ya nişanlıyken 60 kiloydum kilo Al çok zayıfsın diyodu anlayamıyorum bu erkekleri Biz onları begeniyorsak Onlar halen ne istiyorlar
özel ilgi olacak ama midem almıyor diye birsey yok. zorlayacaksın mucize as ilr düzelmeyeceksinÖzelde kıde liste vermez mı zaten
Mide almıyor degıl kı yerım ben herseyden :) az da yemem yani ama günlük tatlı meyve yemiyorum kaybım bu heraldeözel ilgi olacak ama midem almıyor diye birsey yok. zorlayacaksın mucize as ilr düzelmeyeceksin
Ya aklınıza ne geliyor güzel kardeşim, 1,75 boyuyla eşinize bir artist değil hani. Beğenmiyorum gibi kırıcı bir lafı sarfederken beyin tatildeymiş.Yani zorlamıyorum kı ben ama bı arkadasım var o demıstı cok zayıfsın esın bıse demıyo mu falan bende yok dedım ma esım bugun deyınce gercekten dedım begenmıyo benı insanın aklına hersey gelıyo.. Severek evlendik ben hep bu kılodaydım
Ya aklınıza ne geliyor güzel kardeşim, 1,75 boyuyla eşinize bir artist değil hani. Beğenmiyorum gibi kırıcı bir lafı sarfederken beyin tatildeymiş.
Kilo alamıyorum diyenleri 32-33 den sonra göreceğiz zaten. Hazır bünye sağlam, metabolizma hızla iken, yiyip için gençliğinizin keyfinizi çıkarın.
Bence kilonuz da vahim bir hal hiç yok zaten.
Baskasına bakar mı falan dıye aklıma gelmiyor degıl.. Bilmiyorum cocugu parka cıkarıyorum ne guzel zayıfsın falan diyen bayanlarda oluyo.. Bana oyle bi hissettirdilerkı sankı yokum ben mınıcıgım.. Annemde 3. Cocugu doğurup 50 kıloymus sımdı cok rahat alıyo kılo.. Yıyıp ıcıp geziyorum dogru diyosun arkadasım bı 5 kılo ııcn beni begenmıcekse napayımYa aklınıza ne geliyor güzel kardeşim, 1,75 boyuyla eşinize bir artist değil hani. Beğenmiyorum gibi kırıcı bir lafı sarfederken beyin tatildeymiş.
Kilo alamıyorum diyenleri 32-33 den sonra göreceğiz zaten. Hazır bünye sağlam, metabolizma hızla iken, yiyip için gençliğinizin keyfinizi çıkarın.
Bence kilonuz da vahim bir hal hiç yok zaten.
Bence normal kilonuz esiniz kendisine baksin biraz kendisi mukemmel sanki benimde boy 164 kilom 50nin altindaydi suan 50-52 arasi degisiyor gayet mutluyum hatta tam 50ye sabitlicem insallah yazin
ben de 25 yaşıma kadar 48 kiloydum, boyum 1.69-1.70. Hiç de şikayetçi değildim. (15-16 yaşlarında 42-44 kiloydum, o zaman çok kilo almaya çalışmıştım, olmadı)
Sonra 27-30 döneminde 50-52 oldum. Hamile kaldım, aldığım kiloyu verdim vs
Ve gerçekten çok yerim.
Ne olduysa 2. çocuktan sonra oldu(
İkinci çocuktan sonra (şu an 6 yasında) acayip tatlı yemeye başladım(
Şu an 43 yasındayım ve 6 aydır 60-61 kiloyum(( ve veremiyorum çünkü boğazımı tutamıyorum (( almıyorum ama veremiyorum da ((
Zamanla metabolizma da gerçekten yavaşlıyor. Ben hayatımı hep zayıf geçirdiğim için, normalde 1.69 boya 61 kilo çok fazla olmamasına rağmen ve vücudum orantılı olmasına rağmen görüntüm gözüme hoş gelmiyor, çok kilolu hissediyorum moralim bozuluyor((
Bence çok da zorlama kilo almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?