Aklımdan çıkmıyor

Valla dogru dıyosun acaba kendısı uykusuz kalsa cocuk emzırse ev ısı yapsa cocuk buyutse bunlar hep kılo vermeye etken seyler.. Ben ona kılo al der miydim demezdım dısarıdan denilenler cok dokunmuyor da esım soyleyınce tak ettı.. Allah sanada yardım etsın hedefine ulasirsın ınsallah hayırlısı ile :)

Bence çok zayıf değilsin , millet zayıflamaya çalışır sen kilo almaya. Ben 1 65 boyundayım 50 kilodaydim çok memnundum. Kilo almıyorum çok mutluydum. Şimdi aldım çok degil ama zayıflamak istiyorum.
Bence tatlı v hamur işi kilo aldiriyor

Bana kilonuz çok düşük gelmedi ben de 160 cm 48 kilo ile gebelik başlamıştı gayet gittim yani. Şimdi ikinci gebelik var sonlaninca yeniden 50 ye 48e inerim.

Bi arkadaşım var 168 boyunda 70 kıloydu 65 e dustu.. Bu kılo konusunu o aklıma soktu cok zayıfsın esın bıse demiyor mu benım esım zayıf sevmıyo bana at gibisin dıyo falan dıye diye bana kendımı yok gbı hissettirdi kafaya taktım doktora gıttım herseyım cok normal vıtamın bile vermedı. Ye dedı bende zaten ayırt etmem fazla yerim ama mesela listede yarım kılo meyve var gunluk o kadarını yemiyorum hergun

Bana kilonuz çok düşük gelmedi ben de 160 cm 48 kilo ile gebelik başlamıştı gayet gittim yani. Şimdi ikinci gebelik var sonlaninca yeniden 50 ye 48e inerim.
Yani 36 beden bıse alınca tam oluyor eksısı artısı yok.. Bende hamıle iken almıstım 60a cıktım da dogumdan sonra dustu . Kılo ıcın 2.mı yapmak lazım diye dusunmuyo degılım :) Allah bagıslasın canım Hayırlısı ıle kucagına al inşallah

Tesekkur ederim seninkini de Allah bagislasin ama bence maksimum 3 4 kilo alsan kafi kesin suan gayet fit duruyorsundur. Ben de 34 bedeb 36 bedeb arasında gidip gelirim hep. Her ikisi de bulunur evde ama göğüs kısmım iridir toparlar görüntümü

Bence boyunuza göre abartılı bir zayıflığınız yok önemli olan sağlıklı olmanız takıntı haline getirirseniz hiç alamazsınız

özel diyetisyene git kendini zorlayacaksın baska caresi yok

Bu yorumun ıcıme su serptı yanı.. Bende zaten 52 53 olmak istiyorum ınsallah olurum :)

Bence boyunuza göre abartılı bir zayıflığınız yok önemli olan sağlıklı olmanız takıntı haline getirirseniz hiç alamazsınız
Takıntı yaptım valla napayım insanlar sagolsun... Bakalım annem aldıracak mı

Anlayamıyorum kimisi zayıf ister kimisi kilolu ben 1.68 boy 65 kiloyum İki tane çocuk annesiyim gidip gelen fiziğin çok Güzel diyo Ama eşime sorsan Kaç kilo versin der ya nişanlıyken 60 kiloydum kilo Al çok zayıfsın diyodu anlayamıyorum bu erkekleri Biz onları begeniyorsak Onlar halen ne istiyorlar

Zaman ıcınde degısıyo mu kı bunların begenısı :) bızde robot gbı onların zevkine gore mı sekıl alcaz

Ya aklınıza ne geliyor güzel kardeşim, 1,75 boyuyla eşinize bir artist değil hani. Beğenmiyorum gibi kırıcı bir lafı sarfederken beyin tatildeymiş.

Kilo alamıyorum diyenleri 32-33 den sonra göreceğiz zaten. Hazır bünye sağlam, metabolizma hızla iken, yiyip için gençliğinizin keyfinizi çıkarın.

Bence kilonuz da vahim bir hal hiç yok zaten.

Bence normal kilonuz esiniz kendisine baksin biraz kendisi mukemmel sanki benimde boy 164 kilom 50nin altindaydi suan 50-52 arasi degisiyor gayet mutluyum hatta tam 50ye sabitlicem insallah yazin

Baskasına bakar mı falan dıye aklıma gelmiyor degıl.. Bilmiyorum cocugu parka cıkarıyorum ne guzel zayıfsın falan diyen bayanlarda oluyo.. Bana oyle bi hissettirdilerkı sankı yokum ben mınıcıgım.. Annemde 3. Cocugu doğurup 50 kıloymus sımdı cok rahat alıyo kılo.. Yıyıp ıcıp geziyorum dogru diyosun arkadasım bı 5 kılo ııcn beni begenmıcekse napayım

Herkes boyle dusunmuyo iste zayıf olunca hastasın gbı bunyen zayıf gıbı dusunuyolar.. Ama ben kılolu arkadaslardan daha rahat dogum yaptım ve atlattım kendileri bile şok oldu cok sukur :) ama buradaki yorumlar guvenımı gerı getırdı :) tesekkur ederım
Bence normal kilonuz esiniz kendisine baksin biraz kendisi mukemmel sanki benimde boy 164 kilom 50nin altindaydi suan 50-52 arasi degisiyor gayet mutluyum hatta tam 50ye sabitlicem insallah yazin

Yeni gördüm mesajinizi:)Ben de yakinda 42 olucam.Üc yildir vermeye ugrasiyorum.Bir ara 62,5 oldum.Sonra tatilde türkiye`ye gidince stresten 4 kilo verdim.O kiloyu bir daha almadim ama 52 ye inmek istiyorum.Ben de aynaya baktigimda kendimi taniyamiyorum.Eskiye göre 10 kilo fazlam var.Aslinda 12 de o iki kiloyu kaslara sayiyorum.Bir de az yemeyi becersem olacak gibi.

Siz ne güzel bir de uzun boylusunuz.Sizin gibi olsaydim hic dert etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…